- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос за бръсненето на пениса и топките !?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

да ви попитам вия с какво се бръснете доло?
Аз съм самоубиец и го правя с ножче и не се махат целите, пак се забелязва черни подкожни косамчета !? и някой път някой от тях не се бръснат и продължават да боцкат...

Мен не ми се е наложило още, но иначе съм чувал ,че първо с ножичката малко да станат не толкова дълги и после с машинка внимателно минаваш...
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

запалка!!
ААаАаА за наденицата ли питате?
ЗдравейтеИскам да попитам вие имате ли малки косъмчета по самият пенис? АЗ защото имам и мисля че не е нормално и се притеснявам?при вас как е? пречи ли ако ги премахвам с пинсета?
ми не мисля че е проблем защото и аз имам но не знам с какво да си махам космите чудя сеЗдравейте Искам да попитам вие имате ли малки косъмчета по самият пенис? АЗ защото имам и мисля че не е нормално и се притеснявам?при вас как е? пречи ли ако ги премахвам с пинсета?
Ами аз ги премахнах със пинцетка ,малко е играчка ама те не са много,за 30 мин работа

Първоначално написано от vankata_kz1991

LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

i az sa6toto popitvam za6to gi brasnas samobrasna4ka i naistina ostavat potkojni ama gi brasna s krem4e a dali 6te boli mnogo s kola maska
Да, боли много.... Но се свиква .... Мен лично много ме болеше.Първоначално написано от Frog4e
Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.

реакция от 10 годишно момиче.Първоначално написано от akrobatkata
Да,първите няколко пъти те боли..Но после се свиква с тази болкаПървоначално написано от Frog4e
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Да,май си е така..Реакция от 10 годишно ДЕТЕ..Първоначално написано от Marky
+
Не разбрах кое му е смешното
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ако си много дълги първо ги подрежи с ножицата ама внимавай с шефчето да го усакатиш
После мочриш се слагаш пяна за бръснене и се дръснеш със съмобрасначка но да е поне с 2 ножчета минимум И за да несе забелязват и да стане гладко бръснене бръснеш на контра тоиест срещу посоката на косъмит както косъмът ти върви от коремт към четала ти движиш самобръсначката наобратно от чатала към морема и бръсненето става гладко се едно нямаш косми но първите пъти може да ти излезе някоя друга пъпка с бяло въхче долу но след втория път няма проблеми ейде и внимаваи да не направиш фал с ножицата и самобръсначката та да осъкатиш шефчето ти
ти нормален ли си ве? с пинсета?? ти болка не усещаш ли ??Първоначално написано от MrUndaztood
Лелеее... Толкова е гадно такааПървоначално написано от MrUndaztood

Първоначално написано от vankata_kz1991
so gay,doh
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Ще ти кажа само едно, ТИ СИ МАЗОХИСТ ...Ами аз ги премахнах със пинцетка

skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg

Е как кое му е смешното...Първоначално написано от aloveyou
събрали са се група лапета да обсъждат как да се бръснат...
ще кажеш е голямата философия...
Не сериозно ви казвам имам чувството, че от година зайците стават все по-кухи...

пф вие луди ли сте бе що ги махате

е то после кат почнат да растат пак излизат някфи пупки да го е*аПървоначално написано от KOKII