.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Ти си това, което никой не иска до себе си.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ACϟDC

Мега фен Аватара на EarthShaker
    cherinke, отвратително елементарна си.

ако този човек го нямаше, нямаше да те има и тебе, да си показваш простотията навред..

а хората в моргата кво да го правят трупа? за тях най-лесното е да го дадат на МУ да си обучават първокурсниците върху него.. а те са проявили човещина.

MakeMeLaugh го каза..

Четох през ред, но според мен още не е осъзнала какво се е случило и това е първосигналната й реакция, не можем да я виним, всеки преживява по различен начин.
    Съжалявам за смъртта на дядо ти!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    cherinke, отвратително елементарна си.

ако този човек го нямаше, нямаше да те има и тебе, да си показваш простотията навред..

а хората в моргата кво да го правят трупа? за тях най-лесното е да го дадат на МУ да си обучават първокурсниците върху него.. а те са проявили човещина.

MakeMeLaugh го каза..
    Лееко не ми е кръвен роднина.
    Понякога съм си представяла някой ако почине как ще реагирам...
    просто начина, по който ми го съобщиха беше смешен. После може и да ми е станало тъжно...
    Виж, ако на мястото на дядо беше майка ми, баща ми, лелите ми, някой приятел... изобщо няма да ми е до форуми, до нищо.

А и може би наистина не съм осъзнала какво се е случило.
    Не знам, не вярвам някой да си отиде толкова лесно от тоя свят.

Аз говорех за друго... никой не го интересува какво мисля аз, ставаше въпрос за неговите роднини и близки. Щом те не го ебават, защо аз? Нито имам пари за погребение, нито нищо, а те могат да си го позволят, но не искат. И постоянно си го прехвърлят един на друг.
    Възрастни хора, бате.
    И Ккво всички скачате срещу мен. Станало ми смешно от 5 думи и тва е.

Вади вената мойто момиче. За твоя труп няма никой дори да се изхаби да го занесе до съдебна медицина, а ще гниеш на някои стълби най-вероятно, така че си приготви малко дребни за клошарите, които ще те разсъблекат на бърза ръка.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Окей, не е нормално да лицемерничиш за човек с който не си била близка..ама семейството ти е яко повредено

Трудно ми е да повярвам, че наистина форумът е мястото, към което се обръщате да споделите дори съкровена информация в моменти, в които е нелогично, неприемливо и неуважително да го правите.
    В крайна сметка, щом на теб не ти дреме, защо трябва на нас да ни дреме?

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    +1

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Трудно ми е да повярвам, че наистина форумът е мястото, към което се обръщате да споделите дори съкровена информация в моменти, в които е нелогично, неприемливо и неуважително да го правите.
    true.

иначе много смешничко. хе-хе супер забавното.
    изключително болно семейство имаш...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    ...

Това наистина не е нещо, което бих искала да коментирам.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Мен точно това ме накара да чета и да препрочитам темата и да се чудя какво се случва... Защо във форума, защо?!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    А и тия от съдебна медицина кво ми се обесняват "не сме в състояние да складираме дълго време трупове" кво ме интересува кво могат и кво не.
    А нас кво ни интересува това, че се смееш на такива неща?
    Да, форум, ще питаш, като не знаеш нещо, може и да споделиш нещо, ама пък нали беше писала по-назад, че си имаш приятели, споделяй с тях такива неща... ебати, аз се учудвам къде избирате да споделяте такива неща. И малко не схванах като цяло смисълът на темата.
    Аз също имам роднини, с които не се разбирам или не общувам по никакъв начин, но няма да вдигам сватба, ако нещо лошо им се случи. Елементарно уважение, ебаси. Глупаво ще е ако не ти пука, а правиш някакви сополиви панаири, но да се хилиш чак, не ти е добре явно, пък с такова семейство...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    ^ смъртта трябва да се уважава
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    аз всеки ден се моля на всички богове майка ми и сестра ми да умрат. възможно най-скоро. защото само тяхната смърт ше ми реши на 90% проблемите...

съдете ме!
    Не те съдя,
    ама на мястото на ваще в завещанието ми щеше да пише че дарявам всичкото си имущество на някоя синагога, само от впечатленията ми за теб, макар и аз да смятам че евреите имат пръст в почти всяко зло.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Дядо ми, като почина, не се бях чувствал толкова ужасно никога.
    НЕ желая ничия смърт, най-малко на брат ми, майка ми и баща ми ! Радвайте се на семейството си и изтрийте темата

Цитирай Първоначално написано от Tokarev
    аз всеки ден се моля на всички богове майка ми и сестра ми да умрат. възможно най-скоро. защото само тяхната смърт ше ми реши на 90% проблемите...

съдете ме!
    Не те съдя,
    ама на мястото на ваще в завещанието ми щеше да пише че дарявам всичкото си имущество на някоя синагога, само от впечатленията ми за теб, макар и аз да смятам че евреите имат пръст в почти всяко зло.
    вади кафевото,бате,време ти е. или тая вечер си без? замисли се некво... абстиненцията... заслужава ли си?

я си я набий и сичко е ТОП.
    Казвал съм ти - хероина не ме кефи. Адски overrated дрога е, взимал съм неколкократно и не е нищо особено.Има къде къде по-добри неща...

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

съдете ме!
    Аз съм по същия начин като теб, но се моля това да стане с баща ми...
    Знаете ли, наистина не знаете как стоят нещата с дядото на черинката и наистина може да си е заслужил всичко това. Иначе не виждам друга причина семейството му да не обръщат внимание на смъртта му, освен ако няма основателна причина за това. Щото наистина могат да се случат много, наистина много неща, които да те накарат да не чувстваш нищо след смъртта на роднина....

Но за едно сте прави - Това, не е нещо, което трябва да се обсъжда точно в някакъв форум.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Тука средната интелигентност е като на маймуна, съдейки по постовете. Честито.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Супер фен Аватара на Deadlock
    много тъжно..

hottie
    Guest
    Не знам... аз съм на мнение, че каквото и да е направил човек е грешно да желаеш смъртта му, особено да го споделяш пред хора. Най-доброто което може да се направи е да го премахнеш от живота си с мълчание.

hottie
    Guest
    Съседе, не съдя, просто си разсъждавам Иначе по принцип трябва да се говори, така е. Дали през цял форум не знам. Абе хем трябва да се говори, хем да не занимаваш останалите с проблемите си. Аз избягвам да натоварвам приятелите ми. Не знам дали е правилно или не ама съм си така

съдете ме!
    Не те съдя,
    вади кафевото,бате,време ти е. или тая вечер си без? замисли се некво... абстиненцията... заслужава ли си?

я си я набий и сичко е ТОП.
    Казвал съм ти - хероина не ме кефи. Адски overrated дрога е, взимал съм неколкократно и не е нищо особено.Има къде къде по-добри неща...
    е,това вече е некакъв напредък,Токи!

поне вече официално си призна,че си на кафево майна

бивша к*рва и бивш хероинист няма.
    Бате всичко е воля.
    Ако ти хареса продължаваш и тва е. На мене не ми хареса и няколкото пъти кво да направя ? Аз ли съм виновен че на повечето народ му харесва и забива здраво ? Аз обичам да си разпускам с коз преди всичко. Другите работи са ми омръзнали вече.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Tokarev се усра, венаджия прост!
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от Joc
    Tokarev се усра, венаджия прост!
    Ти си на вена руски боклук !