- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
^ Има я , аз я четох, когато я пуснаха с "24 часа" през 2009.
"Златната колекция на 20 век"..? Нещо такова беше... Трябва да я има по книжарници и т.н.
Тютюн го прочетох!! (преди 1 месец) Сега съм на клетниците, обаче толкова бавно се движа, че ми е мъка за мармалада.
Сидни Шелдън - Диамантената династия
Какво е цивилизацията? Пътят на човека от пещерата до атомното скривалище.
къща от листа
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Чета 'Мемоарите на една гейша'! И, моля ви, само не ми казвайте че съм малка за нея!
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Джеръм К. Джеръм-"Трима души в една лодка(без да става дума за кучето)"
Последно четох "След месец, след година" - Франсоаз Саган, другите и книги ми харесаха повече, но и тази не е лоша.![]()
В момента чета "Портокаловото момиче"- Юстайн Гордер.
преди 2- 3 дни прочетох Прелестни създания - Ками Гарсия, Маргарет Стоъл
Аз последно четох на Джеръм К. Джеръм Човекът, който живееше за другите, беше наистина интересна. Сега започнах да чета Дъщеря на съдбата но не ми е толкова интереснаАко някой я е чел, моля да ми каже дали си струва да се мъча!
![]()
Преди :
Сега :![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Днес започнах "Мадам Бовари" - Гюстав Флобер
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Започнах Хари Потър поредицата наново
Паулу Коелю-"Алхимикът"
В момента я чета.Исках най-накрая да прочета нещо на Коелю.
Майсторът и Маргарита![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^ Много яко, бях я почнала и не помня защо спрях да я чета... пак ще почна.
Последната, която четох- " Вътрешната стая" на Керана Ангелова- невероятна е, най - шантавата книга, която съм чела. Страхотна е![]()
Сега чета "Аз съм емоционално създание" от авторката на " Монолози за вагината", не мога да й запомня името
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Последната книга, която прочетох беше "Сияние" на Стивън Кинг. Сега чета "Франкенщайн" на Мери Шели![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Камъните на елфите