.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от pepito09913
    Абе.. не е така първо бях се изтрила,бях пипала там много работи ;д Пък и той не изцяло свърши върху ръката ми,аз си я отдръпнах като усетих и просто имах малко по пръстите.. : ) Какво да направя.. моя грешка,за която съжеляваммкакво да се обеся ли ,че съм допуснала грешка :@ Със сигурност няма да я повторя никога повече.. :/
    Дръпнала си се докато е свършвал .. т'ва е една от най - големите грешки, които можеш да направиш .. Сигурно му е станало поне малко кофти .. И защо да не повториш .. ? Това, че не си се измила не значи, че той е виновен в случая .. за да казваш, че няма да повториш това?? То от тебе си зависи дали другия път ше си измиеш ръцете или не ..

По въпроса ти: Спокойно и аз мисля, че не си бременна .. а ти закъснява сигурно от антибиотиците ..

Град
    haskovo
    Цитирай Първоначално написано от cactus
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ха хаа забавен си ;]
    може да локвате вече..
    аз съм момиче ма... освен,че си тъпа ,си и кьорава да му се незнае...

иначе идеята със ``локването`` ^ не е лоша!...
    ужас...направо се чудя как едно момиче може да говори така...дори и по форумите..
    може да е от село

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Абе.. не е така първо бях се изтрила,бях пипала там много работи ;д Пък и той не изцяло свърши върху ръката ми,аз си я отдръпнах като усетих и просто имах малко по пръстите.. : ) Какво да направя.. моя грешка,за която съжеляваммкакво да се обеся ли ,че съм допуснала грешка :@ Със сигурност няма да я повторя никога повече.. :/
    Дръпнала си се докато е свършвал .. т'ва е една от най - големите грешки, които можеш да направиш .. Сигурно му е станало поне малко кофти .. И защо да не повториш .. ? Това, че не си се измила не значи, че той е виновен в случая .. за да казваш, че няма да повториш това?? То от тебе си зависи дали другия път ше си измиеш ръцете или не ..

По въпроса ти: Спокойно и аз мисля, че не си бременна .. а ти закъснява сигурно от антибиотиците ..
    Имах предвид,че няма да повторя грешката да не си измия ръцете.. ;д :] И не съм бременна,дойде ми преди 4 дни..бБлагодаря за успокоението.

Кво го нападате всички момичето ?! Грешка. На всеки може да се случи. Не си бременна, спокойно Ако си девствена няма как. Има, но много трудно. Следващия път, внимавай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си