Аз съм с Windows 7 (bild 7600 RTM) вече близо 3 месеца и съм много доволен. Имах някои проблеми при инсталирането на по-стари програми, но с новите версии на същите няма проблем! Една от тези програми беше стара версия на Alcohol 120%, която не се подържаше от уина! След истеглянето на най-новата версия проблема се реши.
Драйвери за някой устройства (ако е 64-битовата версия) стават от Vista 64-бита и съответно на 32-битова версия на 7-цата стават драйвери от Vista 32-бита!
Като цяло много красив уин, както каза "hamilcar". Изискванията относно заеманото пространство на харда са наистина около 18-20 GB, като включвам и "пеийдж файла" (page file) и изключвам хибернацията (hibernation), която е колкото размера на инсталираната Рам памет (в моя случай 4GB) и не може да се изключи - освен чрез команда от конзолата! Оставил съм още 20 GB свободно място на системния дял - за всеки случай
И така като цяло много ми харесва новия уин - много повече от Vista, по лек е от нея и за сега кротува и не създава ядове с иначе толкова неприятните "сини екрани" от близкото минало...