- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хитлер е бил българин
източник: http://logichno.net/modules/news/art...hp?storyid=106Според френският учен Жан Бруне, има голяма вероятност Хитлер да е бил българин. Това откритие той направил, докато изучавал живота на българските личности и се натъкнал на странни доказателства за произхода на Хитлер.
Много е вероятно той да е бил изпратен в Германия още през 1895 година, когато е бил едва на 6 години. Освен това Жан Бруне посочва и бащата на Хитлер.
Според него истинският му баща е Иван Вазов, за това сочат много факти. Хитлер е роден през 1889 година, тогава Вазов е бил на 39 години и точно тогава се е преместил да живее в София. Точно по това време се е родило и момчето.
Романът "Нова земя", написан от нашия поет през 1895 година, символизира изпращането на сина му в Германия.
Жан Бруне се прочу с изключителната си находчивост и професионализъм в изследването на нашата страна.
![]()
Иван Вазов - баща на Хитлер.
Това ДОРИ Божидар Димитров не би го измислил след тон кафяво.
Grumpy old madman
Ха-ха-ха ще се пръсна от смях , особено за Васов![]()
OMG
Аз пък съм чувал, че Хитлерчу бил еврейн и ,че имал три ташака
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
![]()
![]()
след прочетеното, просто не знам какво да кажа![]()
Тихо турчино !!!Първоначално написано от BomberStomper
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Хора без работа...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
тоз пък и той... голема глупост казаПървоначално написано от tqnko
то густо, то пусто
Каква ти голема глупост?Първоначално написано от Joc
Абсолютно възможно е в ранната си възраст да му се е случило нещо, което се отпечатва в подсъзнанието му, и след време тоя луд почва да трепе наред...
Тук става въпрос за истинския смисъл на думата "комплекс", не за тоя, който се е наложил в съвременния ни свят.
тихо, тихо, че направо...Първоначално написано от PinkFloydSound
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Какво тихо, бе?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
Я ми дай определението на думата "комплекс", ама така, както психоаналитиците го разглеждат.
Чакам.
Големи сте хитлеристи всите.![]()
Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
Алберт Айнщайн
не съм казал, че съм хитлерист, но ръсиш простотии само.Първоначално написано от PinkFloydSound
не ми се влиза в спорове за тая тема, особено след като бианцата ми каза, че А. Чикатило е бил велик ум, икато я попитах защо мисли така не ми отговори ест. сега пък що да споря.
пък и не ми се пише, голем студ, по добре ми е да чета
то густо, то пусто
Колко са облъчени дечицата. На макя ви у путката
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
ахахахахахаПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
exactly \/
![]()
имате ли повече доказателства от френския Учен?!