- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможно приятелство, още по-малко любов :(
Преди около 2 седмици се запознах с братовчеда на мой близък приятел, за който знам, че има проблем с наркотиците (бил чист от месец). От този ден той всяка вечер идваше с нашата компания на кафе или като излизахме. В началото нямаше нищо просто симпатично момче, забавно със страхотен чар. Но сега не спирам да мисля за него, а знам, че нищо не може да се получи тъй като заради тези проблеми след 2-3 дни отива в Испания в комуна. Сигурно ще го забравя след време...Не очаквам съвети просто исках да споделя, а нямаше с кой...![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
воля![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Евала му, че иска да се спаси. Трябва му страшно много подкрепа и воля. Опитай се да му помогнеш с нещо малко, но значимо. :P
Мисля, че ще го оцени.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
По-скоро родителите му искат да го спасят, защото както те, така и той са осъзнали, че сам не може да се справиПървоначално написано от kombarka
"Колкото повече, толкова повече..!"
touch the меч.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Заглавие: Невъзможно приятелство, още по-малко любов
значи нищо, какъв е проблема ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Еми така е.Може би след време може да стане едно от двете,кой знае . :P
след като замине, ще са ти нужни максимум 3 седмици, за да забравиш за него напълно.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Пич. Ти сега,защо трябваше да го изцепваш това?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Ето вижте деца до какво водят наркотиците...![]()
Позната история![]()
![]()
ще му счупя главата на тоя мой приятел.. наркотиците ебават майката на всички!!
![]()
![]()
Няма ли шансове докато е в Испания по някакъв начин да се свържете? Не е казано,че трябва задължително да се забравяте!
Абе..не се занимавай с глупости .. брат пит наркоман.. занимавай се с нормално колкото и кофти да звучи