- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си
Целият форум с нетърпение очаква твоето мнение.Първоначално написано от xKiFlA
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Значи най-гнусното нещо,което си правила е изчервяване.Невъзможно.Я пак опитай.Първоначално написано от xKiFlA
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
аз мога да се определя като гнуслив човек,но съм яла мравки..от земята.
бърлкала съм в гърнето ,за да извадя на братовчедка ми някаква писалка..
Много откровени признания, браво за смелостта!Първоначално написано от xKiFlA
xKiFla не си единствената. И на мен ми се случи веднъж. И аз бях на много-много над 5, ама какво да се прави - човещинка, макар и в случая да ми се пишкаше нечовешки. Слава богу, не стана обществено достояние. Само една приятелка стана неволен свидетел на случката, но си остана строго между нас.
ще отвратя форума..Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
xKiFlA-
момиче ли сиПървоначално написано от himikalka11
xKiFlA-
Първоначално написано от xKiFlA
Аре казвай стига си се правила на интересна хората са правили мн по гнусни неща от теб
Абе дайте аз да кажа кво съм правил.
Веднъж като бях на село мисля 2 клас един дето е голям глупак ми залепи некво лайно на блузата. Мале кат се бях ядосал. Веднага викам приятелите си и взимаме една кофа и просто да не казвам!!!Вутре сме плюли , храчили и мн други неща за детто сега не се сещам.Само си спомням как взимам изпражнения от кокошки и ги слагам в кофата.После го викам до нас да му се извиня и кат не гледа му изливам всичко на главата
.
Може малка да сме прекалили но беше гледка велика![]()
![]()
![]()
повръщах в такси и,после наплюх цялата седалка и вратата беше пълна![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Действай.Казвай! Съмнявам се че е много по-гнусно от най-гнусните,които прочетох тука.. (ето скорошен пример - на 0Scorpion0 случката е адски гнусна!Първоначално написано от xKiFlA
)И следващия ти пост да не бъде това как ме убеждаваш,че наистина е по-гнусно от всички останали,просто кажи,айдееее ! Ще казваш!
![]()
![]()
![]()
![]()
Audrey Hepburn
амии то такова..как да кажаПървоначално написано от ImmortalSportFreak
срам ме е
![]()
ако ти е интересно само на теб може тука ме е мн срам :![]()
xKiFlA-
Ами аз се сещам само за две случки. Едната е, че съм повръщала на центъра посред бял ден![]()
ужассс.... А във втората случка не съм участвала, но присъствах хаха. Бяхме преди години кат бях 5-6 клас някъде на зелено у-ще. Аз с най-добрата ми тогава фр в една стая и по едно време докато сме си в стаята чуваме некви ненормалните ритници по вратата, някой се опитва да я разбие, ние мислехме че ще ни ограбват или сорта и бум айде през терасата в съседната стая(беше мн лесно да преминем) и точно в стаята на една дет мн мразех
Заключихме се в тоалетната и очакваме ония да ни намерат и там и през тва време на мойта фр от стрес ли от кво ли и се досра..
![]()
и аз бях там дге и седях докат тя си върши работата
![]()
мани че после забраила да пусне водата и то се размириса пфуу хаха та излезохме и после така и не разбрахме кой е ритал толкоз брутално по вратата, ама час по късно чухме тая дет я мраза от стаята до нас да вика 'Абе кой ни е срал в тоалетната...'
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Момиче съм, даПървоначално написано от xKiFlA
^еми да xkifla иначе щеше да е himikal![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Не съм много гнуслив,ама като заклах за първи път кокошка ми стана мега гадно.Вторият път е като лежах в болница и сестрата щеше да ми бие инжекция във вената,обаче без да иска извади инжекцията твърде бързо и рукна кръв.
ами те са много случките веднъж направих лайняна бомба на входна врата тей я изплющях че цялата врата беше в лайна не му блазя на тоя който я заварел тей![]()
![]()
др пат нз точно дали е гнусно но по точно е гадно когато лежах в болницата за ташака едната сутрин се бяха наредили 4 доктора мамицата им дърти педали и 1-я ми бара ташака да провери др-те се наредили и зяпат пууууууу мн се бях изнервел напрао ми беше дошло да ги запукам докат съм със сабути гащи
![]()
![]()
![]()
и още 1 като малак бях мн болен и повръщах и едната сутрин се сещам като станах и до главата ми бях направил 1 купчина повърня от лещаама буквално беше станало като скала една голяма купчина изсъхнала леща как съм я ял и че съм повръщал цяла вечер на 1 място
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обирал съм кучешки черва и лайна с лопата, а в червата - още лайна. Вонята на мърша и изгоряла козина също не помагаше.
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
Секс.. хахаха ;D не... най-гнусното нещо ще да еее като бяхме на село малки дечица още и дядо ми беше хвърлил една футболна топка в т.наречения "банар" това е все едно сметище но не точно. И слязох доло да си я търся апък там имаше от най-обикновенни пакетчета до глави от зайци и прочие (puke)
Чистих след рождения си ден..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Първо... Едно лято преди около 5 години бяхме на гости на едни семейни приятели, а на мен ми беше суупер зле. Помолих едната "леличка" да ми покажа къде е тоалетната и тя ме заведе. Тъкмо бях влязла в тоалетната и се издрайфах. Посегнах да си пусна водата, обаче копчето на казанчето не работеше. Подадох си главата през вратата и питам "леличката" как се пуска водата, а тя: "Ооо, ами казанчето не работи"... Въпросната леля още ме мрази.![]()
И второ... като бях в пети клас и с една приятелка играехме на волейбол в двора на даскалото и си изпуснахме топката и тя падна в една дупка. В нея се слизаше по стълба и водеше май до парното или нещо такова. Беше мой ред да гоня топката и слязох в тъпата дупка. Приятелката ми ме последва и, абе, явно беше стъпила в някво лайно, щото си размаха крака над мен и нещо се развика. Ама така си размаха шибания крак, че от лайното ми покапа по дънките. Направо побеснях...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Облизах една миризливка. Ама бях мноо пиян ахахах...![]()