- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гривнички
Да питам къде в София може си направя гривнички ама на място и от мъниста. Аз знам Натъмно и СлънчогледНЯкъде на други места .. ?! ии дайте адресчета или обяснете къде е ,че ...
кординацията ми е повредена
![]()
еми в " Мънисто", до колкото знам има два такива магазина, аз знам само за единия. Намира се на пазарчето в Люлин, не знам как да ти го обясня, там има едно пазарче за плодове и зеленчуци и до него има едно като тъговски комплекс, ама с отделни наредени магазини и има и Мънисто. От там една приятелка си купува разни неща и си прави гривнички, обици, герданчета.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И в София има Умбопо, даже са два и не са много далече един от друг, и двата са в центъра, обаче сега ще срещна голяма трудност докато обясня като хората къде са.
Като вървиш по Графа (тръгваш от стадиона примерно), завиваш наляво за Мухоморка, подминаваш я и продължаваш да вървиш, стигаш едно разклонение и трябва да завиеш надясно. И там след няколко метра е едното Умбопо.
Другото е по-близо до На Тъмно, някъде между него и жълтите павета, но нямам никаква представа как да го обясня.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
аз съм си правила гердан в Умбопо * Бургас* обаче и стана много готин .
можеш да направиш каквото искаш с колкото мъниста искаш ,става много готино
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Васил Левски
тръгваш по тротоара от другата страна на Спортната палата .
вървиш посока ндк
ще го видиш
много хубаво магазинче
п.п.темата не е за тук ..
+1Първоначално написано от teenems
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
мерси многоа няк'ви идеики кака вървят цените на мънистата
![]()
То зависи от самите мъниста ако са по-големички са малко по-скъпички, зависи какво е.Първоначално написано от lofche
Аз си бях направила гривнички с маниста и едното мънисто ми излезе 15 ст. друго 20 ама аз не съм от София, най-добре иди разгледай и ако ти харесат си направи гривнички то на самата кутийка си пише цената на мънистата.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
да т'ва ясно ама понеже е за подарък за супер скъп човек и да е нещо добро щото ак ше давам 5 кинта ше зема нещо друго![]()
определеноПървоначално написано от cherrygloss
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
а във Варна има ли някъде такъв магазин ?![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Първоначално написано от NoContinuation
Къде се намира този магазин? :О
такаа специално за Умбопоти миналата седмица се преебах и си зех маниста от там еди дървени и бате по 0,05лв едното ама такиа малки дървени тънкии иии една гривна ми излезе 5 кинтаПървоначално написано от lofche
![]()
![]()
стававъпрос за тоя дето е по близо до На тмно демек ако знаеш къде е 133то даск там
Вървиш по Богориди (абе не съм сиг в имената... улицата към морската...) иии в една от малкия улички е, в ляво. Ама и аз как го обясних, много съм зле в координацията XDПървоначално написано от pepshorror
абе около "на тъмно" е, който и да питаш на главната ще те опъти, (със сигурност по-добре от мен XD)
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Първоначално написано от Hurtmore
Хахахаха, мерси. Нищо не разбрах, но и аз съм по същия начин с координацията и опътванията, така че няма проблем ;д Благодаря ти все пак, пък и сега не съм припнала да си купувам мъниста, попитах, за да знам ако ми потрябват някой път.![]()
В магазин Умбопо - Бургас има такива .. но аз си взех от един друг магазин .. но не от Бургас - едни по 5 лв в пакет 50 манисти .. и са много хубавки и гривните става перфектни .. има по колко рафтове в Умбопо , отивай : )![]()