.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз съм се ориентирала към СУ с Биолтехнологии,пък ако там не ме приемат ще опитам и в Пловдив с матура
    Помощничката на госпожите по Сайънс е завършила това и е много печена.
    Дано и мен да ме приемат,за да го завърша
    Няма как да не те приемат. Там е доста нисък балът.

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз съм се ориентирала към СУ с Биолтехнологии,пък ако там не ме приемат ще опитам и в Пловдив с матура
    Помощничката на госпожите по Сайънс е завършила това и е много печена.
    Дано и мен да ме приемат,за да го завърша
    Няма как да не те приемат. Там е доста нисък балът.
    За кое става дума- за Софийския или за това в Пловдив?
    А между другото аз още не мога да разбера тоя бал нещо Не го схващам за какво е.Някой ще ми обясни ли

Град
    Таити
    А между другото аз още не мога да разбера тоя бал нещо Не го схващам за какво е.Някой ще ми обясни ли
    Бала е сбора от оценките които са ти балообразуващи. За всяка специалност балообразуващите предмети са различни и по различен начин се смятат.Някои оценки се удвояват други утрояват а някои просто се прибавят към останалите.
    Аз исках в Пловдив да ме приемаат но уви... ще си стоя в бургас и това е
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Бала е сбора от оценките които са ти балообразуващи. За всяка специалност балообразуващите предмети са различни и по различен начин се смятат.Някои оценки се удвояват други утрояват а някои просто се прибавят към останалите.
    Аз исках в Пловдив да ме приемаат но уви... ще си стоя в бургас и това е
    Благодаря.Аз не съм видяла в сайта на СУ да има колко трябва да ми е бала.

Град
    Таити
    Благодаря.Аз не съм видяла в сайта на СУ да има колко трябва да ми е бала.
    Навсякъде ги има баловете.. особено ако имаш справочника на СУ там си пише всичко

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    някой може ли да ми разкаже малко повече за икономическия във Варна... как се определя бала, оценката от матура смята ли се, държат ли се други изпити? гледах в сайта, но нищо не разбрах
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    някой може ли да ми разкаже малко повече за икономическия във Варна... как се определя бала, оценката от матура смята ли се, държат ли се други изпити? гледах в сайта, но нищо не разбрах
    Казаха ми че там дори с диплома 6.00 и оценка от кандидат-студентския изпит над 5.50и не са ги приемали.... Говорише се че трябва да бутнеш кинти че да имаш шанс.

Мега фен
    Град
    София
    Казаха ми че там дори с диплома 6.00 и оценка от кандидат-студентския изпит над 5.50и не са ги приемали.... Говорише се че трябва да бутнеш кинти че да имаш шанс.
    Кой ти го каза? Някой, който не е успял да влезе ли?

За СУ дипломата не ти играе- играят ти химия и биология. Ако имаш 6.00 и по двата предмета през годината и ако беше кандидатствала тази година, ти трябваше 5, за да влезеш на първо класиране. На второ класиране баловете падат драстично, а за трето да не говорим. Това, което се изисква от теб е постоянство в ученето.

За СУ дипломата не ти играе- играят ти химия и биология. Ако имаш 6.00 и по двата предмета през годината и ако беше кандидатствала тази година, ти трябваше 5, за да влезеш на първо класиране. На второ класиране баловете падат драстично, а за трето да не говорим. Това, което се изисква от теб е постоянство в ученето.
    Аз в 9 клас по биология имам 5,а в 10 6.По химия в 9 -5,в 10-6

Град
    Таити
    Не!Каза ми го една моя бивша съученичка,която бе приета да учи там и много други познати които не са успели да влязат

PurpleDream , моя приятелка кандидатства във Винса, взеха и бала от дипломата и оценките от изпитите ако не се лъжа. Вземи си книжка със примерни тестове, въпросите на изпита се повтарят почти на 90% И да, може да се кандидатства с матура .

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от dalches18
    PurpleDream , моя приятелка кандидатства във Винса, взеха и бала от дипломата и оценките от изпитите ако не се лъжа. Вземи си книжка със примерни тестове, въпросите на изпита се повтарят почти на 90% И да, може да се кандидатства с матура .
    мерси много
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Пещера
    Ох...хич не сме малко...това ме плаши искам фармация не ме интересува къде,почнах уроци по химия в образователен център,лятото почвам и биологията...11клас съм. Мн ме е страх!
    Живота си следвах,мечтаех,кроях....

Айде и аз да се включа Емии значи аз съм 11клас и съм се насочила към НХА София (Индустриален дизайн или нещо такова да е ),но малко се плаша от факта,че влизането е адски трудно до колкото съм запозната.А и май се налага да почна и уроци по математика,надявам се да не е късно,ако започна лятото.Някой ,ако има съвет или мнение да казва или ако вече е там

zdraveite az si vzeh u4ebnik po geigrafiq no e izdanie 2007 .. kazaha mi na slaveikov 4e nego nai mnogo go kupuvat ... edin lilav .... nadqvam se da ne se okaje 4e ne vaji ... a vie kak se gotvite ima li nqkoi koito 6te durji matura GEOGRAFIQ hodite li na uroci .. kakvo pravite ... zashtoto nqmma vazmojnost za uroci ii dano uspeq sama da se podgotvq . daite suveti

Аз ще ходя на матура по география и уча по учебника на Булвест 2000 (един бял е). Не ходя на уроци и няма да ходя.Напълно възможно е сама да се подготвиш.Просто си учи уроците.Можеш да си купиш и книжка с пробни матури, за да се упражняваш. Успех
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Славянска филология и по-специално с полски.Ако не-ще преживея и маркетинг да запиша.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от gilotinator
    Аз съм още далече,но горе-долу съм се ориентирал-МУ София със специалност стоматолгия(дентална медицина) или Варна.Ще видя,парво да приемат пък после...Английският много ми върви и се чудех дали да не замина към чужбина ама явно тук ще се остава
    и аз съм като тебе-МУ стоматология,но ще е догодина кандидатстването,че съм още 11 клас иначе от миналата година ходя на уроци по химия,а оттая и по биология и ми е супер натоварен графика

Мега фен Аватара на Chacho
    Софийски във ФМИ, някоя от компютърните специалности. Първо желание ми е компютърни науки. А и в Технически с КСТ.

Абе хора, една учителка ми каза, че може да направят коефицента на матурите колкото този на изпитите. Някой друг да е чул такова нещо? Ще бъде голяма преебавка..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    София
    Мой горещ съвет към вас е да следите ако не новините по телевизията, то поне тези онлайн, защото преди доста време обявиха промените за коефициента на матурите и изпитите за Алма Матер, а вие все още не знаете. Следете страниците на Университета и другите ВУЗове, за които ще се борите

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    В България : УНСС и СУ - журналистика...
    Иначе обмислям вариант и в чужбина и по специално Австрия или Швейцаря - Хотелиерство...
    Има ли хора, които са решили да учат в чужбина?....Как стои въпраса с кандидатстването там...?...Документи....
    Ползвате ли услугите на фирма за кандидатстването в чужбина...?..
    Аз мисля да ползвам услугите на Униконсулт - http://www.uniconsult.bg/index.php?m=71&lang=1
    Все пак всяка година има някакви промени, а такава фирма най-точно ще знае какво трябва да се направи...

Живея в Щатите. Тестовете си взех в 11ти клас. Вече кандидатствах навсякъде където исках. Приета съм в 3 университета и ми предлагат доста стипендии. Очаквам да чуя от моят фаворит, University of Chicago, и от Northwestern University - Chicago... но те по принцип си пращат решенията чак през Април, не като другите три университета. Наще не искаха да посочвам специалност, но аз сложих психология и ме приеха с това, но винаги мога да го сменя ако реша.

Успех на всички!

Цитирай Първоначално написано от victimofpain
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    И накрая всички се изсипват във Варна и варненците не могат да учат в собствения си град.
    Айде да не говорим че в София 90% са от провинцията тъй че...
    Те понеже от Варна няма да дойдат към София...
    А за специалност - в НБУ графичен дизайн или фотография.Забелязвам,че всички искате да кандидатствате предимно икономика,право или медицина.Няма ли някой,който да се е насочил към изкуствата?

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Цитирай Първоначално написано от victimofpain
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    И накрая всички се изсипват във Варна и варненците не могат да учат в собствения си град.
    Айде да не говорим че в София 90% са от провинцията тъй че...
    Те понеже от Варна няма да дойдат към София...
    А за специалност - в НБУ графичен дизайн или фотография.Забелязвам,че всички искате да кандидатствате предимно икономика,право или медицина.Няма ли някой,който да се е насочил към изкуствата?
    няма! повечето си мислят, че като влязат да учат право/икономика и ще станат мултимилиардери. парите, парите.

Хайде и първия кандидат академик. Ще кандидаствам в НХА - 1-ва специалност Плакат и визуална комуникация, 2-ра рекламен дизайн. ) Ще се пробвам и в Ту София.. ама там е резерва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си