.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Повече от фен Аватара на adrenal1n
    В дискотека, със сребърен ланец 50см и тежкарска походка, всички момичета в диското ще са твои...

хьахьа ланец 50 см... ай пък да е на грамове! И т'ва момче не е стъпвало в дискотека нито ще стъпе, е може на абитурентската си да стъпе обаче.. да

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Цитирай Първоначално написано от dif4u1912
    Цитирай Първоначално написано от Glorka_
    Хвани си циганка.Не ти трябват думи,а само 10 лева.
    Дебил.
    с теб така ли правят ? по 10 лв и клякаш...така като те гледам и за 10 стинки не стааш...пич в момента е модерно да си футболен хулиган да носиш фред пери и бели кецове путките полудяват...ако си обръснеш главата ще е в твой +...другия вариант е СЛАГАШ ГЕЛ ама така че като излезнеш на слънце и косата ти така да блести че около теб да се блъскат в стълбове и прочие...от там нататък ти трябва добър речник...викаш си начето момче отделяш време за учене значи предполагам се сещаш за какво ти говоря
    Комплексар.
    Като ти гледам веждите си и 'нежен'.
    Съвет от мен - като се опитваш да храниш някого , поне гледай да има смисъл и да е на място.Иначе изглеждаш глупаво,както в момента.

Дебил.
    с теб така ли правят ? по 10 лв и клякаш...така като те гледам и за 10 стинки не стааш...пич в момента е модерно да си футболен хулиган да носиш фред пери и бели кецове путките полудяват...ако си обръснеш главата ще е в твой +...другия вариант е СЛАГАШ ГЕЛ ама така че като излезнеш на слънце и косата ти така да блести че около теб да се блъскат в стълбове и прочие...от там нататък ти трябва добър речник...викаш си начето момче отделяш време за учене значи предполагам се сещаш за какво ти говоря
    Комплексар.
    Съвет от мен - като се опитваш да храниш някого , поне гледай да има смисъл и да е на място.Иначе изглеждаш глупаво,както в момента.
    Не мисля ,че имаш право да го съдиш за външността му! Да ти кажа изглежда достааа по-добре от теб. И бих казъл ,че си малко надутичка с странно високо самочувствие, което не виждам как го покриваш.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Дебил.
    Комплексар.
    къде избих комплекси само ти си знаеш...и точно на твои постове ли ще си показвам комплексите.....ти моите вежди не ги гледай...въобще не съм се опитвал да те храня ! така като те гледам си достатъчно нахранена и без да си оставам мнението...пича е оставил тема а някой като теб които видимо няма никаква визия му казва че е дебил...е извинявай ама не се здържах

Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Дебил.
    Комплексар.
    Не мисля ,че имаш право да го съдиш за външността му! Да ти кажа изглежда достааа по-добре от теб. И бих казъл ,че си малко надутичка с странно високо самочувствие, което не виждам как го покриваш.
    остави я уе брат...кво и обясняваш...мен ако питаш единственото място на което ще събере смелост да ми отговори е във форум...обзалагам се че по улиците си гледа в краката

Цитирай Първоначално написано от TheX
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    С търпение и да бъдеш себе си да я впечатлиш с това което можеш да правиш най добре , но ако мислиш да и показваш акаунта си на Wow от сега се откажи
    Тва ме разби Представяш ли си? Кани момиче от тях и дават след 5 мин - "Магия,Магия,You got ownd!" xD
    Ъъ..това просто е жалко!Като те гледам и къфф си сдухан,кой знае каква домошарка си и не си виждал готино момиче освен зубарките с който сигурно дружиш.Многоо се дразна на такива кат теб дечорлигата, дето ходят само по такива форумчета и само се смеете..ууу това с Wow ме уби Като земете да изшибаш по една ми се обади и гледаи преди тва да не си остарял и умрел.

А относно темата- пич за теб има време,първо се омажи и тогава 6те го праи6 с жена си, ако има6 късмет

Цитирай Първоначално написано от whenbackintolove
    С търпение и да бъдеш себе си да я впечатлиш с това което можеш да правиш най добре , но ако мислиш да и показваш акаунта си на Wow от сега се откажи
    Тва ме разби Представяш ли си? Кани момиче от тях и дават след 5 мин - "Магия,Магия,You got ownd!" xD
    Ъъ..това просто е жалко!Като те гледам и къфф си сдухан,кой знае каква домошарка си и не си виждал готино момиче освен зубарките с който сигурно дружиш.Многоо се дразна на такива кат теб дечорлигата, дето ходят само по такива форумчета и само се смеете..ууу това с Wow ме уби Като земете да изшибаш по една ми се обади и гледаи преди тва да не си остарял и умрел.

А относно темата- пич за теб има време,първо се омажи и тогава 6те го праи6 с жена си, ако има6 късмет
    Дай си телефона и си спри звука да не ти се прииска да го счупиш от звънене
    И ако искаш да ми кажеш, че на 10 години не си играл компютърни игри, а си ебал путки с кренвиршчето си успех ^^

А що пък реши, че играе WoW? И при някои момичета това може да подейства, преди една само ми се кефеше на моите "герои".
    П.С pepiantonov би ли ми казал от къде си ? Мисля, че те бъркам с един комшия.
    Pagani Zonda

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...

У грешка си мен.У много.Първо тръгваш да ме храниш без никаква причина,после предлагаш на момчето да се омъжи .После аз съм бил дечурлига и аз съм бил сдухан. Айде и другия път не се изхвърляй така неподготвен че ставаш за смях
    Westside rollin' all day, every day

У грешка си мен.У много.Първо тръгваш да ме храниш без никаква причина,после предлагаш на момчето да се омъжи .После аз съм бил дечурлига и аз съм бил сдухан. Айде и другия път не се изхвърляй така неподготвен че ставаш за смях

В случая не цитирах теб...а другия

Голям фен Аватара на glamouros
    Опитай се да изпита нещо към теб. Предразположи някое момиче, към което наистина изпитваш симпатии. Като се опознаете и тн ако и тя го иска действате. Но след като се изчукате гледай да не изчезнеш балъко!
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

А когато казах да се омъжи нямах предвит попринцип, ами че ина4е 6те му е доста трудно.Недей да се палиш преди да си разбрал .А за друдите дето ме питат играл ли съм някого:много малко, но никога няма да почна Wow.Аз правя други неща.Казва му се излизане на вън и за да не стане пак гре6ка, говоря го за онея които казваха 4е Wow било готино.Да ви кажа 4е зомбирането на PC-то не води до ни6то друго освен затъпяване и не дава възможност да се води никакъв социален живот

Re: Как да я вкарам в леглото?

Цитирай Първоначално написано от pepiantonov
    Хора ще съм ви много благодарен ако ми помогнете!
    Значи искам да ви питам за няколко съвета как да вкарам някое момиче в леглото си.На 16 съм и ми се иска да го направя но нямам опит!Досега повечко се отдавах на учене за да излезе нещо от мен,
    но ми се иска и да се задоволя малко.. моля ви помогнете кажете как да сфаля накое девствено момиче на 14/16
    Мерси предварително!
    Извинявам се ако има такава тема,но търсачката ми не работи.
    тц с тухла по главата,за краката.... :P

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    А когато казах да се омъжи нямах предвит попринцип, ами че ина4е 6те му е доста трудно.Недей да се палиш преди да си разбрал .А за друдите дето ме питат играл ли съм някого:много малко, но никога няма да почна Wow.Аз правя други неща.Казва му се излизане на вън и за да не стане пак гре6ка, говоря го за онея които казваха 4е Wow било готино.Да ви кажа 4е зомбирането на PC-то не води до ни6то друго освен затъпяване и не дава възможност да се води никакъв социален живот

Не се паля,просто се издразних когато ме сравняви с "домошарка",просто защото пиша тук от време на време .Иначе за WoW-a си прав,че зомбира,но когато играеш в оригинален сървър нещата стоят много по зле (Над 40% пристрастени имало)
    Westside rollin' all day, every day

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Приятелю, откажи се от идеята си. Секс не се прави само за да можеш да кажеш, че си го правил и да минеш в отбора на "пичовете". Мини първо през етапа разходки, кафе и целувки във входа. Ако толкова ти е мерак да топнеш чушката, искай от ваште една петдесетара. Все ще измислиш за какво са ти.
    +1000!!!

Не познавам девствено момиче, което би легнало с девствено момче, освен ако не го обича наистина много. Сам си направи извода.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Намери си приятелка бе момче,за ков ти е само да ебеш няква...
    Брях,брях

Най-добре го направи с момче - много по-лесно се свалят

А сега сериозно , имах подобен проблем ... но решението е да го направиш с малко момиче - около 14 години , защото те са любопитни а и тъй като са още тесни ще испиташ максимално удоволствие !
    Ти си си ТИ! Не го забравяй!

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Жените не са ти предмети,че да можеш да ги манипулираш...учи си уроците има бая още хляб да изядеш
    Някой да,други не.Страхотна логика

FUNKYZEIT!!!!

Re: Как да я вкарам в леглото?

Цитирай Първоначално написано от pepiantonov
    Хора ще съм ви много благодарен ако ми помогнете!
    Значи искам да ви питам за няколко съвета как да вкарам някое момиче в леглото си.На 16 съм и ми се иска да го направя но нямам опит!Досега повечко се отдавах на учене за да излезе нещо от мен,
    но ми се иска и да се задоволя малко.. моля ви помогнете кажете как да сфаля накое девствено момиче на 14/16
    Мерси предварително!
    Извинявам се ако има такава тема,но търсачката ми не работи.
    ще свалиш девствена ма трябва още качамак да ядеш за да пораснеш и тогава може би

Супер фен Аватара на AlokiNn
    хах.. всичко е конкретно при някой действа 1 при други друго никой не може да ти каже точно как

Като не мислиш само за секса. Няма момиче, независимо от възрастта, на което да допада идеята, че ще я използват, само за да се задоволят.

кактооще в началото бяха писали най сигурния начин е с пари..ако се дърпа - с много пари. в краен случай ако си много на зор може и с един десен прав и няколко шута
    I am not a gynecologist- but I can take a look

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Има много варянти ... с бухалка , с приспивателна , с много пари ... абе такива ми ти работи

П.П. Vain жестоко се лъжеш повечето момичета искат да бъдат използвани

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си