.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ...1... - В първи клас си счупех жестоко (в буквалния смисъл на думата) ръката..И аз плача,съученичките ме държат и извикаха учителката..След това тя извика линейка и ме закараха спешно в болницата

...2... - В час по ФВС,когато удрях топката ми се "измести" рамото (Офф..Не знам и аз как да го обясня)..И отново извикаха линейка - макар,че този път не беше толкова сериозно

...3... - Отново в час по ФВС,когато тичахме припаднах,но този път до линейката не се стигна

...4... - Пак в час по ФВС (беше първи час) започнах да повръщам и така до края на часовете..После ме донесоха до лекаря и той ми даде някакво лекарство /това се повтори няколко пъти..Тъй като нито един от лекарите,не можаха да разберат,че е апендицит/,за да спра да повръщам..
    Но аз все още продължавах да повръщам..Докато учителката ме извади на дъската и припаднах..
    Извикаха линейката и ме закара спешно до болницата..Там ми направиха някакви изследвания и след това ме оперираха от апендицит..

Това бяха моите случки..
    Сега започвам с тези на другите ученици..

...5... - Една приятелка "тренираше" на футболната "врата" ,докато не си блъсна носа и си го счупи..И няколко месеца беше с гипс /или нещо такова/ на носа

...6... - Една съученичка,докато се караше с един съученик падна и си удари главата на ръба на чина и започна да й тече кръв..Но адски много и учителите бяха принудени да извикат линейка и една от учителките да отиде с нея в болницата..

...7... - Миналата година едно момиче от малките класове започна адски много да дразни един мой съученик..Щипеше го,удраше го,дърпаше му ухото,спъваше то и тем подобни..И един ден момчето не издържа и я дигна нагоре (но й дърпаше ушите и така я вдигаше) и когато я пусна - тя падна на земята,но й нямаше нищо - освен,че започна да й кърви едното ухо..
    Но не беше толкова сериозно - викнаха само медицинската сестра на училището..

П.С - Представете си колко много го е дразнила,като се има в предвид,че съученика ми е АДСКИ СПОКОЕН ЧОВЕК..И НЕ ВДИГА РЪКА НА МОМИЧЕТА,КАМО ЛИ НА МАЛКИТЕ..АБЕ НАКРАТКО НЕ Е АГРЕСИВЕН ТИП,но ето че излезе извън релси и го направи..

Засега толкова..По-късно ще продължа,че много се улях с писането
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на qsiii
    В съседния клас един се беше ядосал на едно момче защо не е отключил класната стая / имаха физическо/ и като го видя му разби главата в парното и 2 зъба му паднаха после дойде линейка ... беше отвратително момчето после не ходи с месеци на даскало
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Миналата година осмокласниците ( тогавшните) се бяха напили страшно много. Бяха с скейтовете си един мъртво-пиян се качи на неговата дъска и още кат стъпи скейта му се изхлузи настрани и тиквата му се удари в един от тези уличните телефони с стъкла. Толко силно го удари, че счупи стъклото, ама му нямаше нищо. И тия другите и те напушени и пияни не спряха да се хилят... Ама си беше забавно.

Senior Member Фен Аватара на estellle
    Град
    СоФиЯя .. !
    Едно момченце тишаче по коридорите с бясна скорост и в този момент се отвори врата, дръжката на която му влезе в ръката то лакътя и излезе от другата страна..течеше ужасно много кръв няколко хора изпоприпадаха нямаше толкова гадна гледка..на всичкото отгоре си вися така 30-40 минути заради бавеща се линейка.. ;х
    Колкото повече,толкова повече )

Ами,за мене не са викали,слава Богу.
    Но в стария ми клас имаше едно момиче с нещо като нервно разстройство и само като се притеснеше малко и припадаше.За нея два пъти викахме линейка,много се бяхме наплашили покрай нея,не давахме на даскалите даже да я заговарят,да не я притеснят и пак да стане сеир... Имало е и други такива случаи като сме били по-малки,но попринцип имам страх от болести,наранявания,болниц и,линейки,всичко свързано с тези неща и гледам да забравя тея моменти.

Повече от фен
    Естествено, че са викали Имахме свободен и ритахме в двора. Бях се засилил супер много и един приятел ми подложи крак и аз бам по глава

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Ами, да викали са, но не заради мен.
    1- Едно момче играеше на 21 с топката и без да иска я настъпи и падна и си пукна черепа..
    2-Една съученичка искаше да подаде топката, но едно момче я бутна и тя съ счупи ръката (и хем реве, хем се пука от смях)
    3-Веднъж ме бяха затиснали в момчешката тоалетна и аз бутах вратата и си затиснах пръстите-за малко не се счупиха и се разминах само с това че ми паднаха ноктите и няколко седмици не можех да пиша...

Супер фен Аватара на fatrat
    викали са! 2 пъти заради мен и 2 за други приятели.
    1-вия път се сбихме с едни по-големи.Тогава още не не можех да контролирам ударите дет нанасям и единия остана с чупен нос!
    2-рия път се пребих,щото един ме бутна и скочих някъде 5-6 стъпала а другите 11-12 на кълбо
    а другите 2 пъти се като играхме волейбол с 2 счупени пръста се оттърваха!

Ами без да искам стъпнах на криво на един бордюр и си скъсах мускулни връзки на глезена. Отивам на даскало, защото имахме изпити. Опитвам се да сляза по стълбите, но и с другия настъпих на криво и на него на същото място скъсах мускулни връзки глезенни. И айде - с два гипса на изпитите.

Седях си в/у баскетболния кош...и по едно време почнаха да ми се хлъзгат ръцете.Врътнах се на 180° и главата ми се запозна отблизо с другото желязо...Викнаха линейка щото не можех да гледам и залитах бая...казаха,че е мозъчно сътресение после
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

В бившия ми клас имаше един много гаден случай,тогава бяхме шести клас. Някакъв от другата паралелка тичаше много бързо,мина покрай нас,обаче ние нещо се занимавахме със списания, и блъсна едно момиче дето стоеше много близо до нас. От удара, момичето получи гърч и беше почти парализирана. Веднага викнахме линейка и беше много гадно. Ужас,беше адски гадно!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    едно момче разби стъкло на врата с глава и викаха линейка
    едно момиче от съседния клас припадна..
    и така..за мен не са все още ( и по-добре де)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си