- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За студенти какво предпочитате общежитие или квартира?
За студенти какво предпочитате общежитие или квартира?В смисъл такъв кое ви е по удобно като имаме в предвид и финансовите ви средтсва и дали ще учите или ще купонясвате има и такива дето отиват да живеят
![]()
Хайде да ви видя сега вие сте?!
![]()
![]()
И аз бих предпочел квартираПо удобно широко но пък и по скъпо от общежитието. Сега уча в Шумен а съм от Провадия и пътувам за лекции с влака бях на общежитие но немже да се учи просто мн купони мн шум ВСЕКИ ДЕН!! И аз се отказах махнах се. Сега като си пътувам съм си много добре в къщи имам всичко и пътувам сколежки
![]()
![]()
ИСКАМ ДА СЕ ОБОСНОВЕТЕ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО!!!
Това е тийнпроблем, а не старципроблем.![]()
Who's next!
Общежитие, много ясно.
Винаги можеш да си намериш компания, храна, цигари, купон и т.н.
На квартирата може да е по-широко, но не е толкова интересно...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Квартира.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Какви ти старци проблем за студенти става въпрос!Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
Общежитие много ясно.. там купона е на макс.![]()
Първоначално написано от Force_bladeR
баси тъпото изказване![]()
![]()
по темата: предпочитам квартира и по стечение на обстоятелствата живея на квартираПредимства много - по самостоятелно е, по- голяма свобода, можеш да си готвиш, переш, да правиш купони ала бала
гости може да идват и т.н. Единственият проблем с квартирите е отоплението ... докато при общежитията поне знаеш, че зимата няма да умреш от студ, а напротив
Друг е въпросът,ч е в общежитията стават най- големите купони, но пък в някои такива е меко казано мизерия
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Ам че кой е казал, че студентите сте млади? Гръмни го тоя лъжец.Първоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
А какви са студентите дърти като тебе ли!!!Първоначално написано от amk933
![]()
^Дишай бе, човек...аз съм по-малък от студентите, но поне търпя шеги, нещо, което явно отминава с годините...![]()
ако не е голяма мизерия бих избрал общежитието ;д
искам да съм сред хора и да си прекарвам добре, не след лекции да се прибера и да си тъпея сам хахаах
воденето на 'гости' спокойно си става и в общежитието... на никой не му пука с кой си излязъл или с кой си влязъл, всеки си прави квото му е кеф, а и всяка вечер можеш да спиш в различни стаи.. хахаха