- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидат-студенти тук ли сте?
Здравейте,може да ви се строи малко глупав моят въпрос. Става дума за подреждането на специалностите.Искам да питам дали за всяка една специалност държа отделен изпит или държа един изпит за всички специалност ,които съм подредила по желания . Благодаря ви много
СУ ФМИ, най-вече софтуерно инженерство, но в крайна сметка ще е, за където ми стигне балът. На уроци по математика не ходя, няма и да ходя, подготвям се сама, а и в училище г-жата яко ни натиска да учим :Д
Хора, на вас ще ви правят ли пробни матури в училище? Защото на мен в четвъртък ми е първата пробна по БЕЛ, а началото на януари - по 2рия предмет. Но като говоря с познати от други училища, казват, че при тях няма такова нещо..
Изкажете мнение за компютърните специалности в ТУ-Сф, че един приятел само ме кара да ходя там, защото "в СУ ще ти скъсат гъза от математика" :Д
Държиш един изпит за специалностите които покрива самия предмет.Например ако отидеш на изпит по химия в СУ.Оценката от изпита важи за всички химични специалности в университета.Първоначално написано от tifani111
да ти кажа навсякъде ще ти скъсат гъза от математика....няма разлика в кой университет.Първоначално написано от Yoana
![]()
![]()
![]()
Мисля,че софтуерното инженерство в СУ е най-добрия вариант от специалностите в ТУ-Сф.
ФМИ - Фатални Мозъчни Изкривявания![]()
![]()
ами да ти кажа имам познат във ВТУ Информатика и изобщо не се скъсва от учене, за математика да не говорим..Първоначално написано от chemist9009
Оф е висшата математика не може да е чак пък толкова сложна! Като знам, че хора, които влязоха във ФМИ от олимпиадата по ит, се справят с математиката, значи все някак ще я избутаме.. :Д
Да ти кажа висшата математика е по елементарна от училищната.Щом ми е приятна като човек нямащ интерес към математиката.Успех в кандидатстването!Първоначално написано от Yoana
мерси
Някой ходи ли вече на предварителни?