.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Поредната тема за отслабване...

Здравейте! Значи искам да отслабна, както и да се стегна. Много съм се мотивирала, но за съжаление съм по цял ден на училище и не ми остава време за почти нищо, камо ли за кпортуване. Та значи искам най-вече да стопя корема, защото по него имам мазнини. Когато мога ще скачам на въже, чела съм, че помага. По колко пъти минимум в седмицата да скачам и по колко време минимум. А дали танцуването ще помогне за сваляне на мазнините? И въпрос за коремните преси- да правя ли коремни преси преди да сваля мазнините от корема, или след това? Наумила съм си до пролетта да си сваля тоя гаден корем, така че търпение имам, но за колко време горе-долу ще стане това? И пропуснах да кажа, че ще спазвам режим, ще намаля сладкото, фаст фууд и т.н. И още един въпрос, вече последен, какво да закусвам сутрин или на училище? Един прод едва ли е достатъчен, нали закуската уж е най-важното хранене, а в училище има само боклуци, банички и такива неща...

Съжалявам дза нмногото въпроси, но който ми отговори, ще съм му много благодарна.

Град
    На стадиона за бягане.
    е добре в моята тема всичко е описано подробно, какво още ..?
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    София
    мда, виж на Дарк Кис темата. колкото до закуската нещо от сорта на 3 белтъка+1 жълтък /на очи, бъкрани, т.н/, домати, и парче сирене са супер закуска. ако толкова държиш на плодовете, и тях сложи преди 12.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    медитация за отслабване

Град
    в света на приключенията ..
    нова си ..
    разгледай внимателно темата на DarkKisss
    там нс е описано много хубаво и подробно
    успех

Аз също искам да отслабна в корема и да си махна паласките.. Вече съм си направила планче.. Решила съм да спазвам 90 дневната диета, да влизам в час по физическо най-вече , и да правя коремни преси за стягане..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си