- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я вкарам в леглото?
В дискотека, със сребърен ланец 50см и тежкарска походка, всички момичета в диското ще са твои...![]()
![]()
хьахьа ланец 50 см... ай пък да е на грамове! И т'ва момче не е стъпвало в дискотека нито ще стъпе, е може на абитурентската си да стъпе обаче.. да![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Комплексар.Първоначално написано от dif4u1912
Като ти гледам веждите си и 'нежен'.
Съвет от мен - като се опитваш да храниш някого , поне гледай да има смисъл и да е на място.Иначе изглеждаш глупаво,както в момента.
Не мисля ,че имаш право да го съдиш за външността му! Да ти кажа изглежда достааа по-добре от теб. И бих казъл ,че си малко надутичка с странно високо самочувствие, което не виждам как го покриваш.Първоначално написано от Glorka_
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Първоначално написано от Glorka_
къде избих комплекси само ти си знаеш...и точно на твои постове ли ще си показвам комплексите.....ти моите вежди не ги гледай...въобще не съм се опитвал да те храня ! така като те гледам си достатъчно нахранена и без да си оставам мнението...пича е оставил тема а някой като теб които видимо няма никаква визия му казва че е дебил...е извинявай ама не се здържах
![]()
остави я уе брат...кво и обясняваш...мен ако питаш единственото място на което ще събере смелост да ми отговори е във форум...обзалагам се че по улиците си гледа в кракатаПървоначално написано от daehuu
![]()
Ъъ..това просто е жалко!Като те гледам и къфф си сдухан,кой знае каква домошарка си и не си виждал готино момиче освен зубарките с който сигурно дружиш.Многоо се дразна на такива кат теб дечорлигата, дето ходят само по такива форумчета и само се смеете..ууу това с Wow ме убиПървоначално написано от TheX
Като земете да изшибаш по една ми се обади и гледаи преди тва да не си остарял и умрел.
А относно темата- пич за теб има време,първо се омажи и тогава 6те го праи6 с жена си, ако има6 късмет![]()
![]()
![]()
Дай си телефона и си спри звука да не ти се прииска да го счупиш от звъненеПървоначално написано от whenbackintolove
![]()
И ако искаш да ми кажеш, че на 10 години не си играл компютърни игри, а си ебал путки с кренвиршчето си успех ^^
А що пък реши, че играе WoW?Първоначално написано от Pesenta
И при някои момичета това може да подейства, преди една само ми се кефеше на моите "герои".
![]()
П.С pepiantonov би ли ми казал от къде си ? Мисля, че те бъркам с един комшия.![]()
Pagani Zonda
У грешка си мен.У много.Първо тръгваш да ме храниш без никаква причина,после предлагаш на момчето да се омъжи .После аз съм бил дечурлига и аз съм бил сдухан. Айде и другия път не се изхвърляй така неподготвен че ставаш за смяхПървоначално написано от whenbackintolove
Westside rollin' all day, every day
Първоначално написано от TheX
В случая не цитирах теб...а другия
Опитай се да изпита нещо към теб. Предразположи някое момиче, към което наистина изпитваш симпатии. Като се опознаете и тн ако и тя го иска действате. Но след като се изчукате гледай да не изчезнеш балъко!
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
А когато казах да се омъжи нямах предвит попринцип, ами че ина4е 6те му е доста трудно.Недей да се палиш преди да си разбрал![]()
.А за друдите дето ме питат играл ли съм някого:много малко, но никога няма да почна Wow.Аз правя други неща.Казва му се излизане на вън и за да не стане пак гре6ка, говоря го за онея които казваха 4е Wow било готино.Да ви кажа 4е зомбирането на PC-то не води до ни6то друго освен затъпяване и не дава възможност да се води никакъв социален живот
![]()
![]()
тц с тухла по главата,за краката.... :PПървоначално написано от pepiantonov
![]()
Не се паля,просто се издразних когато ме сравняви с "домошарка",просто защото пиша тук от време на времеПървоначално написано от whenbackintolove
.Иначе за WoW-a си прав,че зомбира,но когато играеш в оригинален сървър нещата стоят много по зле (Над 40% пристрастени имало)
Westside rollin' all day, every day
+1000!!!Първоначално написано от dimitar_ak
Не познавам девствено момиче, което би легнало с девствено момче, освен ако не го обича наистина много.Сам си направи извода.
Намери си приятелка бе момче,за ков ти е само да ебеш няква...![]()
Брях,брях
Най-добре го направи с момче- много по-лесно се свалят
![]()
А сега сериозно , имах подобен проблем ... но решението е да го направиш с малко момиче - около 14 години , защото те са любопитни а и тъй като са още тесни ще испиташ максимално удоволствие!
Ти си си ТИ! Не го забравяй!
ще свалиш девствена ма трябва още качамак да ядеш за да пораснеш и тогава може биПървоначално написано от pepiantonov
![]()
хах.. всичко е конкретно при някой действа 1 при други друго никой не може да ти каже точно как
Като не мислиш само за секса. Няма момиче, независимо от възрастта, на което да допада идеята, че ще я използват, само за да се задоволят.
кактооще в началото бяха писали най сигурния начин е с пари..ако се дърпа - с много пари. в краен случай ако си много на зор може и с един десен прав и няколко шута![]()
I am not a gynecologist- but I can take a look
Има много варянти ... с бухалка , с приспивателна , с много пари ... абе такива ми ти работи![]()
П.П. Vain жестоко се лъжеш повечето момичета искат да бъдат използвани![]()
--------------------------------------------------------