.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 190
    Искате ли тука да откажем всеки от пушенето
    1: Всеки знае - пушачите са с най-малки пишки.
    2: ако пропушите преди 15,16 няма да се доразвиете и ще останете дребни, недоразвити с малки атрибути и с малки гърди.
    3: колко живее човек който не пуши - 65 - 80 ; който пуши 55- 70
    4: Всеки който пуши е сдухан това е закон! Всеки който е сдухан и иска да бъде герой/отворен и тем подобни почва да пуши - общо взето хората на възраст 12 - 17 почнали да пушат са сдуханяци които търсят 'приятели' защото са сдуханяци..
    5: офф топик който не може да си направи сам купона и кефа, а му трябва да пие/шмърка/пуши трева е лузър или просто го мързи да измисли нещо забавно...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Оф бе... Не разбрахте ли, че да пушиш, е тъпо и грозно?!
    Като си повлекана и курва, готина няма да станеш с цигара в ръка.

Цитирай Първоначално написано от john95
    Искате ли тука да откажем всеки от пушенето
    2: ако пропушите преди 15,16 няма да се доразвиете и ще останете дребни, недоразвити с малки атрибути и с малки гърди.
    3: колко живее човек който не пуши - 65 - 80 ; който пуши 55- 70
    4: Всеки който пуши е сдухан това е закон! Всеки който е сдухан и иска да бъде герой/отворен и тем подобни почва да пуши - общо взето хората на възраст 12 - 17 почнали да пушат са сдуханяци които търсят 'приятели' защото са сдуханяци..
    5: офф топик който не може да си направи сам купона и кефа, а му трябва да пие/шмърка/пуши трева е лузър или просто го мързи да измисли нещо забавно...

сдуханяци

по-темата: ако говориш сериозно начи си хипер тъпа
    сори ама, как може да искаш да пушиш то пък бива бива гъзария ама :/ абе сама си чупиш главата
    смятам че достатъчно доводи ти дадоха да не го правиш все пак ако си готина хората ще искат да са около тебе независимо дали пушиш...абе много ги има такива като тебе, а това е жалко :/

п.с.: освен това няма да си "по-готина" защото ще смърдиш на цигари а и зъбите ти ще пожълтеят
    а и да както казаха циците ти ще останат малки

Супер фен Аватара на cookie_master
    ти си уникално тъпа

Град
    V.Tyrnovo
    значи тези, които не учат са изроди тъй ли... Виж сега.. аз съм вече на 18 год, 12-ти клас... не не пуша !!! Лелеее ами сегааа... какво да правяяя...
    Мога да ти кажа, че може и да ти лепнат етикет убитите от собствената си простотия келеша, но ти трябва да мислиш за себе си.
    Днес всеки ме поздравява за това, че не пуша. Мисли за бъдещите дни. Не си мисли, че всичко се ограничава в училищните години...
    днес може да ти се смеят... утре ще им се иска да са като теб и да не са ги почвали. Само ще ти кажа, че ако ги почнеш ще е голяма твоя грешка !!!
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    around the world !
    Ъх.. напоследък зачестиха темите,в които виждам как адски много безхарактерни МЛАДИ хора, не желаят да вземат живота си в ръце. Не знам коя си, не знам на колко си, но по начина на писане и разсъждаване за 'готините и яките', може да си направя доста изводи - Нямаш воля и характер, всъщност - ти определено не знаеш какво искаш. Нямаш ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА защо искаш да пушиш и т.н. Виж.. не трябва да правиш неща, които не са в твоя полза, само и само да се харесаш на някой. Всъщност, според мен дори и така няма да им се харесаш. Когато един човек има излъчване и характер, прави впечатление и си спечелва уважения, а не ей така.. Цигарите са вредни,гадни,скапани, всъщност дори пушачите не знаят защо пушат.. И като гледам повечето коментари, даже всичките - опити да ти се налее малко акъл. Избий си тази наистина ГЛУПАВА идея от главата, нормално е и родителите ти да искат да те предпазят.. обаче и ако от тези коментари тук не ти повлият положително на мозъка, значи наистина от теб няма да стане човек.

Град
    в света на приключенията ..
    Ъ ??

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    И кчво,значи като стане на мода в класа ти да се друсате и да се режете,ще започнеш и ти да се режеш ли?
    Колко сте ми тъпи миличките....
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ... в опитите си да станете интересни...ставате смешни и безлични... е и аз съм пушачка.. не е кой знае какво.. недей да почваш... няма да си по-голяма гъзарка или гъзар...даже незнам дали си момче или момиче..пфф

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    ooo myyy goooosh

Ти си наистина МНОГО зле Направо немога да повярвам на това което прочетох
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Адски тъп въпрос...да пропушиш само, защото другите го правят.Ако целия ти клас са друсаше и ти ли щеше да почнеш ?
    I <3 my iPod !

"We don't collide the law anyway any day
    Like a drug addicted motherfucker dee jay..."

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Трагично е положението просто... Бегай се прегледай дакат не е станало късно уе... нещо мозъка ти отказва.. трагедия ,трагедия...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Варна
    От нашия клас пък най-яките не пушат :P

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Супер фен Аватара на montana6
    Понеже гледам, че авторката иска да е в крак с модата и "готините", ще й кажа, че вече не е модерно да се пуши (поне на Запад), така че ако искаш да изпревариш другите и да си в крак с бъдещето, не почвай да пушиш! Защото, когато дойдат други времена и пушенето няма да се тачи абсолютно никъде, ще искаш да спреш, но нямааа...

Този здравен проблем поне можеш да си го спестиш.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    От нашия клас пък най-яките не пушат :P
    +204892058349058 от моя никой не пуши, но най-големите сдуханяци скоро ще почнат то се вижда ^^

Още едно доказателство за моите 5 под точки

о.О т'ва не го знаех, наистина ..

:Д:Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    ЗЛЕ си.
    тези който не пушат са изродите на класа и зубарите
    И са изроди, щото не пушат ли?
    леле,леле....
    + 1.

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    о.О т'ва не го знаех, наистина ..

:Д:Д
    Вече го знаеш

бъди изруд
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Като искаш да пушиш, дърпай яко ама като те усети майка ти не искам да съм на твое място..

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    хуьхуьх не знам дали да се смея,то за смях ли е-трагедия...чувала съм всичко,ама не и че някой иска да пуши ,за да се отръска от изродщината и да докаже,че не е зубаp..пфф глупаво е.. впечатли ги по съвсем друг начин..не с пушенето .. оф .

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Да бе.Мойте родители не пушат и не са ме усетили.Не ти е това проблема .Просто си зле

Пич ти нещо си дал ерор в главата Щтом ти се пуши никой та не е спрял.Пък колкото и да се криеш пак ща фанат ама нали се сещаш че всяко чудо е за 3 дни тъй че да не ти пука
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Супер фен Аватара на j_adore2
    ОО неее На мама детенцето .. Мама ще ме усети и ще ме накажее без телевизия и компютър 1 месец ..аххаха
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си