.
Отговор в тема
Страница 81 от 102 ПървиПърви ... 317177787980818283848591 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 2546
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    .........
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    .........
    Щом се интересувате от такива книги. Хвърлете едно око на тази : Galbraith, An Anatomy of Power | Д.К. Гълбрайт - Анатомията на властта.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Чела съм я за един проект, мерси.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Само аз ли не обичам да чета на четец?
    И аз съм си традиционалист и имам цял склад непрочетени книги за лятната отпуска вкъщи, но през останалата част от годината закъсвам със запасите в странство, а с киндъла съм зависима само от интернет (и от батерията на четеца, де )

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    да не забрайш да туриш мнение после
    Трудно ми вървеше книгата, признавам. На моменти имах чувството, че гледам нещо средно между Отчаяни съпруги и Малки сладки лъжкини. Дотегнаха ми сплетните около изборите за общински съветник, дребните им проблеми, семейните дрязги, малодушието и домашното насилие. Краят обаче ме остави безмълвна. Толкова безотговорност, толкова овче/малодушие и изведнъж маса народ гузни при погребението на 2 невинни душици. А толкова време си затваряха очите и сякаш отричаха съществуването и на Кристъл, и на Рони, и на майка им... Бъдещето на нарко-клиниката се свеждаше до някакви тънки сметки...

Ива, може да хвърлиш око и на Вакантен пост. Не е същият стил като Аз преди теб, но, както вече си подразбрала, финалът е гаден.
    Последно редактирано от kalpazanka : 07-06-2015 на 20:06

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Благодаря ти

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ива, може да хвърлиш око и на Вакантен пост. Не е същият стил като Аз преди теб, но, както вече си подразбрала, финалът е гаден.
    изтрий го тва бързо не се шегувам
    тази книга не е за Ива

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от feel_me19 Виж мнението
    След "Бягащият човек" започнах "То" по препоръка на Rafa7a. Още съм в началото, а имената вече ми се струват твърде много.
    Много са, но тази книга ще ти стане любима, тя е Библията на приятелството!

Град
    пространството на Дисе
    тази книга не е за Ива
    Нека се напъне да я довърши Вярно, не е така увлекателна като Аз преди теб, но пък нищо не й пречи да я прочете или поне да опита

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Вчера прочетох повестта на Емилиян Станев " Търновска царица". Интересна, завладяваща! На моменти уж предвидима и пак не си сигурен че ще стане точно това. История, която доказва че времето минава, сменят се правителства, излизат нови технологии, но човешките ценности не се променят. Доказва, че гордостта и любовта не водят на никъде. Припомня ни, че всеки сам решава пътя си. И как ако някой е решил да продължи пътят си без нас, дори да го обичаме безумно ние го оставяме. Защото нали точно в това се изразява любовта, да искаш другият да е щастлив, макар без теб. История за самотата. И затова как когато сме най- обичани, се чувстваме на- отхвърлени и отчаяни. История за вътрешната борба. И как често се ръководим от това, което ще кажат другите. Нали целта ни е да бъдем щастливи? А когато щастието ни е обвързано с някой друг. Защо всеки трябва различно да разбира щастието...?

Интересно ми е да чуя и други мнения.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от you against me Виж мнението
    Интересно ми е да чуя и други мнения.
    кви мнения очакваш тук, те четат модерна литература и не са чували за Емилиян Станев. Вероятно дори и филма не са гледали, защото смятат, че 'под прикритие' е връх в българската кинематография.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    кви мнения очакваш тук, те четат модерна литература и не са чували за Емилиян Станев. Вероятно дори и филма не са гледали, защото смятат, че 'под прикритие' е връх в българската кинематография.
    Ти чел ли си тази книга на Емилиян Станев?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    тази книга не е за Ива
    shto we, alo??

аз прочетох история на окото на жорж батай, тъй като имах нужда от нещо по-неангажиращо след аз пред теб, а и била мн скандална и бла-бла, а аз си падам по такива неща. е, наистина си е извратенийка ;д

сега ще почна тази на калпазанката

Град
    пространството на Дисе
    Iva, разчиствах си киндъла от прочетеното и пак се сетих за теб- 3 метра над небето. Може да погледнеш и Последното писмо от любимия и Момичето, което бях /от Доджо Мойс, но не са толкова силни в сравнение с Аз преди теб, даже са си направо плява, но като за лятото стават/. Също ти препоръчвам и P. S. Обичам те- пак разтърсваща като Аз преди теб
    Против летни жеги и скука може да се сдобиеш и с Катрин Панкол- Жълтите очи на крокодилите, Бавният валс на костенурките и Защо катеричките от Сентръл парк са тъжни в понеделник. Чети ги точно в този ред

Захващам се с книга 3- Защо катеричките от Сентръл парк са тъжни в понеделник

Чакат ме Човек на име Уве, Зимата на нашето недоволство, Последният танц на Матилда, Пържени зелени домати и т. н.

Мега фен
    Пържени зелени домати е най-тъпия филм, който съм гледал. Едно време си правехме такива класации и винаги той печелеше.

ехаа, тенкс на мен не ми се чете нещо любовно, щото предполагам тези на никалъс спаркс са такива, а по-скоро зашлевяващи те, хаха. да ме изведат от собствените ми незначителни проблеми и да ме накарат да съпреживея тези на героите. след аз пред теб дълго мислих кой е по-големият егоист, опитах се да се поставя на мястото на двете страни... и някак бях емоционално привързана към момчето ;д

Град
    пространството на Дисе
    Пържени зелени домати е най-тъпия филм, който съм гледал. Едно време си правехме такива класации и винаги той печелеше.
    Не съм го гледала, затва ще си чета книгата.
    Направих гафа на гледам "3 метра над небето" на една от предните отпуски в Бг, та сега четенето на книгата ще е осакатено под влияние на филма, 100 на 100.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ехаа, тенкс
    Няма да ти е скучно през лятото, предполагам

на мен не ми се чете нещо любовно, щото предполагам тези на никалъс спаркс са такива, а по-скоро зашлевяващи те, хаха
    "С дъх на канела" е зашлевяваща. Таткото на главния герой е с вид аутизъм, но това синът му го осъзнава малко късничко. Книгата е и за изборите, саможертвата, които правим в ущърб на себе си, но в името на благото на любимия човек, пък бил той вече и с друг партньор.

след аз пред теб дълго мислих кой е по-големият егоист, опитах се да се поставя на мястото на двете страни... и някак бях емоционално привързана към момчето ;д
    На мен ми беше жал и за Луиза. Хем разбирах доводите на пича да прибегне към асистирано самоубийство, хем уважавах правото му на свободна воля, хем съжалявах, че не им е дал поне още година-две-три-пет шанс да се полюбуват един на друг. А за мен Луиза вече е обречена да си остане сама. След подобна любов просто няма да намери и бледо негово копие дори. Неслучайно той й пишеше в писмото "Ако случайно някой ден заживееш с някой мухльо" (цитирам по памет)- явно и той самият е осъзнавал, че я обрича да си живее като кукувица с книгите и телевизията в петък вечер.

лел, дори им помниш имена, писма, думи ;д, а я чете преди мен. забравих повечето неща, остана ми само неприятният вкус от края. честно, ако можех, сигурно щеше да ревна. и на мен ми стана кофти за нея, по едно време го обвинявах, че не я обича достатъчно, за да надмогне...хмм, не ми идва подходящата дума, собственото си неудобство (?), за да бъде с момичето. май се влюбих в него :О
    ще започна с тази, която жОрналиста каза да не чета, след тва с дъх на канела и евентуално останалите, които изброи ;д. тенкс отново

Град
    пространството на Дисе
    лел, дори им помниш имена, писма, думи ;д, а я чете преди мен.
    Смятай колко "ми е бръкнала в здравето"

anonymous708973
    Guest
    Eх, намерих я тази Аз преди теб, на английски ще си я чета обаче. Направо... не знам кое по-напред. Чета "любов" в момента, противно на очакванията ми явно не мога да чета две книги едновременно. После искам The Art of Loving, The Blonde, после тая... после малко фантастика, някога "Цар Плъх", Мураками и той чака. КОГАААААА, от утре почвам да уча пак :S

Град
    пространството на Дисе
    ^Свикни с мисълта, че оттук насетне свободното време ще става кът.
    Моя асистентка обичаше да казва, че най-много пари и най-много време имаме като студенти.

Супер фен
    shto we, alo??
    защото си филмарка

иу нол май наме, нот май зтори

Целта на темата е да се препоръчват книги. Аз предложих една повест не особено дълга. Може би два или три пъти на " Крадецът на праскови". Според мен в тази тема всички са чували за Емилиян Станев, а ако има такива които не са, това е добра възможност.
    Последно редактирано от you against me : 07-08-2015 на 12:46 Причина: ...

Голям фен Аватара на yolo..
    Граф Монте Кристо.

Днес свърших "Аз бях тук" на Гейл Форман. Изчетох я на един дъх, направи ми истинско впечатление.
    Още се колебая коя книга да почна след нея – спряла съм се на "Да остана ли?" на същата авторка, "Елитът" на Кийра Кас (първата книга от "Изборът" беше лека и приятна), "Всеки ден" на Дейвид Левитан и "Писма до мъртвите с любов" на Ава Дилийра.
    Днес или най-късно утре ще посетя книжарницата и ще избера. Но като зная още колко книги ще ми хванат окото...направо ми иде да се разплача, че не мога да си взема всичките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си