- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
В моменте - Dreamcatcher на Стивън Кинг, последно прочетох Последният патриот от Брад Тор
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
В момента Даниел Стийл-Бунгало номер 2.
Бих казал, че ми хареса. Интересна ми беше, но едва ли друг път ще си взема чиклит отновоПървоначално написано от Colouring
![]()
Audio ergo sum
Зигмунд Фройд - "Въведение в психоанализата"
иначе след това ще прочета нещо на А.Кристи.
\/
Мома съм
Просто бъди щастлив..
Почвам списъка:![]()
Ги дьо Мопасан-"Бел Ами"
Ами не е последната, която четох, но тя най ми хареса от последните 3. Казва се "13 причини защо" Става въпрос за едно момиче, което се самоубива, но преди това праща касети на 13 човека, които са станали причина за това. Хареса ми начина, по който е написана и ми беше интересна през цялото време.
Уилям Пол Йънг - Колибата
"Евгений Онегин" и след нея "Капитанската дъщеря" на Пушкин.
Audio ergo sum
Ох, обожавам я...Първоначално написано от Colouring
![]()
Последната книга, която прочетох беше "Дамата с камелиите" на Александър Дюма-син. Определено ми допадна и съм безкрайно благодарна на човека, който ми я препоръча... Луда съм по френската литература...![]()
Сега чета "Писма до Клаудия" - Хорхе Букай, ами голяма глупост е. Въобще не ми хареса.![]()
Чета от списъка и съм до Николай Хайтов-Диви разкази.
Така ми се иска вече да уча чуждестранна литература..
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Карл Май - Винету
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Тартюф
Вчера я почнах,днес май ще я завърша.![]()
Мигел де Сервантес Сааведра-„Дон Кихот“
малко сама си пиша,ама нищо
''Светкавица'' на Дийн Кунц.
God must love the common man, he made so many of them. ~ Abraham Lincoln
http://www.last.fm/user/SolemnJudgment - чартовете ми -_-
''Божественият Клавдий и неговата съпруга Месалина'' - Робърт Грейвз. Уникална книга![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
Току-що свърших "Железният светилник" и трябва да се похваля, че я прочетох за по-малко от 10 дена! Като се замисля, трябва да ми е взела около 7 дена време да я свърша цялата, защото почнах да я чета от 2 или 3 юли, а последните 3 дена не бях в града с книгата си, та да... 6-7 дена ми е взела, направо я изядох. Беше ми много интересна. Хареса ми определено.
Съжалявам, че преди не съм имала по-голям интерес към книгите. Огромна загуба е било : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Свърших "Шифърът на Леонардо" на Дан Браун.
Смятам вече да започна списъка от училище с "Под Игото", дано този път разбера повече. Преди години, когато я четох, ми се видя много трудна и неразбираема.![]()
Последно четох "Бел-Ами" на Мопасан, а в момента мъча "Дядо Горио" на Балзак и "Червено и черно" на Стендал. Крайно досадно ми е да се насилвам ли, насилвам да чета и да гоня някакви глупави срокове. Губи ми се цялото удоволствие.
Последно четох "Престъпление и наказание" на Достоевски. Има известен елемент психология в нея. В момента съм на "Птиците умират сами", грабна ме от началото още.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Чета Тилт, обаче историята нещо не може да ме грабне... Някой чел ли е тази книга и да сподели мнение?
В момента чета:
"Българска митология и фолклор" [Нова библиотека за ученика]. Издателство: Просвета.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Вълчия Брат на Мишел Пейвър. Книгата се оказа доста добра и увлекателна.![]()
Последно четох "Моят Свети Валентин" от Лорън Оливър и ми хареса . Мисля да почвам "Блясък" от Ана Годбърсън![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)