.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    такива донякаде ме кефят но и донякъде - не преди и аз така бях ама някой момичета ми вкараха ум че момичетата трябва да се уважават и тогава се осъзнах
    [/url]

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    еми .. Кравундери :Д

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    комплексари които си избиват комплексите като ходят с различни момичета
    Ебахти тъпия отговор

вървежни
    Не се смейте на човек,
    който прави две крачки назад..
    Той може просто да се засилва!!!

мисля си че не са узряли достатъчно

Супер фен
    Чак пък всеки ден с различна, че и по 2... Хах доста преовеличено ама все пак се вижда каква ти е идеята. Ми какво да мислим тъпи нещастници, които само си играят с хорските чувства.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Не ме радват ич,ама след като има толкова много наивни,даже глуповати същества дето им се връзват и им ходят след г*за какво повече да си говорим

Всеки луд с номерата си ....
    На хората им се Е*е ,а като има кой да им пуска ..... нали знаете че иронията е че нормалните момчета които вие казвате че ги търсите толкова усърдно ги виждате напълно всеки ден ...... познавам точно 3ма такива с точно това мислене което търсите ........ Ама и те ще се променят като не ги поглежда нито 1 момиче те са при отворковците за това и вие момичетата сте си виновни от части ест че като не му върже нищо на 1 момче като е кавалер ще стане простак ....... тогава ще си намери някоя която евентуално също ще каже :
    -Абе защо няма нормални момчета?!?!?! ......
    My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    че ходят с тъпи момичета
    И аз така мисля...
    +1

абе вие оставете мом4етата...по-добре кажете мислите за моми4етата които се въртят около такива мом4ета
    I can't stop myself from loving you <3

че ходят с тъпи момичета
    и аз така мисля!!

Не знаят какво искат,или искат само забавление без да се овързват...
    Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...

колкото повече толкова по-добре
    иначе---> курви и съответно курвари/мюсюлмани/шейхове абе хора с хареми и мн свободно време
    като тоя на Абу Даби където го даваха 21 век чука цял харем ако не се лъжа ---- големец

доста свободолюбиви..за тях няма лошо..лошото е,че има момичета,които им се връзват
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    За такъв тип момчета си има такъв тип момичета така, че... всеки сам си избира какъв да е.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от WesTSider
    Всеки луд с номерата си ....
    На хората им се Е*е ,а като има кой да им пуска ..... нали знаете че иронията е че нормалните момчета които вие казвате че ги търсите толкова усърдно ги виждате напълно всеки ден ...... познавам точно 3ма такива с точно това мислене което търсите ........ Ама и те ще се променят като не ги поглежда нито 1 момиче те са при отворковците за това и вие момичетата сте си виновни от части ест че като не му върже нищо на 1 момче като е кавалер ще стане простак ....... тогава ще си намери някоя която евентуално също ще каже :
    -Абе защо няма нормални момчета?!?!?! ......
    ацкия отговор ... за едно момче

Град
    Plovdiv
    Газари , за това нещо се иска яка пачка
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Какво мислите за момчетата които ...

Цитирай Първоначално написано от silvana95
    Какво мислите за момчетата които всеки ден имат различно момиче и понекога по две
    Не мисля-те са си женкари.Не им обръщам внимание на такива,не са мой тип.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Нямам думи.Един мъж трябва да уважава момичето/жената до себе си.Чудя се обаче кой е виновен, че момчетата станаха такива?!Може би телевизията, може би ние самите.Повечето момичета го позволяват това.А този е страшно хубав, какво като зная, че ги върти по 2 и аз ще се хвана с него, ще се фукам, че ми е гадже, пък нека има друга.Тръгват с даденото момче, след което вече като той почне да им изневерява, а те са яко хлътнали в задачата се пита "А сега ??? " и се почват едни драми, едни ревове. . . Кофти тръпка.Но повечето сами си го правят хората
    Според мен са виновни простите кифли ,които им се връзват на акъла

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    плейбои или к*рвари

Повече от фен
    Не знам какво мисля за тях..
    Но ми се струва че е неморално от тяхна страна да бъдат със супер много мацки..
    Това нещо не говори добре за тях, точно обратното.. Зле за тяхните нрави и разбирания за живота.. Щом от толкова много мацки не са могли да се влюбят и да изберат подходящата.. Абе накъде отива светът бе ? Забавление, забавление, ама всичко си има граници.. И тези граници са личностни - тоест самият човек си ги сформира според разбиранията и схващанията си..
    А дано да има някои свястни хора, които да споделят скромното ми мнение.. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си