.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Мега фен
    Град
    София
    BePoHuKa, това се отнася за всички по-големи градове, където университетите са школи в определени дисциплини. Аз не знам какви университети има във Варна освен икономическия, но е факт, че в момента в моята специалност има доста хора от Варна. В това разбира се няма нищо лошо. Нито е детска градина да търсиш да ти е близо до вкъщи, нито училище, където да е удобно на баба да те взима. Естествено е хората, които живеят в малките градове и села, да идват към по- големите. А и същите тези хора, които идват от малките градчета, са с пъти по- амбицирани от местните. Може би това обяснява защо от 60 човека курс около половината не са от София.

Иначе моят съвет към кандидат-студентите е да са постоянни и редовно да си учат. Въпреки очакванията, баловете нарастнат и ако една оценка е достатъчна за определена специалност тази година, догодина може да е крайно недостатъчна. Също така не следете тенденциите в това коя година какво се е паднало( най- вече за изпитите с теми), защото това е чисто тото и тази година много народ пострада. Влизането във ВУЗ ще е една от големите ви победи, но скоро след като започнете лекции, ще разберете, че тази подготовка за изпитите бледнее пред академичното ниво.

Успех!

Напълно съгласен съм с написаното от Loshotia

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    BePoHuKa, това се отнася за всички по-големи градове, където университетите са школи в определени дисциплини. Аз не знам какви университети има във Варна освен икономическия, но е факт, че в момента в моята специалност има доста хора от Варна. В това разбира се няма нищо лошо. Нито е детска градина да търсиш да ти е близо до вкъщи, нито училище, където да е удобно на баба да те взима. Естествено е хората, които живеят в малките градове и села, да идват към по- големите. А и същите тези хора, които идват от малките градчета, са с пъти по- амбицирани от местните. Може би това обяснява защо от 60 човека курс около половината не са от София.

Иначе моят съвет към кандидат-студентите е да са постоянни и редовно да си учат. Въпреки очакванията, баловете нарастнат и ако една оценка е достатъчна за определена специалност тази година, догодина може да е крайно недостатъчна. Също така не следете тенденциите в това коя година какво се е паднало( най- вече за изпитите с теми), защото това е чисто тото и тази година много народ пострада. Влизането във ВУЗ ще е една от големите ви победи, но скоро след като започнете лекции, ще разберете, че тази подготовка за изпитите бледнее пред академичното ниво.

Успех!
    После да говорим колко високи стандарти имаме в средното образование...

Аз съм си избрала лингвистика да уча с английски и френски език,във ВТ

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    още не съм решила твърдо дали ще се ходи в Германия или тук ще оставам, но при всичко положения - икономика или международно право

Аз смятам да ходя в университет "Паисий Хилендарски" в Пловдив, защотоме интересува програмирането и разбрах че там приемния изпит е с информатика. Не знам дали има смисъл да ходя на уроци по математика, нашите казватда кандидатствам с информатика и математика, за да имам по-голям шанс да ме приемат някъде.По принцип се регистрирах тук, защото искам да задам 3 въпроса относно изпитите:
    1. Мога ли да се явявам на 2 изпита едновременно?
    2. Мога ли са избера 2 училища? (в смисъл ако не ме приемат в едното да отида в другото)
    3. Ако да, трябва ли да се явявам на изпит по математика и за двете училища по отделно?

Да, можеш да кандидатстваш с няколко предмета.Можеш да кандидатстваш в колкото си унивреситета искаш, но трябва да държиш отделен изпит във всеки един
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Dresden
    Мисля да кандидатствам в Германия или Австрия. Специалност BWL най-вероятно или право някакво. Но там, не в България!!!!

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    И накрая всички се изсипват във Варна и варненците не могат да учат в собствения си град.
    Айде да не говорим че в София 90% са от провинцията тъй че...

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз ще съм втора

Ще кандидатствам с български език(езикова култура).Ходя на уроци от март месец.Ще кандидатствам в Пловдив и Велико Търново със сигурност.За други градове не съм убедена все още.Изключвам определено София.
    Специалностите, към които съм се насочила, са Маркетинг, Макроикономика и Стопанско управление
    и аз ще кандидатсвам във ВТ, както и на други места де.. с английски език, както и с тест по български. може да се срещнем

Хаха, може да станем колеги

Ти какво ще кандидатстваш

Хаха, може да станем колеги

Ти какво ще кандидатстваш
    Може, може ;д
    Ами доста работи.. Финанси, Маркетинг, Психология (не съм сигурен още), Стопанско Управление, Публична Администрация, Връзки с обществеността...

Редовно или задочно? Аз ще съм задочно

В кои други градове ще кандидатстваш? Аз засега съм сигурна единствено за Пловдив и Велико Търново..Колебая се за другите места все още.

Редовно или задочно? Аз ще съм задочно

В кои други градове ще кандидатстваш? Аз засега съм сигурна единствено за Пловдив и Велико Търново..Колебая се за другите места все още.
    Мисля редовно... иначе още София, Варна... за Пловдив не съм решил

Аз в София определено не искам.Варна ми мина през акъла няколко пъти, но ми идва доста далеч, а и не се виждам нещо там
    Колебая се за Благоевград.Мисля и там да се пробвам, но не съм го решила окончателно

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз в София определено не искам.Варна ми мина през акъла няколко пъти, но ми идва доста далеч, а и не се виждам нещо там
    Колебая се за Благоевград.Мисля и там да се пробвам, но не съм го решила окончателно
    Ако знаеш английски, пробвай в Американския. Много е добър.

Аз най-вероятно ще кандидатствам в София... Но не знам точно какво - право, психология, архитектура или журналистика... Искам да се занимавам с нещо свързано с изкуствата (изобразителното).

amk933 - аз говорих за Югозападния
    Американският не е за мен, с това ниво на английски, което знам..
    В училище го учим едва, едва.

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    В Американския е наистина яко. Братовчедка ми е там и все хубави неща говори.
    LovelyGirl, от кой град си?

Медицина в Пловдив искам да бъда приет.

Ще кандидатствам във Варна и София също така.

Почнах уроци по химия от преди 2 седмици.

11 клас съм.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Стара Загора

BWL/ Makrooekonomiе ... Берлин
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Супер фен Аватара на bEbsI
    ...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

айде и първия кандидат-юрист

всички ми казват че ще трябва да си скъсам "..." от учене за да вляза ама аз съм амбициран мноого!в 11 клас съм и почвам уроци от пролетта най-вероятно щото сега наще са малко на сухо с паричките. иначе смятам във Велико Търново и Пловдив да се пробвам ( В В.Търново по БЕ и История мога да избирам между тестове и теми) .. само дето за ПУ 40 теми по история май ще ми дойдат множко бе време има... ще видим на каде ше духне вятъра

пп: иначе заради тва че имам над 70% инвалидност 100% ме приемат ако успея да мина испитите което си е голямо облекчение...
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    МУ Варна, обща медицина

11ти клас съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си