- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Чужди очи ( не съм сигурна за автора) и сега чета Целуната от ангел.. пак нз автора
Аз сега съм на "Брулени хълмове", но все още не ме е заинтригувала.....ще я прочета де, ще си надвия ината![]()
Все още се мъча с "Древният враг" и ако днес не успее да ме грабне я зарязвам и се връщам към Стивън Кинг, Агата Кристи или Дан Браун ... !!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
„Приказка за магьосници, физици и дракон“ – Геновева Детелинова. Втори прочит... и все така разсмиваща.![]()
Тази за ВИП Брадър нещо като Корана ли е?
Lone Survivor: The Eyewitness Account of Operation Redwing and the Lost Heroes of SEAL Team 10-Marcus Luttrell
В момента чета
Outlaw Platoon: Heroes, Renegades, Infidels, and the Brotherhood of War in Afghanistan-Sean Parnell
Почнах книгите на Джон Грийн последно прочетох Къде си Аляска ,а сега чета Вината в нашите звезди ;((((((( (вече минах половината ама ми се къса сърцето просто много ми е тежка може да я спра хахах ;с)
Последно прочетох ''Уважаеми зрители'' на Иво Сиромахов и сега мисля да почвам ''Пеперудата'' на Анри Шариер.![]()
Изчетох на бързи обороти няколко публицистики, свързани с компютърните игри (най-интересна ми се стори The Guide to Classic Graphic Adventures с редактор Kurt Katala) и сега се завръщам към по-бавното удоволствие от художествените книги.На първо време с „Втората библиотека“ на Милан Асадуров.
В събота довърших "Брулени хълмове" - най-накрая..... не ми хареса особено. Почнах "Къде си Аляска?" - много ми харесва, чете се на един дух, аз почти я свурших, а четох само снощи...
Прочетох "Вината в нашите звезди" "Мемоарите на една гейша"
Почнах "Къде си, Аляска?"... заедно с другите ми почнати :Д
трябва да си ги дочета, бе, мамка му
много несериозно от моя страна : <
nigga stole my bike
Последно прочетох "Ад" от Дан Браун, не беше никак лоша. Увлекателна беше, макар историята да ми се стори някак... недовършена.
А сега чета "Quo Vadis" на Хенрик Сенкевич. От доста време съм си наумила да я прочета, макар да си мислех, че ще ми е скучна. Всъщност ми е доста интересна![]()
Прочетох "Къде си, Аляска?" УНИКАЛНА... и сега ще почвам "Цялата истина в мен"
Дочетох "Quo Vadis?", доста увлекателно, интересно и смислено четиво.
последно 'Никога вече съзависим', сега започнах 'Шестото клеймо'.
като чета отзивите, ми иде да се откажа. много хейт, много нещо
Реших да прочета "Брулени хълмове", толкова мнооого съм слушала за тази книга. Днес я започнах.
"Срещи с Буров"
прави ми впечатление грубият език.