- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скромните са най голямите мръсници
има нещо вярно
а относно момичетата,които се "правят",че много разбиратии тези,които наистина разбират то си проличава само по думите,колко всъщност наистина разбират. има си някои тънкости,от които веднага можеш да разбереш,че си нямат и хал хабер понятие за какво говорят.
Yeah, I'd say word to thatПървоначално написано от thoronaro
![]()
Винаги очаквай неочакваното!
Вярно си е тва.Имам една от моя клас тихичка такава др бр преписваме редовно от нея и един ден като се заприказвахме като започна да ми разказваааа....Незнаех че може да е такава ;d
0bicham te !{~}{~ [h]~
Така си е !![]()
![]()
![]()
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
Ми не съм спала с много момичета, тъй че не знам от личен опит, но ще ти повярвам, щото и аз си мисля, че като почнеш да се изтъкваш колко си добра в леглото нещо ти куца... комплекси ли, високо самочувствие ли, или някой се изгаврил с тебе мн жестоко, че си страшна в леглото , пък ти всъщност си чук!
![]()
Мда.Макар, че аз си говоря свободно за самия секс. Не хващам от табута и като ме питат нещо, си отговарям. Но ти предполагам имаш предвид онези "сладурани" дето само обясняват колко са опитни и как от всичко са опитали и как ще те скъсат от е*ане, ако им паднеш - да те обикновенно са много зле.
Същото важи и за момчетата, да.
Че вие, ако доверие на жена имате..Не знам, ще го закъсате..![]()
![]()
Pagani Zonda
Опитай от танцьорките по баровете... направо ти счупва оная работа...![]()
An Evil Man
Да Така си е,че тъпите фукли с големите токове и цайсите които са "фешЪн" и слушат меааа якътЪ ХауСъе МузичкЪъЪЪ са кръгли 0 НУЛИ!
Хауса и техното,са толкова велики стилове,че тия путки нямат право да ги слушат.Първоначално написано от Kandrobs
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
![]()
![]()
![]()
mnogo interesna tema
така си е
![]()
не е задължително.
аз имам сексуално самочувствие...
и приятеля ми е с мен от 2 години..
и не съм с най-невероятния характер
нито съм невероятна красавица..
А и не мога да готвя много хаха
остава само онова, така че![]()
За всяко правило си има изключения.
Мацка, не че нещо, ама съвременното момиче е много повече от просто "красива, с добър характер, готви добре, и прави хубав секс".Първоначално написано от ShiZo
Вероятно има защо да се харесвате, ама няма как да е само заради секса.
Връзка само заради секс, без любов, пропада.
Връзка само от любов, но без секс, също пропада.
Така е .. в някои случаи
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Не съм споменала да не се обичаме....Първоначално написано от random_guy1
вярноПървоначално написано от thoronaro
![]()
Така така. Тея дето се праат на големите кyрви повечето са некви девствени пубертети направили снимките с фотошош черно бяли да не им се вижда пъпчасалото лице и се мислят за нещо по голямо като и каеш ае ти цепим дупето се насират![]()
![]()