- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гадни случки в училище
Имали ли сте случи в училище, когато се е налагало да бъде извикана линейка и разкажете за тях.
Линейка - не,сам се оправям![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
НЕ
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ами имаше едно момче,което се люлееше на стола и така падна че си спука главатабеше мн гадно
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Люлеела се е на стола?Първоначално написано от MadeOfWater
![]()
Всякви олигофрени ги има..![]()
На мен лично НЕ..
И да не надяваме, че няма да има![]()
еми едно момиче тичаше в коридора и имаше едни врати стъклени дето водят към друг коридор и тя тича, тича, гледа назад и се блъсна във вратата и счупи стъклото, наряза си ръката и си сряза вените, мн жестоко кървеше, тя изпищя и падна на земята кървяйки ама много и извикаха линейка, а нея веднага я отнесоха при сестрата да я превърже колкото може, ама мноооого жестоко кървеше ви казвам...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ами да имаше един случай .. Бяхме 1ви клас и момчетата си играеха на влакче... обаче не знам какво стана едното момче се удари в радиаторите и си удари главата
започна да кървии .. извикаха линейка и класната тръгна с него .. а ние целия клас седяхме вътре и плачехме,защото класната е тръгнала с него
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Леле т'ва е много гадно.Само като си го представя настръхвам.Първоначално написано от gabi_94
![]()
И по темата: В 3 клас едно момче се затича и друго го спъна и то се преби и се фрасна в радятора и си сцепи кофата и потече кръв ама не много...Не беше нищо особено ама тогава ми беше бест френд и аз кат се притесних![]()
Еми има едно момче от моя клас - голям карък.. Счупи си ръката миналата година а тази седмица - носът ;х Да се надяваме, че ще се оправи бързо и че повече няма да има такива случаи
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
в 1ви клас - 2 случая![]()
1вия - имаме стол и за десерт мандарини- всеки с по 3,4
и в коридора почнахме да цъкаме Боулинг, та един пич се затича и настъпи търкалаща се мандарина, бам назад в оня цимент ли кво беше... и малко му тече кръв ама не беше фатално
![]()
2рия - нашия клас напада 'а' клас и на вратата ние бутаме за да влезем а те държат да не влезем и някакво момче си слага палеца м/у вратата и стена и ...без половината палец после
![]()
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
Хмм 3ти клас висях с гловата надолу от прозореца на 3тия етаж на училището беше доста кофти пък и проположение че доло имаше плочки....ама така де не ма пуснаха и оцелях ....![]()
Какво да ви кажа бях отворено лапи ....![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Да... На момичето,което седеше до мен по физическо изведнъж я заболя корема и неможеше да диша... някъква капсула със застояла кръв в черния дроб имаше.. или нещо такова.. не мога да се сетя точно какво и имаше![]()
![]()
Аа да.. на едно др момиче от класа пак по физическо.. и се размести капачката.. само кат се сетя ии.. настръхвам![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
В 7-ми клас едно момиче от класа асматичка ,имахме физическо и бягахме и тя изведнъж припадна и спря да диша и дойде линейка..Много беше гадно..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
една толкова се напуши, че трябваше да я вземе линейка xD
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Да.
Един приятел от стария ми клас си размаза черепа...белега му е сигурно 25-30см.
толкова кръв на 1 място не бях виждал
иначе аз ръка и глава съм чупил в даскало
един друг пич от класа си шибна главата в гредата докато спринтираше...
иначе с един приятел много сериозно се напушихме и той беше доста зле, а аз му обяснявам, че не е живял напразно и некви такива простотии, мислим и двамата, че умира хахаха
всъщност аз мноо често съм на косъм от това да се отзова в линейката![]()
по цял ден в даскало тичам;лудея;скачам... какво ли не правядаже съм имала и случаи на пребиване ама до линейка не е стигнало все още
![]()
Еми едно детенце на двора на училището се беше хванало за един кол .. и не се пускаше от там и си глътна езика![]()
![]()
![]()
Не и по-добре![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
едно момче по време на един мач му се измести кокълчето на крака...много беше гадно![]()
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
на мен не,но една моя съученичка докато играеше футбол с момчетата..си беше кръстосала краката по някаква случайност и падна..след това и се беше извадила ябълката и не моежеше да ходи няколко месеца...
друг мой приятел излезнал отвъншната страна на прозорците в училището му.. някакво момиче затворило прозореца и тои паднал от 4-я етаж на даскалото ... след това му бяха натрошени петите,а едната му ръка беше счупена... и му правиха няколко операций, за да проходи ...
2-ри клас беше сигурно. Борехме се за някаква топка и едно момче без да иска огъна ръката на една приятелка и тя се счупи. После беше в гипс.![]()
1 момче си разби главата във вратата..
аз си изкълчих ръката, но отидох на лекар след училище
пак аз - получих някаква алергия и цялата се обринах, ходих до болницата ии така![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук