- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Уважаеми съфорумци....
"Ако желаете да се погрижите за трупа на баща ви, знаете къде се намира".![]()
"Не сме в състояние да съхраняваме трупове продължително време".![]()
"Никой не е потърсил трупа му за погребение".![]()
/из писмото, което отворих току-що/
Грях ли е, че се смея така...
И нормално ли е жена му, двете му деца, внуците, братята, сестрите му и приятелите му никой от тях/нас да не изявява желание за погребение?
И с какви очи въобще коментират смъртта му, едва ли не са щастливи, че е умрял?
Не, че се възмущавам нещо, ама някак си 10 дена да си мъртъв и някакви други хора да те складират, понеже никой от близките ти нито иска да те види, нито да бръкне в джоба си да ти организира погребение? И никой да не е пролял сълза за тебе,че си си отишъл от този свят?
Абе, въобще цялата ситуация ми е смешна... всичко ми е смешно, дори когато научих, че е починал се изсмях. Защо? И аз не знам кое ме подтикна да имам такава реакция.
смешно ти е,че баща ти е починал, или това което са ти пратили?
и ще прощаваш, ама са писали големи глупости![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
господи![]()
НЯКОЙ ДЕН И ТИ ЩЕ СИ ОТИДЕШ ОТ ТОЗИ СВЯТ И НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ СЕ СМЕЕ !!!
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
А обясни малко по-подробно..
От това, което разбрах.. Ами да, грях е !
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Много сте злобни.
ФАКТ е, че е мъртъв.
С рев нищо няма да стане, а и не ми беше близък.
А и самите думи са ми смешни.
Може ли майка ми да ми пише смс "Дядо ти умря"... няма да каже "дядо ти почина", "дядо ти си отиде от тоя свят", а УМРЯ.
А и тия от съдебна медицина кво ми се обесняват "не сме в състояние да складираме дълго време трупове"кво ме интересува кво могат и кво не.
10 години не го бях виждала, идва, ходим по кафета, говорим си, дрън-дрън и в един момент умира... то си му и личеше, ама не го коментирахме.
А и не ти ли минава през акъла, че си е заслужил на близките му да не им пука за него? Никой не може да каже дали е редно, или не да е така.
Говорим за възрастни хора, които не се интересуват за случилото се. Хора, които за живели с него, хора, които са имали брак с него, хора, на които им е бил баща, хора, които имат деца от него.
Мене ме нема в целата схема и за това не ми пука.
Нищо лично, но си ебахти извергаПървоначално написано от cherinka
Защо пишеш тъпи теми като не ти пука?Едва ли на някой от форума тук му дреме дали ти е смешно или не
оф...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Извинявай.
Хайде, намери си някоя умна тема тогава, в която на някой друг ще му дреме кой какво мисли във форума.
Не схвана идеята на темата, така че айде бегай.
Какъвто и да е бил той ти е баща. Ти си негова кръв и, поне, ако не ти е до рев, поне не се смей...
всичко бях чела в този форум, ама това...
"уникална" си, нямам думи.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Добре на теб не ти пука нали, като не ти пука защо пишеш теми за баща си ? Аз имам право на коментар и ти не можеш да ми кажеш в коя тема да пиша така че не ми се заяждайПървоначално написано от cherinka
Баща ?
аз разбрах, че и е дядо.. поне по смс-а, който е получила![]()
Иначе по темата нямам думи. Все едно да идеш на гробищата и да започнеш да се смееш на някое погребение. Все пак починалият не ти е близък и не го познаваш..
Какъвто и да е, все пак ти е роднина. Може и грам да не ти пука за него, но не е добре това, че се смееш.
![]()
Къ'в смисъл бе РОФЛ имам чуството че като малка са я водили на зоологическа гадина не на детска лолПървоначално написано от Jumbie483
Аз си мисля че става въпрос за баща тъй като никаде не споменава думат "дядо"
И не мога да приема това че се смее на някой починал![]()
Първоначално написано от cherinka
Баща или дядо?Първоначално написано от cherinka
Ако се беше случило с баща ти, съдейки по една твоя предишна особено смислена и грамотно формулирана тема за избиране специалност във ВУЗ (а и не само заради това) със сигурност не би реагирала така.;] Не че съм някой да те съдя. Не е нормално, жалко е/сте. Важи с пълна сила казаното някога от народа – храни куче, да те лае.
....
дядо й е бе, не е баща.
абе и аз никак не харесвам едната от бабите ми /и наистина има защо, защото е зло същество/, но пак не бих се смял. за да се отнасяте така с неуважение към дядо ти не знам какво е правил и дали въобще може да го заслужи с нещо..
Не бих могла да се смея на ничие погребение или на новината за ничия смърт както и да е поднесена. Случвало се е да ходя в деня на погребението при семейството на починала съседка или бегъл познат/далечен роднина , но колкото и да не ми е бил близък и да не сме общували поне проявявам уважение в смъртта му. То бива непукизъм ама това вече ми е прекалено.
Та не знам дали е грях , ама определено е отвратително неуважение и поне на мен ми говори много лошо.
Даже няколко пъти го е споменала "дядо".Първоначално написано от scyLLa
Никъде не е споменала, че става въпрос за баща и..
Но който и да е, поведението е много неуместно.
![]()
^ Да виждаш някаде думата "дядо" или само аз не я виждам (За този пост ти говорех, че не споменава "дядо" и заради него си помислих, че става дума за баща)Първоначално написано от cherinka
Да чак сега разбрах, но пак е голяма подигравка да се смее
Първоначално написано от PIF
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.