- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за момчетата които ...
женкари...не харесвам такива-мислят се за велики но поне в моите очи не стават по-хубави![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
курвари. момчета,които не знаят заради какво са с даденото момиче..и не знаят как да и бъдат интересни затова почват да търсят други. абе яяя ;@...
![]()
е разбира сеПървоначално написано от g0sheto94
![]()
Че са задоволени само физически и никога не са истински щастливи.
Това са готини пичове,които знаят какво искат и как да го постигнат,на които основното мото е "Мойта пишка крива търси твойта слива дива." Познавам доста от тях и са супер свестни и забавни пичове,просто поставят самозабравилите се женки на мястото им.Разбира се в един момент намират подходяща женска и спират с хойкането.Чарли Харпър от "Двама мъже и половина" рулз.![]()
Че са комплексирани тъпаци...И това,че не умеят да задържат едно момиче за повече от ден,понеже се изчерпват от към идеи...
хах аз смятам, че тези, който се пишат големи ''playboy'' се сдобиват първи с дечица![]()
че е женкар
ако под това да ходи с тях имаш предвид гаджета иначе нищо лошо да има приятелки
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Моите идоли![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да им изсъхне колчето.
Това мисля за тях.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Аз пък мисля, че не съществуват.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
всички говорят за лесни момичета .. това за мен са лесни момчета ... защо да си с такъв след като всяка може да е с него... не са интересни : )
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Защото накрая може да се окаже, че той е с ВСЯКА, освен с ТЕБ. И после ще сочат теб с пръст, не него.Първоначално написано от GaBiIi__
Life is not fair. Accept it![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ами няма как да съм с човек който не искам .. а с такъв тип определено не бих искала да бъдаПървоначално написано от LadyDi
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
женкари![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Ми определено нямам добро мнение за тях,ама никога не бих твърдяла,че са тъпи.Както казаха колегите съфорумци,като има кой да им ходи зад готиния задник,защо да не се възползват?
"Аз съм това,което оцелее от мене."
именно.Първоначално написано от Zaharinka
The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.
womanaizer
вече са се изчепали от идеи как да задържат момичето и тя го остава е после минава на следващата женкари .. но и момичетата не са мн свестни тр да са някви глупави...
Ми кво може да мисля.. харесват ги само момичета, които са като тях.. На такива не мога да им одобря поведението никога![]()
Нямат никакво уважение към момичетата .. изобщо не ги зачитат .. с тях са просто заради бройката .. докато ест. не се намери коя да завърти и техните глави и да видят какво е ..
Мислят, че е много престижно. Ама не е!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
...толкова глупави момичета си хваща,че никоя не е успяла да му завърти главата..нищо повече..