.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Как да я вкарам в леглото?

Хора ще съм ви много благодарен ако ми помогнете!
    Значи искам да ви питам за няколко съвета как да вкарам някое момиче в леглото си.На 16 съм и ми се иска да го направя но нямам опит!Досега повечко се отдавах на учене за да излезе нещо от мен,
    но ми се иска и да се задоволя малко.. моля ви помогнете кажете как да сфаля накое девствено момиче на 14/16
    Мерси предварително!
    Извинявам се ако има такава тема,но търсачката ми не работи.

Град
    Враца
    С търпение и да бъдеш себе си да я впечатлиш с това което можеш да правиш най добре , но ако мислиш да и показваш акаунта си на Wow от сега се откажи
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Струва ми се, че си доста загорял. За повечето девствени момичета първият път трябва да бъде специален и с правилния човек, което показва, че не при повечето не можеш да я забаламосаш и да легне с теб просто защото на теб ти се прави секс.

с пари. ако имаш пари, нямаш проблеми с жените/курвите, както искаш ги наричай

Мега фен Аватара на t0d1t0
    пич,трагичен случай си. Препоръчвам ти да отидеш в манастир.
    Станислава

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Приятелю, откажи се от идеята си. Секс не се прави само за да можеш да кажеш, че си го правил и да минеш в отбора на "пичовете". Мини първо през етапа разходки, кафе и целувки във входа. Ако толкова ти е мерак да топнеш чушката, искай от ваште една петдесетара. Все ще измислиш за какво са ти.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Жените не са ти предмети,че да можеш да ги манипулираш...учи си уроците има бая още хляб да изядеш

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    С търпение и да бъдеш себе си да я впечатлиш с това което можеш да правиш най добре , но ако мислиш да и показваш акаунта си на Wow от сега се откажи
    Тва ме разби Представяш ли си? Кани момиче от тях и дават след 5 мин - "Магия,Магия,You got ownd!" xD
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от TheX
    Тва ме разби Представяш ли си? Кани момиче от тях и дават след 5 мин - "Магия,Магия,You got ownd!" xD
    а ти си представи на някой момиче как ще и е "ебливо" ако и кажеш това... Ай стига сте се губили като някой интернет задръстеняци. Кажете го на чист български - Магия,магия,Еби си майката- МУХАХАХАХАХА!
    PS: Препоръчвам ти някой евтина курва да си фанеш,щото като гледам нямаш никакъв шанс да бъдеш с момиче към интересният автор
    Станислава

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Жените не са ти предмети,че да можеш да ги манипулираш...учи си уроците има бая още хляб да изядеш
    Напълно съм съгласен! И наистина трябва да минеш през етапа на кафето,целувките както всички останали, а ако искаш бързо да стана, взимаш 50 кинта и на околовръстното И защо по дяволите 14/6 а не 14/20!

Ааа не това като го прочетох се разцепих

или почва да и обяснява 'какъв бонус му дава всеки талант' !
    Или какво ' му е комбото за да pwn-ва'

'Ако е Plate му скачам на .....' Mail и другите - Ambush за да ги оунна яко

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от john95
    'Ако е Plate му скачам на .....' Mail и другите - Ambush за да ги оунна яко
    WoW-а вреди...

И бтв роуг съкс

АпхХахАхА ...абе пич ама нещо струва ми се яко си се запекъл кат стара химикалка! Момичето едва ли ще е съгласно да дигате "левели" ааххах
    То тка от веднъж и момиче което води редовен полов живот няма да ти се пусне бе А да не говориме за девствена ..И тка.. залягай над ученето още да искарваш повече пари да оправяш курви

``Xbow Company``

Супер фен Аватара на ScarletBite

Re: Как да я вкарам в леглото?

Цитирай Първоначално написано от pepiantonov
    как да вкарам някое момиче в леглото си
    Отвращаваш ме...
    all day... all night... what the fuck?!

и помнете деца: няма изнасилване, има неочакван секс

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    "Скъпа...отдавна събирах смелост да ти го кажа (*държиш я за ръката й*) харесвам те ии бих се радвал ако влезнеш в гилда ми! "

Westside rollin' all day, every day

"Скъпа...отдавна събирах смелост да ти го кажа (*държиш я за ръката й*) харесвам те ии бих се радвал ако влезнеш в гилда ми! "

тц, ех тоя WOW веееееее Или т'ва от МУ-то го знаеш... Кажи си сървара?
    Станислава

Хвани си циганка.Не ти трябват думи,а само 10 лева.
    Дебил.

Град
    бълХаристан
    кво го нападнаха пък всички?
    аз така баламосах една и я изчуках просто, защото беше време да го направя. нищо не значеше за мен, нямаше нито романтични срещи, нито целувки - просто секс за една нощ. каза че съм се справил добре и уж щах да и се обадя - ама не се и така започна половия ми живот - с летящ старт и убеждението че се справя добре, за самочувствието беше много важно!

препоръчвам на автора да постъпи като мен - изчукай просто някоя за да ти тръгне на добре с жените, въпреки че аз бях малко по-голям, но няма проблем и сега. ще я помниш винаги, обаче романтичните глупости има време да ти се случат и да ти преебат хубавия живот в по-късен етап на живота, както на мен на 20+ години ми се случи. до тогава е*и на воля и си прави кефа без да ти пуказ а никоя, ще е много по-лесно и няма да имаш проблеми. остави ги другите дето тука ти разправят как трябвало да е специално и бла бла простотии... има време и за това, вервай ми :Д
    а да вкараш някоя е много порсто - имаш малко пари, направи се на какъвто не си и и вдигай краката. ще си койт оси чак ато решиш да си търсиш любовта на живота, яко заблуда - не ти препоръчвам

Цитирай Първоначално написано от Glorka_
    Хвани си циганка.Не ти трябват думи,а само 10 лева.
    Дебил.
    с теб така ли правят ? по 10 лв и клякаш...така като те гледам и за 10 стинки не стааш...пич в момента е модерно да си футболен хулиган да носиш фред пери и бели кецове путките полудяват...ако си обръснеш главата ще е в твой +...другия вариант е СЛАГАШ ГЕЛ ама така че като излезнеш на слънце и косата ти така да блести че около теб да се блъскат в стълбове и прочие...от там нататък ти трябва добър речник...викаш си начето момче отделяш време за учене значи предполагам се сещаш за какво ти говоря

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    а ти си представи на някой момиче как ще и е "ебливо" ако и кажеш това... Ай стига сте се губили като някой интернет задръстеняци. Кажете го на чист български - Магия,магия,е** си майката- МУХАХАХАХАХА!
    PS: Препоръчвам ти някой евтина к***а да си фанеш,щото като гледам нямаш никакъв шанс да бъдеш с момиче към интересният автор
    Съгласен съм...каваш,че си на 16,ама мислиш като 12 годишен

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Как да я вкарам в леглото?

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от pepiantonov
    как да вкарам някое момиче в леглото си
    Отвращаваш ме...
    ++++++

Малко недоразвито пишлеме .. и даа даа знам, че и аз не съм много голяма, но акъл определено те бия!!!

Как да я вкарал в леглото. Ех... това въпроси за форум ли са,бе ? Как се вкарва едно момиче в леглото, мноу лесно крадеш я (отвличаш я) и я бухаш в леглото - Ей така се вкарва. С такива въпроси скоро няма да имаш успех. dif4u1912 ае брат... некак не ми се струва ,че ще му приляга тоя стил, щом я е закъсал да пита как да ги вкарва в леглото я си представи какъв е. Той ако се появи така навън ще го убият от бой

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ако искаш да ебеш девствена не ти трябва... няма да обяснявам защо. Триден случай ще си, но опитай да си намериш приятелка и с времето ще я хакнеш, ако имаш правилен подход и не забравяй да не се влюбваш!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си