- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем с презервативите!
Аз точно така се опитвам да си го сложа!!! Малко ми е обидно, че има намеци, за моята сексуална култура... Не мисля, че имам слаба сексуална култура, просто нямам опит...Първоначално написано от golqmumnik
Мисля, че съм запознат със всичко необходимо, което трябва да се знае за секса, за разлика от много други... Просто не съм предполагал, че ще имам такъв проблем и не съм пробвал да си сложа презерватив ей така само за да видя какво става (чувал съм, че някои са тренирали да си слагат презерватив предварително).
Аз пробвам да си го сложа точно по този начин, по който е описано в това клипче, но просно НЕ мога да го прекарам през главичката... Това ми е проблема...
Доколкото видях, някой беше написал, че имало разбери. Как да разбера кой размер си купувам, като никъде не е отбелязано на кутийката, освен някаква номинална ширина, която както вече казах, съм забелязал, че е различна само в рамките на няколко милиметра (от 1 до 4) и дори и с най-голямата такава ширина не става...
А тези другите марки (Benetton, BillyBoy), които се спонеха, къде мога да ги намеря? Не съм ги виждал в аптеките или пък по магазините... Те имат ли по-големи размери?
От друга страна се опасявам, че ако намеря по-големи размери, може да мине през главичката, но след това да не е много пък широк надолу и да има възможност да се изхлузи... Не знам изобщо какво да правя..............