.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Здравейте,може да ви се строи малко глупав моят въпрос. Става дума за подреждането на специалностите.Искам да питам дали за всяка една специалност държа отделен изпит или държа един изпит за всички специалност ,които съм подредила по желания . Благодаря ви много

СУ ФМИ, най-вече софтуерно инженерство, но в крайна сметка ще е, за където ми стигне балът. На уроци по математика не ходя, няма и да ходя, подготвям се сама, а и в училище г-жата яко ни натиска да учим :Д
    Хора, на вас ще ви правят ли пробни матури в училище? Защото на мен в четвъртък ми е първата пробна по БЕЛ, а началото на януари - по 2рия предмет. Но като говоря с познати от други училища, казват, че при тях няма такова нещо..
    Изкажете мнение за компютърните специалности в ТУ-Сф, че един приятел само ме кара да ходя там, защото "в СУ ще ти скъсат гъза от математика" :Д

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от tifani111
    Здравейте,може да ви се строи малко глупав моят въпрос. Става дума за подреждането на специалностите.Искам да питам дали за всяка една специалност държа отделен изпит или държа един изпит за всички специалност ,които съм подредила по желания . Благодаря ви много
    Държиш един изпит за специалностите които покрива самия предмет.Например ако отидеш на изпит по химия в СУ.Оценката от изпита важи за всички химични специалности в университета.

Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от Yoana
    "в СУ ще ти скъсат гъза от математика" :Д
    да ти кажа навсякъде ще ти скъсат гъза от математика....няма разлика в кой университет.

Мисля,че софтуерното инженерство в СУ е най-добрия вариант от специалностите в ТУ-Сф.

ФМИ - Фатални Мозъчни Изкривявания

Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    да ти кажа навсякъде ще ти скъсат гъза от математика....няма разлика в кой университет.
    ами да ти кажа имам познат във ВТУ Информатика и изобщо не се скъсва от учене, за математика да не говорим..
    Оф е висшата математика не може да е чак пък толкова сложна! Като знам, че хора, които влязоха във ФМИ от олимпиадата по ит, се справят с математиката, значи все някак ще я избутаме.. :Д

Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от Yoana
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    ами да ти кажа имам познат във ВТУ Информатика и изобщо не се скъсва от учене, за математика да не говорим..
    Оф е висшата математика не може да е чак пък толкова сложна! Като знам, че хора, които влязоха във ФМИ от олимпиадата по ит, се справят с математиката, значи все някак ще я избутаме.. :Д
    Да ти кажа висшата математика е по елементарна от училищната.Щом ми е приятна като човек нямащ интерес към математиката.Успех в кандидатстването!

мерси
    Някой ходи ли вече на предварителни?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си