- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Уважаеми съфорумци....
Ти си това, което никой не иска до себе си.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
ACϟDC
cherinke, отвратително елементарна си.
ако този човек го нямаше, нямаше да те има и тебе, да си показваш простотията навред..
а хората в моргата кво да го правят трупа? за тях най-лесното е да го дадат на МУ да си обучават първокурсниците върху него.. а те са проявили човещина.
MakeMeLaugh го каза..
Четох през ред, но според мен още не е осъзнала какво се е случило и това е първосигналната й реакция, не можем да я виним, всеки преживява по различен начин.
Съжалявам за смъртта на дядо ти!
Лееко не ми е кръвен роднина.Първоначално написано от EarthShaker
Понякога съм си представяла някой ако почине как ще реагирам...
просто начина, по който ми го съобщиха беше смешен. После може и да ми е станало тъжно...
Виж, ако на мястото на дядо беше майка ми, баща ми, лелите ми, някой приятел... изобщо няма да ми е до форуми, до нищо.
А и може би наистина не съм осъзнала какво се е случило.
Не знам, не вярвам някой да си отиде толкова лесно от тоя свят.
Аз говорех за друго... никой не го интересува какво мисля аз, ставаше въпрос за неговите роднини и близки. Щом те не го ебават, защо аз? Нито имам пари за погребение, нито нищо, а те могат да си го позволят, но не искат. И постоянно си го прехвърлят един на друг.
Възрастни хора, бате.
И Ккво всички скачате срещу мен. Станало ми смешно от 5 думи и тва е.
Вади вената мойто момиче. За твоя труп няма никой дори да се изхаби да го занесе до съдебна медицина, а ще гниеш на някои стълби най-вероятно, така че си приготви малко дребни за клошарите, които ще те разсъблекат на бърза ръка.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Окей, не е нормално да лицемерничиш за човек с който не си била близка..ама семейството ти е яко повредено![]()
Трудно ми е да повярвам, че наистина форумът е мястото, към което се обръщате да споделите дори съкровена информация в моменти, в които е нелогично, неприемливо и неуважително да го правите.
В крайна сметка, щом на теб не ти дреме, защо трябва на нас да ни дреме?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
true.Първоначално написано от hardball
иначе много смешничко. хе-хе супер забавното.
изключително болно семейство имаш...
...
Това наистина не е нещо, което бих искала да коментирам.
Мен точно това ме накара да чета и да препрочитам темата и да се чудя какво се случва...Първоначално написано от hardball
Защо във форума, защо?!
А нас кво ни интересува това, че се смееш на такива неща?Първоначално написано от cherinka
Да, форум, ще питаш, като не знаеш нещо, може и да споделиш нещо, ама пък нали беше писала по-назад, че си имаш приятели, споделяй с тях такива неща... ебати, аз се учудвам къде избирате да споделяте такива неща. И малко не схванах като цяло смисълът на темата.
Аз също имам роднини, с които не се разбирам или не общувам по никакъв начин, но няма да вдигам сватба, ако нещо лошо им се случи. Елементарно уважение, ебаси. Глупаво ще е ако не ти пука, а правиш някакви сополиви панаири, но да се хилиш чак, не ти е добре явно, пък с такова семейство...
^ смъртта трябва да се уважава
Не те съдя,Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ама на мястото на ваще в завещанието ми щеше да пише че дарявам всичкото си имущество на някоя синагога, само от впечатленията ми за теб, макар и аз да смятам че евреите имат пръст в почти всяко зло.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Дядо ми, като почина, не се бях чувствал толкова ужасно никога.
НЕ желая ничия смърт, най-малко на брат ми, майка ми и баща ми ! Радвайте се на семейството си и изтрийте темата![]()
Казвал съм ти - хероина не ме кефи. Адски overrated дрога е, взимал съм неколкократно и не е нищо особено.Има къде къде по-добри неща...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Аз съм по същия начин като теб, но се моля това да стане с баща ми...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Знаете ли, наистина не знаете как стоят нещата с дядото на черинката и наистина може да си е заслужил всичко това. Иначе не виждам друга причина семейството му да не обръщат внимание на смъртта му, освен ако няма основателна причина за това. Щото наистина могат да се случат много, наистина много неща, които да те накарат да не чувстваш нищо след смъртта на роднина....
Но за едно сте прави - Това, не е нещо, което трябва да се обсъжда точно в някакъв форум.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Тука средната интелигентност е като на маймуна, съдейки по постовете. Честито.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Не знам... аз съм на мнение, че каквото и да е направил човек е грешно да желаеш смъртта му, особено да го споделяш пред хора. Най-доброто което може да се направи е да го премахнеш от живота си с мълчание.
Съседе, не съдя, просто си разсъждавамИначе по принцип трябва да се говори, така е. Дали през цял форум не знам. Абе хем трябва да се говори, хем да не занимаваш останалите с проблемите си. Аз избягвам да натоварвам приятелите ми. Не знам дали е правилно или не ама съм си така
![]()
Бате всичко е воля.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ако ти хареса продължаваш и тва е. На мене не ми хареса и няколкото пъти кво да направя ? Аз ли съм виновен че на повечето народ му харесва и забива здраво ? Аз обичам да си разпускам с коз преди всичко. Другите работи са ми омръзнали вече.
Tokarev се усра, венаджия прост!
то густо, то пусто
Ти си на вена руски боклук !Първоначално написано от Joc