- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за момчетата които ...
такива донякаде ме кефят но и донякъде - непреди и аз така бях ама някой момичета ми вкараха ум че момичетата трябва да се уважават и тогава се осъзнах
[/url]
Ебахти тъпия отговорПървоначално написано от gabi_94
![]()
![]()
![]()
![]()
вървежни
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
мисля си че не са узряли достатъчно![]()
Чак пък всеки ден с различна, че и по 2... Хах доста преовеличено ама все пак се вижда каква ти е идеята. Ми какво да мислим тъпи нещастници, които само си играят с хорските чувства.
Не ме радват ич,ама след като има толкова много наивни,даже глуповати същества дето им се връзват и им ходят след г*за какво повече да си говорим![]()
Всеки луд с номерата си ....![]()
На хората им се Е*е ,а като има кой да им пуска ..... нали знаете че иронията е че нормалните момчета които вие казвате че ги търсите толкова усърдно ги виждате напълно всеки ден ...... познавам точно 3ма такива с точно това мислене което търсите ........ Ама и те ще се променят като не ги поглежда нито 1 момиче те са при отворковцитеза това и вие момичетата сте си виновни от части ест че като не му върже нищо на 1 момче като е кавалер ще стане простак ....... тогава ще си намери някоя която евентуално също ще каже :
-Абе защо няма нормални момчета?!?!?! ......
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
+1Първоначално написано от Djuff
абе вие оставете мом4етата...по-добре кажете мислите за моми4етата които се въртят около такива мом4ета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
и аз така мисля!!че ходят с тъпи момичета![]()
![]()
Не знаят какво искат,или искат само забавление без да се овързват...
Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...
колкото повече толкова по-добре![]()
![]()
![]()
![]()
иначе---> курви и съответно курвари/мюсюлмани/шейхове абе хора с хареми и мн свободно време
като тоя на Абу Даби където го даваха 21 век чука цял харем ако не се лъжа ---- големец![]()
доста свободолюбиви..за тях няма лошо..лошото е,че има момичета,които им се връзват![]()
![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
За такъв тип момчета си има такъв тип момичета така, че... всеки сам си избира какъв да е.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ацкия отговорПървоначално написано от WesTSider
![]()
... за едно момче
![]()
Газари , за това нещо се иска яка пачка
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Не мисля-те са си женкари.Не им обръщам внимание на такива,не са мой тип.Първоначално написано от silvana95
Според мен са виновни простите кифли ,които им се връзват на акълаПървоначално написано от DevilWish
![]()
Не знам какво мисля за тях..
Но ми се струва че е неморално от тяхна страна да бъдат със супер много мацки..
Това нещо не говори добре за тях, точно обратното.. Зле за тяхните нрави и разбирания за живота.. Щом от толкова много мацки не са могли да се влюбят и да изберат подходящата..Абе накъде отива светът бе ? Забавление, забавление, ама всичко си има граници.. И тези граници са личностни - тоест самият човек си ги сформира според разбиранията и схващанията си..
А дано да има някои свястни хора, които да споделят скромното ми мнение..:P