- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бременна ли съм?
браво на дъртото келеме което се мисли за много оригинално като се връзва на също толкова заинтересувани от чуждите простотии и гафове хора.Първоначално написано от katerina93
Станислава
Аз не го намирам за отвратително това със спермата,като иска може и да си потопи устните и да ме целуне....
Не си бременна
Колко си злеееПървоначално написано от katerina93
![]()
ХАхаха, ари е бременна си,ве. Лесна манипулация ... хмм да ти кажа... никъде не видях манипулиране, видях само тонове смях и погнуса. Ай махайте ги тез малоумни теми!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
лизал си е спермата ли бе бате...![]()
Народа стиска безпомощно юмруци,деба тея униформени боклуци...
Колко пъти трябва да повтарям трябва да е поне на 8 см във влагаличето ти ако после не е ръгнал с пръсче или друго подръчно средство няма опасностиПървоначално написано от katerina93
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
гнусари. отървете света от вас, стаа ли?![]()
+1Първоначално написано от Parallel
от доста време имам регистрация .. но само чета...е тоя път не издържах аааааааааахахахахах ... не .. не си бременна ... спокойно ...
relaxtake it easy ;}{}
абе вие малоумни ли сте ?
Друга работа нямате ли си , освен да правите глупости ?
Не знам приятелят ти какъв трябва да е да си опитва спермата.
Вземи си отрежи клитора,за да няма бъдещи издънки.
Приятелят ти е бременен, сигурно ще ражда слонче...![]()
ахахаха тез па пишат без да видят... Едва издържали,ко било, ахахахахаахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
Първоначално написано от katerina93
![]()
Да ти имам манипулациите...
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Хахахахахахахахха... и си 93 година... Браво ма руспетиноПървоначално написано от katerina93
Пхахахаха... Лизал спермата си![]()
![]()
Предложение за тема на годината
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Точно... ако си използвала тази тема за курсовата си работа тогаво много здраво ще се издъниш, защото никъде в тази тема не видях аз да манипулираш който и да било.. просто хората изразяват погнусата си. Ако наистина пишеше курсова работа щеше да избереш много по-задълбочена тема и проблема ти щеше да е много по-реален. Аз ако бях щях да измисля нещо, което да звучи истинско и да наблюдавам как реагират хората и да се опитвам да последвам мислите им за да мога после да рефлектирам събраната информация в курсовата си работа. Ти мила, хич не ми звучиш като много голяма. После ако може и да ни покажеш какво си написала.. за да се убедим, че не си поредната пикла.Първоначално написано от ScarletBite
Повярвай ми батко, аз по-жестоко се разбих...Първоначално написано от Parallel
![]()
пссст..
По тази тема могат да се кажат само 2 неща.
1- или това е поредната шматка, решила да ни се подиграва
или
2- е достатъчно залухава да даде на приятеля си да направи такава простотия. Да се надяваме да е 1вото иначе направо незнам накъде отива света.![]()
![]()
![]()
![]()
Я да се засрамите с тия перверзни простотии че не мога да ви гледам бе
![]()
Да, напълно възможно е, затова вземи мерки или отиди на лекар (второто е за предпочитане пред първото).Първоначално написано от katerina93
и да го е размазал до там,ако си била легнала ще изтече!
а колкото до приятеля ти запиши му час при психоаналитик![]()
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Раздел "Лично творчество" е малко, ама ма-аалко по-надолу.![]()
++++++++++++Първоначално написано от BePoHuKa
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хах не само ти .Първоначално написано от Parallel
Та тоз сперматозоид да не е железен да издържи толкова време жив бе![]()
![]()