- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!
http://www.koketna.com/shop/index.ph...mart&Itemid=53Първоначално написано от cool_doll
мисля че това е линка на ловли гърлата![]()
wow, имам едно към едно същата рокличка, само че не със сребристи, ами с черни пайети от Alexandra.Първоначално написано от bloodyF
..Gia panta tha meino an rotas (music)
Нее, не е товаПървоначално написано от bloodyF
Тази я бях показвала на някое момиче, което си търсеше за бала на приятеля си.
Роклята в момента не мога да я кача, защото интернета не ми отваря половината хостинги, а в другите не ми се регистрира.Друг път ще е![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Момичетаааднес бях на проба. :P
Абитуриентки, какво става, нещо много мълчание настъпи в тази тема. Как въврвят приготовленията ?
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Това е роклята ,което съм си харесала:
http://www.album.bg/violet/images/2297566/1437/
Цветът също ми харесва и моделът.Може да не е точно същата,но ще е къса определено,защото аз не съм кой знае колко висока и не искам да изглеждам зле в някоя дълга рокля.
На екскурзия ще сме в Мармарис.Приятелят ми ми е набор и е от същото училище.От друг клас,но пак ще сме заедно на екскурзията.Балната вечер ще е в Санк Петербург Пловдив на 24 май.
Прическата сигурно ще ми е пвари фризьорка,а грима може и сама.
И все пак аз хубаво си представям всичко,но сигурно няма да е точно както си мисля,понеже сме в много затруднено положение и няма да мога да си позволя половината работи.Дано успея поне повечето,но силно се съмнявам...![]()
Хубавици, тази година ще съм на доста балове, включително и на много спец. за мен хора, и съм решила да си купя рокля /нямам нито една по-елегантна/. . Търся си някоя леопардова или там каквато и да е шарка /не ги разбирам/ ето подобна на тази: http://www.vbox7.com/play:40539917 на Люси, само че по-дълга малко и по-елегантна направо xDD![]()
http://aukro.bg/item873775973-tigrov...i-razmeri.htmlПървоначално написано от blondeVIP
ама е мега скъпа хаха
Как вървят приготовленията, момичета ?![]()
аз си избрах прическа.. надявам се да имам достатъчно коса за нея хахах
простичка е но ми харесва много![]()
^ Прекрасна е. И аз искам нещо точно такова. Да не е нещо подреденно, защото ще ме е яд, че след 2-3 часа ще съм го развалила.
Вдигам темата нагоре, защото пак се започна с новите теми, за въпроси по вече съществуващи такива.
И така абитуриентки до къде стигнахте с приготовленията за бала?![]()
Аз утре съм на проба за роклята - трябва да се коригира малко![]()
Освен рокля, друго нищо нямам.
Към края на март ще ходя в Пловдив да си търся там.
На мен пък ми останаха само бижутата, ама нямам никаква идея.![]()
Иначе си взех роклята и обувките и чантатаа ...![]()
![]()
Аз си бях харесала тази рокля -> http://www.bestpromdresses.com/shop/prodimages/4200.jpg , но доставката й ми излизаше повече от самата цена на роклята.
После си поръчах една рокличка от Англия, съвсем обикновена също, не знам колко е дълга, но сигурно ще си я подкъся, ако стига до коленете.
За обувки, една приятелка на майка ми ще ходи до Италия и ще гледа за нещо, което се връзва за роклята ми, но като цяло планът е да са много високи.
За чантичка искам нещо като плик, дано си намеря.
Днес се разправяха около мен, че са си поръчвали момичетата букети за бала, с които да отидат на центъра. ВТФ?! Вие мислите ли да правите такова нещо, надявам се да не съм една от малкото, които го намират за откачено.
Не съм абитуриентка - имам още ехее, 6 години, но някой беше споменал за тигрова рокля. Комшийката беше с такава на бала си - на мене ми харесва долу-горе, ще я пусна за да се види как изглежда роклята, но това мисля че беше преди 2 години. Не съм сигурна.
клик
^^ Това попринцип се прави от доста момичета.Поръчват си букети с цвета на роклята и си ги носят. Аз не мисля да си взимам.
[/list]
Аз утре отивам да разглеждам рокли в Русе с една приятелка. Малко трипче ей така.![]()
Иначе пробвах тук в града една дълга рокля на Julia, но е прекалено скъпа, а аз просто си я пробвах ей така, за да се видя. Приятна е, сладка, феерична и цветна.
![]()
моята рокля е поръчана някъде преди около месец...в момента се шие.
цвета е сребрист има и черни орнаменти отгоре по самото бюстие..
Много ми хареса как стой,а не очаквах да се харесам с ткв тип рокля, като модел... и цената беше много добра 3а такава рокля ( 390 ) ..
Нямам търпение вечеееееееее![]()
![]()
![]()
ShiZo а ти от къде си...понеже видях ,че ще идвате да гледате в Русе рокли.... ?..няма да съжаляваш...
![]()