.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен

Ужасен проблем ... моля вии за бързи отговори ...

Попринцип косата ми не е нито много рядка нито много гъста ... и си беше добре преди година .. но започнах да използвам честичко преса .. да си тупирам косата и т.н.. след няколко месеца усетих че косата ми пада по интензивно и спрях всичко .. абсолютно всичко .. и така карам от 1-2 месеца вече .. но косата ми не спира да пада .. стана изключително рядка ...и пада ужасно много .. със всеки изминал ден .. все повече и повече ме дразни тази рядка коса ... и искам съвет какъв продукт да използвам за да спре да пада ии да се посгъсти някак си .. попринцип другата седмица съм на фризиор .. и ще ми всемат краищата ...но повече от 3-4 пръста немога да понеса да я скъся.. и ако може да ми препоръчате някакъв продукт който да ми помогне в моя случай .. аз ползввах едни маски но косата ми ставаше прекалено мазна от тях и ги спрях .. та препоръчайте ми нещо..

Тривитаминол.. Хининова вода... Според мен това би помогнало.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Себорал Форте той е с екстракт от Чемерика,а тази билка помага при много сериозен косопад,оплешивяване и така нататък,може да пробваш и само с билката да си правиш отвара,също така и с коприва
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на dead_princess
    Тривитаминол

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    най-добре като отидеш попитай фризьора за подходящ продук
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Възможно е да е просто сезонен косопад, но все пак...
    Отиваш в аптеката и си взимаш ампули.Също така, препоръчвам сериите за косопад на "Ревалид" и "Клоран".Правиш много маски, редовно балсам, спираш всякакво боядисване, сушене със сешоар, цапондрене с гелове и подобни.Смени си и четката за коса, трябва ти някоя с меки зъбци.
    Ако скоро си била на диета, това допълнително е влошило положението.Храни се здравословно, витамини, повечко на въздух.Мий си косата с хладка вода - никога гореща!!Ако имаш финансовата възможност, започни терапия за косопад (това при фризьора, но е малко солено).
    Бтв, ако косопадът е наистина много силен, е възможно да е симптом на някакво заболяване.В такъв случай... марш при лекар!
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Аз вече два пъти си правих маска с хума и оцет и косата ми е значително по-хубава. Преди трябваше да я мия през ден-два, защото се омазняваше бързо, а сега , мия през 4-5 дни. Дори не е скъпа, 50 стотинки струва, ако е обогатена с лайка, а иначе около е 30ст.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    Аз вече два пъти си правих маска с хума и оцет и косата ми е значително по-хубава. Преди трябваше да я мия през ден-два, защото се омазняваше бързо, а сега , мия през 4-5 дни. Дори не е скъпа, 50 стотинки струва, ако е обогатена с лайка, а иначе около е 30ст.
    Тя говори за косопад, не за омазняване...

И аз преди година имах същият проблем.. започнах първо постепенно да се разделям с пресата.. но не успях.. След това реших са я подстрижа късо.. Фризиорат ме посъветва да си правя маска с мас и гас .. започнах.. една седмица с мас и гас.. другата с някакви други продукти и бадемово масло.. и сега що/годе е добре..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Моята фризьорка ми препоръча един шампоан против косопад..Мноого съм доволна..Косопада ми намаля и косата ми стана по-гъста
    Шампоана е този:
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    ^^Това е най-хубавата маска за коса,редовно си я правя
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    Тя говори за косопад, не за омазняване...
    Знам за какво говори. Моята също пада много и заради това си я правя. Ако не беше за косопад, нямаше да пиша.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Възможно е да е просто сезонен косопад, но все пак...
    Отиваш в аптеката и си взимаш ампули.Също така, препоръчвам сериите за косопад на "Ревалид" и "Клоран".Правиш много маски, редовно балсам, спираш всякакво боядисване, сушене със сешоар, цапондрене с гелове и подобни.Смени си и четката за коса, трябва ти някоя с меки зъбци.
    Ако скоро си била на диета, това допълнително е влошило положението.Храни се здравословно, витамини, повечко на въздух.Мий си косата с хладка вода - никога гореща!!Ако имаш финансовата възможност, започни терапия за косопад (това при фризьора, но е малко солено).
    Бтв, ако косопадът е наистина много силен, е възможно да е симптом на някакво заболяване.В такъв случай... марш при лекар!
    Най-изчерпателното мнение и съвет.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

И аз бях така преди 2 години .. отиди при кожен лекар ( те знаят най-добре как и какво да правиш .. ! ) Не помня к'ви гелове и шампоани съм ползвала .. ама имаше няк'во Себодерм ( то се води за Себорея и такива .. )

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Себорал Форте той е с екстракт от Чемерика,а тази билка помага при много сериозен косопад,оплешивяване и така нататък,може да пробваш и само с билката да си правиш отвара,също така и с коприва
    Ммм дам и аз бих ти препоръчала Себорал Форте
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Всичките тези шампоани, балсами, маски и другите там измислици, които "спират" косопада са невероятна глупост. Щом косата ти пада прекалено много, значи има причина. Недостиг на витамини, минерални вещества... Трябва някакво вътрешно третиране, с медикаменти, надали един балсам ще накара косата ти да не пада...

Град
    Пловдив
    ^ точно.

Виж,аз напоследък също честичко използвам пресата,топирам,лакове,пия и...Иии косата започна да пада,ама имам недостиг на витамини щот и ноктите са ми в ужасно състояние. На майка ми една нейна приятелка докторка й е казала да ми купи "Герикапс". Витамини А+Е. Прегледах в нета и са доста доволни от него,предимно за коса,нокти и зрение. 4 лв. е можеш да го пробваш.

вземи си хининова вода
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Стимулант на Икаров

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове