- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Много ми хареса. А принципно ми е трудна английската литература, но Джейн Остин е много приятна писателка. Бих прочела и друго от нея.
И аз трябва да почна Чичовци..или нещо друго от литературата за тая година.Крайно време е :д
чета на Агата Кристи - Пет малки прасенца, а след нея започвам Азбучни убийства![]()
Преди десетина минути свърших "Хари Потър и философският камък." И току-що започнах "Хари Потър и стаята на тайните"
ама май наистина на никого не му пука :/
"Телесни плевели" - Алек Попов
"Шантарам" - Грегъри Дейвид Робъртс /философия, политика, хашиш и Индия, what's not to love? <3/
"Ловецът на хвърчила" - Халед Хосейни /тенкю, Блажев!/
и "Жребият" - Свобода Бъчварова
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Mid Night Sun - частичен драфт, от Стефани Майер , беше последното което четох.
Сега чета War of the ancients, трилогията по играта World of warcraft. Не са никак лоши ако си падаш по фентъзи ,и са много приятни дори и да не си геймър!
Като препратка към коментарите по горе, супер много обичам Джейн Остин! Пратчет е велика ! А Хари Потър го прочетох всяка на 3 езика,(Български ,английски и китайски) и все още обичам да си ги препрочитам когато ми дойде музатаСъщото се отнася и за Twilight , знам звучи банално, но книгата е върха, 100% е по- добра от филма!
Вчера приключих с "Тайните протоколи" на Никола Николов, сега започвам "Неизживени спомени" от Стивън Кинг. : )
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Днес подхванах Мечо Пух![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
"Парижката Света Богородица" - Виктор Юго почти към края съм вече.Много увлекателна и добра книга.
Първоначално написано от ledenakrasota
Онзи ден прочетох Метро 2033 на Глуховски и сега съм на Есид Хаус (Уелш).
God must love the common man, he made so many of them. ~ Abraham Lincoln
http://www.last.fm/user/SolemnJudgment - чартовете ми -_-
Последно четох "Кралица Марго" на Дюма..
Сега мисля да почвам "Парижката Света Богородица"..харесвам го тоя Юго, ама не е много весел..
Come on skinny love just last the year...
Джейн Остин - Разум и чувства. Реших след Гордост и предразсъдъци да оставя тетралогията на Талев да почака да довърша с тази мадама.
принципно трябва да чета "Чичовци", ама нещо ми е трудно, отплесвам се по "Горе главата, Джийвс", която ми е в пъти по-интересна, нищо че я чета за пети път :Д
Днес прочетох Great Expectations от Чарлз Дикенс,уникална книга...
Сега започнах "Под игото" - Иван Вазов,от доста време се каня да я прочета пак.
И паралелно,по малко от "Нека ти разкажа" (Хорхе Букай).
Последно редактирано от Kaena Smith : 09-09-2012 на 20:48
2 са - ''Затвори очи'' на Джон Вердън (Наистина добра книга, но ''Намисли си число'' няма равна) и ''Светлина в сянката'' на Джейн Ан Кренц но напоследък нямам време за тях като почна училище ще си взимам първата да я чета в скучните часове ;ДД
Последно прочетох една книга - игра Приключението.
Иначе или ще се захвана "С капан за сънища" или ще си продължа с "Хари Потър". Бях си дала кратка почивка.
Спасете Титаник - Книга игра, беше тази, която прочетох последно.
В момента чета Уенди Уакс - 7 дни и 7 нощи.
Здравейте,може ли да ми препоръчате книга за психиката(психологията)на човек(как да се манипулира или предпази от манипулация) или книга за лидерството ... Благодаря !![]()
Здравей, mmafighter!
Преди съм чела "Подсъзнанието може всичко" и "Как да разчитаме мислите на другите по техните жестове". Като цяло нещата ми бяха интересни, някои наистина съществуваха, други - не, в сравнение с моите познати, приятели и така нататък.
Провери и тук: http://chitanka.info/books/category/psihologia , възможно е да ти хареса нещо.
Edit: От сайта, който дадох, ми харесва и "Мъжете са от Марс, а жените от Венера". Като цяло се разказваше за отношението между мъжете и жените. Интересна е.