- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си
Ми най-гадното нещо беше когато котката ми роди обаче издебнала вратата на къщата да е открехната и си ги вкарала вътре и явно докато е пренасяла другите едното го оставила зад вратата и аз си влизам и изобщо не очаквам такова нещо и.... ми минах му отгоре на котенцето отгоре с вратата и го премазах незнам как се завря под вратата може би защото я отворих рязко.Беше гадна гледка а беше толкова малко новородено![]()
амм то всъщност аз не съм правила кой знае колко гнусни работи (може би) ноо пък съм много гнуслива като стане на въпрос за всякви такива гадинки от змии до насекоми (всички) а пък особено насекомитее много ме обичат... та на никой не пожелавам докато си чопли тиквени семки да попадне на една с миризливка във пликчето
( НО НЕ СЪМ Я ИЗЯЛА,ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ НЕЩО!
) ... през лятото имаше едно нападение на миризливки по терасите,та хората от целия блок където живея не можеха да си проснат дрехите на спокойствие
амм .. другоо .. една топла лятна вечер към 1:30 през нощта .. седейки и чешейки се от грамадните фъшкули,които гадните комари ми бяха причинили още се блещих пред компютъра едвам-едвам гледайки .. докато усетих,че нещо ми лази по крака .. погледнах надолу и видях нещо като хлебаркаа ама не съм сигурна точно какво беше,та се разпищях като ненормална и е доста вероятно да съм събудила част от съседите
![]()
като се сетя за друго,може да споделя![]()
МИ незнам не се сещам спомням си че преди в тоалетната тъкмо се бях изсрал и изпикал и дигнах тоалетната дъска и от нея изпадна няква пластмаса и се наложи да бъркам да я изваждам ;д
ми това се беше случило наскоро значи отивам у кенефа да пикая всичко хубаво изпиках се и тъкмо да натисна бутона да се пусне водата незнайно защо ланеца (златен) от вратът ми се изхлузи и падна .... ако бях пуснал водата край щеше замине .. и аз кво да направя вързах си 1 торбичка и бръкнах с рака да го вадя![]()
![]()
...
А има още бях на серия от купони като почнеш на нова година се напих като прасе още не бях изтрезнял на другия ден от единия купон отивам на другия там пиячката на макс след това на 5 януари един фр има рожден ден и тогава яко алкохол след това купон на 8 аз все още не съм изтрезнял на 11 на дискотека аз все още пиян на 13 друг фр рожден ден и така почти 2 седмици бях пиян и на последния рожден ден тос на 13 беше към 3,4 вечерта и аз само си пия от чашата и повръщам в нея .... пия и повръщам и тя не свършва .... и като са ме видели фр тата са ми дали друга чаша де и после си4ки към 5,6 пияни и само си повръщаме 1 върху друг много мазано беше вобще не завиждах на апартамента на фр то миголяма гносутия ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
еми тва лято стана,понеже нито пия нито пуша и не обичам да ходя по кръчми да се напивам,реших да си купя ариана 2 литра,отидах на едно изоставено поле изпих я после ми стана черно пред очите повръщах после легнах на полето и небето се въртеше и сичко около мене,после заспах там на полето незнам колко часа съм спал после станах главата ме болеше и леко по леко се прибрах,таа направих тази глупост щото никога не се бях напивал!
миналата седмица(тоест тази,в началото) бях на някакво парти.Много алкохол и цяла нощ пихме...и на сутринта... ;хх
приятелката ми повърна върху мен,на мен ми стана лошо и аз върху нея и накрая се заливаме от смях (бяхме и на пода) и някакъв пич идва и вика "лелее ного ми е лошо,ще повърна" и след 2 секунди повърна върху нас...дрехите ми после...не се търпяха ;дд![]()
тоя па какво толко е ял,че да оповръща целия входПървоначално написано от Evellon
![]()
![]()
Първоначално написано от SK0RP10N
![]()
![]()
![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
йак .. нали знаете водораслите като се саберат на пясъка как стават лигави ... и има някаква пяна ... таа бяхме се хванали на бас с братчед ми,че ако мина ще ми даде 5 лева . Вече минавам минавам и усещам как ми излиза пияната през пръстите ии ми се допувръща ... и накрая в буквалния смисъл повърнах върху себе си. Чувството беше ужасно . Но 5 лева си бяха в мене![]()
![]()
![]()
Ами един приятел ми даде 1 лев за да оближа охлюв и аз го облизах![]()
на последната екскурзия (преди около 2-3 седмици беше ) купона беше главно в мойта стая ( стаите бях двойки но спахме едната вечер 13 другатата на тераста имаше около 3-4 см повърня,пепел, джин ( счупи се бутилкта
![]()
) пикня,кола и МН СТЪКЛА ( от около 17 бутилки кола сме върнали само две
) и сутринта ставам в 7 4аса да изпуша една цигара излизам (бос незнайно защо и се сещате)
![]()
на последната екскурзия (преди около 2-3 седмици беше ) купона беше главно в мойта стая ( стаите бях двойки но спахме едната вечер 13 другата 8 ) та на тераста имаше около 3-4 см повърня,пепел, джин ( счупи се бутилкта![]()
) пикня,кола и МН СТЪКЛА ( от около 17 бутилки кола сме върнали само две
) и сутринта ставам в 7 4аса да изпуша една цигара излизам (бос незнайно защо и се сещате)
![]()
Късна нощ / ранна утрин, около три часа. Сънувам, че съм на влакче в Дисниленд, защото наскоро бях ходил във Франция... Изведнъж влакчето спира, обръща се и почва да се опитва да ме изтърси... И на мен ми се доповръщва... Събуждам се, поглеждам към телевизора, поставен в другия край на стаята, поглеждам надолу, към одеалото и го оповръщвам цялото... Да...
Когато бях 4-ти клас, валеше дъжд и с една приятелка се прибирахме от училище и аз стъпих в една локва и се намокрих,тогава ми дойде идеята да тичаме през всички локви.Целите бяхме мокри и кални, но ни беше много весело
![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
абе не за друго, ама тъф ладс във Варна и Глазгоу не обичат котенцаПървоначално написано от bloodymirror
![]()
иначе и аз обичам животните и подобни деяния ме дразнят.
Няколко пъти (1-2) съм бъркала в тоалетната да вадя разни нещаобица и гривна
И също веднъж като бях по-малка повърнах в леглото си и цялата ми коса беше мазало
Или пък пак преди доста години като бях на 7-8 нещо слакдо бях яла и бях на плаж, и вечерта падна лудо повръщане! Просто не се спрях и ми излизаше и през носа шоколад
![]()
![]()
Много романтично...ша ма земиш ли?Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Що, навит ли си ми?Първоначално написано от psychopath
![]()
![]()
може и да съм ти навит![]()
от теб зависи...![]()
Първоначално написано от psychopath
![]()
ако зависи от мен, значи си ми навит или ще се навиеш скоро :P
има нещо вярно...
еми не знам, хората са измислили клавиатури, лични съобщения, скайпове, снимки и т.н
просто отчитам развитието на технологиите!
не намеквам нищо, да не си помислиш друго...![]()
Първоначално написано от psychopath
Абсолютно нищо не си помислих
![]()
добре де...вече намеквам.Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Одаавна не си спомням .. може би като малка съм правила нещо ама не помня.Иначе попринцип съм много гнуслива и за сега и дума да не става да съм правила нещо.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Помня, че като малка бях отишла на площадката до нас и нещо се бях хванала за катерушката. По едно време усетих нещо хладно и размазано в ръката си. Така свърши животът на един малък гол охлюв...