- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
това ми е любимата книга човечеПървоначално написано от Diam0nD
аз сега съм на Денят на Чакала
![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Граф Монте Кристо и Сбогом на оръжията- Хемингуей.
Сега чета Време разделно (лично на мен ми харесва) и Триумфалната арка-Ремарк![]()
Сега : '' Парадоксът на огледалото '' Любен Дилов
Последно : '' Десет малки негърчета '' Агата Кристи
Библия за деца.
Хъ.Като някаква фантастична приказка е.Не мога да повярвам,че някои хора наистина вярват в това.
Не наистина,просто не мога да си го обесня...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
"На изток от рая" последната.
Сега зачетох някаква новела на Кадаре.Ама ще видя докъде ще я докарам.
Собственост на една дама на Елизабет Адлър
много интересна![]()
DON'T LET THE SPIRIT OF ROCK DIE!!
Последно четох "Да се обичаме с отворени очи" на Хорхе Букай, а сега чета "Глупаци в чужбина" на Марк Твен![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
"Ромео и Жулиета", след това и "Хамлет"...едва ли има смисъл да казвам, че са на Шекспир
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
"Параграф 22" прочетох вчера. Сега стихотворения на Гео Милев и Смирненски ще чета.
Audio ergo sum
мисля,че са 7, а в BG са пуснати на пазара първите 5 книги.с нетърпение очаквам издаването на останаите..Първоначално написано от tedikurtakova
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Криворазбраната цивилизация.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Прочетох "Осъдени души" сега започнах "Тютюн" 2-ра част
"Портретът на Дориан Грей" чета сега. Страхотна книга! Взех я от библиотеката, но вече обмислям вариант да си я купя!
И спря да се върти за миг земята..
Гордост и Предразсъдаци , стана една от любимите ми книги !
А сега Сън в лятна нощ от Уилям Шекспир .
Последно четох Рицарят тамплиер: Пътят към Йерусалим на Ян Гиу, а сега започнах Медальонът на Галина Златарева. ^__^
''психология на сексуалността'' - Фройд
елементарни неща с научни обяснения,тъпотия
Последно прочетох "Азбучните убийства", тази вечер ще започвам "Бягащият човек"
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Цигулките от улица Нерудова ми е страничното четиво, заедно със сборник с разкази на Стефан Бонев и есета на Зюскинд.
Днес свърших "Бягащият човек" - Стивън Кинг. Страхотна книга, много интересна! Изчетох я на три пъти !!! Това ми се случва рядко
Вече започнах "Проклятието" - Стивън Кинг. Интересна и тази ми се струва за сега.. Всъщност щом е Стивън Кинг, няма да се разочаровам, но понякога малко бавно схващам замисъла на книгата. На тази съм още на 15 страница, но ми грабна вниманието.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Стивън Кинг - Капан За Сънища
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..