.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    айде и първия кандидат-юрист

всички ми казват че ще трябва да си скъсам "..." от учене за да вляза ама аз съм амбициран мноого!в 11 клас съм и почвам уроци от пролетта най-вероятно щото сега наще са малко на сухо с паричките. иначе смятам във Велико Търново и Пловдив да се пробвам ( В В.Търново по БЕ и История мога да избирам между тестове и теми) .. само дето за ПУ 40 теми по история май ще ми дойдат множко бе време има... ще видим на каде ше духне вятъра

пп: иначе заради тва че имам над 70% инвалидност 100% ме приемат ако успея да мина испитите което си е голямо облекчение...
    Какви са тези 40 теми по история?

По мои наблюдения човек може да се справи и за една година и да влезе право в СУ, още повече, че ще имаш двоен шанс с тема и изпит във Велико Търново.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Аз ще кандидатствам в Германия, не съм сигурна нито за специалността, нито за града/университета. Засега съм на вълна биотехнологии в TU Берлин, ама кой знае какво още ще ми хрумне. 12 клас съм и нямам много време, но все пак не е и малко. На уроци ходя само по английски и то защото ми трябва за сертификат. За Германия ми трябва само диплома
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

мн ме плаши тва че искат минимум 14 страници на темата.... направо жестоко ми се струва
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Кой ти каза, че трябва темата ти да е 14 страници?
    14 страници за каква оценка?

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    amk933 - аз говорих за Югозападния
    Американският не е за мен, с това ниво на английски, което знам..
    В училище го учим едва, едва.
    Амм...знам,че мястото не ми е тук,но това е най-грешният избор,който може би можеш да направиш...тука в родния ми град,всичко живо квото се намира е завършило там / и овца да вържеш пак ще излезне "вишист" от там../
    To infinity and beyond.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    готвя БЕЛ и История - теми и ще се пробват в Търново и София.

дано имам късмет
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Пловдивския университет,стопанско управление или маркетинг.Готвя езикова култура

cool_doll - аз бях чула добри неща за там
    Ох, изобщо не съм сигурна за този университет, но все пак е някаква алтернатива Има още време да мисля.

LP_girl_14 - и аз съм като теб.Трудното е, че балът за тези две специалности е много висок.

Някой може ли да ме светне дали дипломата влиза в балообразуването?Или само някоя оценка от дипломата?Или за всеки университет е различно? Хич не съм наясно с това..
    За тези две специалности в сайта пише, че балообразуването става по следния начин: учетворена оценка от изпит и удвоена от матура.Следователно дипломата не влиза, нали?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от MiamiInk
    Кой ти каза, че трябва темата ти да е 14 страници?
    14 страници за каква оценка?
    тва е минимума каза ми го даскала по история и още 2 3 познати така знаят . а оценката вече според написаното
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

^ Аз не съм кандидатсвал с история, но си мисля, че ти примерно можеш да напишеш 14 страници, които са пълни с глупости, примерно 8-9 с нормален шрифт и да изкараш една добра оценка.

^ Аз не съм кандидатсвал с история, но си мисля, че ти примерно можеш да напишеш 14 страници, които са пълни с глупости, но примерно да напишеш 8-9 с нормален шрифт и да изкараш една добра оценка.

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    айде и първия кандидат-юрист

всички ми казват че ще трябва да си скъсам "..." от учене за да вляза ама аз съм амбициран мноого!в 11 клас съм и почвам уроци от пролетта най-вероятно щото сега наще са малко на сухо с паричките. иначе смятам във Велико Търново и Пловдив да се пробвам ( В В.Търново по БЕ и История мога да избирам между тестове и теми) .. само дето за ПУ 40 теми по история май ще ми дойдат множко бе време има... ще видим на каде ше духне вятъра

пп: иначе заради тва че имам над 70% инвалидност 100% ме приемат ако успея да мина испитите което си е голямо облекчение...
    кфи 40 теми по история .. луд ли си хаха темите са 12-13.. но обхва6тат цялата история на България.. провери в справо4ника на университета.. и аз там мисля да се пробвам с право ... ина4е си ме4тая за Икономи4еския във Варна ... специалности Финанси или Маркетинг .. или не6ту подобно
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Здравейте, аз явно съм още една кандидатка за ПУ
    Ще кандидатствам само с езикова култура, пък каквото стане, но за сега клоня към маркетинг, психология, макроикономика или стопанско управление (обаче не в такъв ред, май), което означава че ми трябва минимум 5,60

Супер притеснена съм вече, направо нз какво да правя, защото съм 12 клас, а дори не съм почнала подготовката, а мн ми се иска о6те на предварителните изпити да имам хубава оценка
    Нямам възможност за частни уроци и явно сама ще си се подготвям, ест с много помагала... та да попитам тези които ще са с езикова култура колко часа седмично им отнема ученето за изпита и откога се подготвят, че горе-долу да се ориентирам.
    Иначе за матурата па БЕЛ явно само седмица преди това ще се подготвям, е и за часовете в у-ще ест, но само преди контролни Мисля, че това ще е достатъчно, ако придобия добра езикова култура за да имам отлична оценка на матурата. Иначе по езикова ще започна от декември

Дано не ви е доскучал поста

Аз ходя на уроци по БЕЛ от март месец.Там ми дават за домашна доста тестове и пишем доста правила.
    И аз като смятах бала установих, че трябва да се изкара най-малко 5.5 и на матурата и на изпита.
    Аз почнах да решавам от тестовете, които са специално за ПУ и да ти кажа ми се вижда трудно.Първото упражнение особено.Лошото е, че има много чуждици, дори турски думи.Има и дублети.
    Само с решаване на тестове няма да стане.потърси си граматика, от която да учиш, защото не е никак лесно всъщност.Успех, и аз съм за тези специалности, като изключим психологията

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    LovelyGirl права си,че наистина бала трябва да е мноого висок,особено за момичетата.Е на тва много ме беше яд!Защо някое момче с бал 28 ще влезне,а момиче с 32 например няма.И аз като теб чета правила,решавам тестове,но има такива диалектни думи и чуждици,че свят ми се завива.
    Успех на всички и дано с някои да сме колеги

LovelyGirl, сигурна съм че с толкова много подготовка поне 5,50 на езикова не ти мърда, хубаво е че не всички се готвят толкова много, че и аз да имам шанс
    Иначе аз си купих една книжка с тестове и от там вчера направих един за да си видя нивото - на първа имах 26 грешки, което си е пълно 2
    Така че ще се стягам и от декемри като ми минат класните почвам, смятам един ден в седмицата - събота или неделя да си отделям, дано е достатъчно.
    За матурата, аз не се притеснявам, мисля, че е достатъчно май месец да се прочете някоя книжка с разработки за матура и вече си е малко и до късмет за това какво ще ни се падне да пишем. Миналата матура беше страшно лесна, дано и тази година имаме късмет!

За съжаление, аз не съм толкова сигурна.Откакто почнах тестовете за ПУ се отчаях доста.Тестовете, които правя на урока, страничните тестове - с тях се справям почти идеално, но на тези допускам не малко грешки.Всмисъл правя ги за около 4, а това за никъде не стига
    С много упражнения и учене се надявам да стане.

4 е добре, има още много време да стигнеш шестицата. Ти, иначе, как си изчисляваш оценката? Защото са ми казвали че на всяка задача е с отделна оценка и после средноаритметично. Като на задача до 5та грешка ти взимат по 10 стотни, а над 5 по 25.

Аа, аз на око ги смятам Не знам точно как се смятат

А някой наясно ли е как става кандидатстването за чужбина, и още по-конкретно във Франция за технически университет (архитектура най-вече)?

Обмислям "Маркетинг и мениджмънт" в ВУМК ''university of portsmouth program" . Не съм проучила още добре въпроса дали е добър избор, тъй че ще се радвам ако някой има мнение за т. нар. "висше училище международен колеж" За жалост май никаде другаде няма тази специалност.
    ..Gia panta tha meino an rotas (music)

nqkoi moje li da mi kaje za izpitite v UNSS zashtoto do kolkoto pisheshe e nqkav po geograviq za dosta specialnosti ... a az 6te durja matura po geografiq i 6te e dosta po - lesno 6te u4a samo po BEL i Geografiq ... no neznam dali nqma i po matematika izpit .. ako ima po - zapoznati da mi pishe na li4no .. mersi predvaritelno

Аз съм се ориентирала към СУ с Биолтехнологии,пък ако там не ме приемат ще опитам и в Пловдив с матура

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    Аз съм се ориентирала към СУ с Биолтехнологии,пък ако там не ме приемат ще опитам и в Пловдив с матура
    Помощничката на госпожите по Сайънс е завършила това и е много печена.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    Помощничката на госпожите по Сайънс е завършила това и е много печена.
    Дано и мен да ме приемат,за да го завърша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си