- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диета за 3 дни
Някой може ли да предложи някаква разтоварваща тридневна диета, за сваляне до 3 кг...
За 3 дни 3 килограма ....![]()
![]()
![]()
карай на фотосинтеза....
хора.. полудяхте
честно ..![]()
всяка втора иска да се подлага на диета
тфа е НЕнормално .. ..![]()
^^то остави това ама всички тарикатии за 3дена ии сичко точноо![]()
не че съм карала някога диети де по скоро треа да надежюбелявам ама една фр лятото като си продупчи езика и не моеше да яде мн мн болеше я и един ден изкара на едно кисело мляко 2рия на 2 сока и е така 3 дена иии бешеее станала фиданкаа 3килограма със сиг беше свалила така че 3 дена глад и тва е
спрете се е ..
банални ставате вече!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Диета с мед и яйца
Тази диета е с продължителност три дни, като за тоз период ще свалите от 2 до 3 кг.
Първи ден
Закуска: 2 яйчени жълтъка и чайна лъжичка мед се разбиват се миксер. Чашка чай или кафе с лимон.
Обяд: 90 г кашкавал. Чай или кафе с чайна лъжичка мед.
Вечеря: бульон - 1 чашка, филийка черен хляб, ябълка, круша или портокал. Преди лягане чай с лимон.
Втори ден
Закуска: яйце с мед (сместа), кафе или чай с лимон.
Обяд: яйце с мед, 100 г извара, чай с лимон или кафе.
Вечеря: 150 г риба или пилешко, салата. Чай с лимон.
Трети ден
Закуска : яйце с мед, ябълка. Чай с лимон.
Обяд: 50 г кашкавал, филийка ръжен хляб (25 г), салата, полята с лимонов сок (200 г).
Вечеря: варени или задушени зеленчуци 300 г. 1 яйце. Чай с мед (1 ч. л. ).
Половин лимон трябва да присъства в ежедневното ти меню по време на тази диета. Може да е добавка към чая или към медено – яйчната смес.
Емии аз се бях зарибила да я пробвам ама нямам тая воля 3 дена без да ям сладко..
Успех :P
забрани за храната,карай на вода и по плод-2 на ден
А!Първоначално написано от meche95
видя ли авторке![]()
продупчи си езика !
това е начинът
![]()
![]()
Не, мацка.Първоначално написано от clever
![]()
Не че иска да се подлага на диета, ами сигурно след 3 дни трябва да се напъха в тясна рокля или ще се види с гаджето си, което живее на 400 км от дома й.
Не става! Да беше почнала преди месеци да отслабваш.Това специален повод да те кара да се замислиш за добрата си форма... е тъпо.
Иначе най-ефикасният начин за три дни да се отъвреш от 3 кг е липосукцията.![]()
Даже не за три дни, ами за колкото часа трае операцията.![]()
![]()
![]()
трябвало е просто да се поровиш в нета намерих тази незнам дали действа
За три дни можете да свалите 2-3 кг. Актриси като Джулия Робъртс, Хали Бери и Сюзън Сарандън са използвали диетата при необходимост да смъкнат спешно някой килограм от иначе перфектните си фигури.
Ден първи
Закуска:
Чай или кафе с лимон
Смес от 2 жълтъка от пресни яйца и 1 лъжичка мед, разбити на пяна
Обяд:
Само 90 г кашкавал
Чай или кафе, подсладени с чаена лъжичка мед
Вечеря:
1 чашка бульон, 1 филийка черен хляб, плод - ябълка, круша или портокал
Непосредствено преди лягане - 1 чаша чай с лимон
Ден втори
Закуска:
Чай или кафе с лимон
Смес от 2 жълтъка от пресни яйца и 1 лъжичка мед, разбити на пяна
Обяд:
1 цяло яйце, нарязано на ситно и подсладено с мед
100 г извара
Чай или кафе, подсладени с чаена лъжичка мед
Вечеря:
150 г риба или пилешко, салата
Непосредствено преди лягане 1 чаша чай с лимон
Ден трети
Закуска :
Чай или кафе с лимон
1 яйце с мед, ябълка
Обяд:
50 г кашкавал, 1 малка филийка ръжен хляб, салата с прясно изцеден лимонов сок
Вечеря:
Варени или задушени зеленчуци 300 г, 1 цяло яйце
Непосредствено преди лягане 1 чаша чай с лимон
НО виж и какво пишат също !!!
Ако след диетата не се храните с нискокалорична храна, много бързо ще възстановите изгубените килограми.
Диета с яйце
Сутрин:Сваряваш си едно яйце
Обед:Обелваш го
Вечер:Изхвърляш го,пиеш чаша студена вода и си лягаш
100% ще свалиш 3-те килограма![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
хахъхъхахах
хора .. с това спешно сваляне на кг. сте ми смешни чакще ви види гаджето и сакън да кажете че сте с 5 кила повече от перфектното тегло)в кавички)
![]()
сваляйте навреме и то за себе си;а не заради някаква си рокличка или заради гадженцетоо
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
страшна диета.. и то с ефект (най-вероятно)![]()
![]()
Но другите са прави, да си мислила по-рано, че трябва да отслабваш..
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
И с тея суровите яйца една хууубава салмонелозка... Ще се прочистиш не, ами...Първоначално написано от Jo_Ni_To
![]()
Сега нещо ще ви кажа аз! Сега е най- вирусното и грипозно време! И аз 2 седмици бях на вода и мляко и сега- тежко болна, с 40 градуса температура. Молила съм се като грешен дявол на личния ми лекар да не ме оставя в болница! Мислете си за здравето, бе! Да сте мислили да слабеете лятото.. на никой не пожелавам да е с бронхит или пневмония!
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
^ Аз си ядях съвсем нормално, а сега имам Бронхит. Още малко и Пневмония щях да развия. Наистина не го пожелавам на никой, защото е ужасно. А тези, който тръгват да отслабват по това време се излагат на още по-голяма опасност. Все едно ако имате 2-3 килца в повече е кой знае какво. Божееееееее, народа се побърка.
magicfairy хората не свалят грима от бузите, мечтаейки за по-добро в страната на медузите..![]()
Абе хич не съм привърженик на тия диети да ви кажаПреди 5 години бях решила, че съм прекалено дебела (по най-глупавата причина - момче). Исках изведнъж да отслабна, като на магия
И започнах така познатия ни метод - полуфотосинтез
Не ядях почти нищо, а със всяка хапка мислех, че ще кача килограм. Това продължи месец и нещо, през което време от 60 станах на 50 килограма
и сигурно щях да продължавам още (защото свалянето на килограмите ме стимулираше още повече) ако не бях започнала да имам проблеми със стомаха... не можех да ходя по нужда в тоалетната, болеше ме, тежко ми беше все. на лекар ходихме, клизми ми правеха, пих някви работи... е, да оправих се за известно време. но като минаха няколко годинки и започнах пак да имам същите проблеми... ако не ям фибри мога по 3-4 дена да не ида в тоалетната по голяма нужда
е, накрая отивам, но през тези дни толкова ми се е подул корема и така ми тежи, че ми иде да изповръщам всичко погълнато до момента, като естествено нямам и апетит. и всичко от една диета...
мили момичета, моят съвет е да престанете с тези диети. да се харесвате такива каквито сте е най-хубавото нещо. аз сравнително се отървах със малко, просто имах късмет може би. можеше и от язва да заболея, и от анорексия
всъщност редовното ядене на мюсли поддръжа фигурата. отначалото когато започнах да ги ям, отслабнах с 3 килограма и в момента си ги поддържам без да мръдна от кантара. искам да кажа в края на краищата, че има много по-здравословен начин да отслабнеш и да се чувстваш добре отколкото да гладуваш.
+1 НАЙ-ЕФИКаСНО!Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от slynchoo
Няма смисъл от такива диети,по-добре спортувай и на мен ми се е случвало подобно нещо като на iiirish и затова се отказах от тях
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
цДа да да, Омрете с тия глупости бее........ карай 3 дни на въздух и ще си един красив труп
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нее стига не съм казала че за три дни искам да стана кайли миноуг а просто три разтоварващи дни с определено меню!
Хаха дори и да отслабнеш за 3 дни с 3 кг.. просто няма да ти личат, а и след това ще си ги качиш..![]()