.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия

Пила за нокти

Препоръчайте ми някаква пила за оформяне на нокти, защото аз имам, но те са едни...грубички, имам предвид, че след като ги използвам ноктите ми са грапави и закачат, абе много неприятно. Чух, че дървените пили били хубави, но изобщо нищо не разбирам, така че кажете какви използвате вие, кои са хубави и т.н.

Мега фен Аватара на vagarious
    Ох има едни такива, ама незнам как точно се водят.Първо пилиш, после полирваш и още какво ли не. 1, 2 и 3.. било то на отделни пилички или на една.Има ги по разни каталози и в най-обикновените магазини.Аз от тях съм доволна.Дано ме разбра/хте за какво говоря.Малко объркано ама..

Аз харесвам най-много от този вид http://www.kozmetikata.com/showimg.p...zx180_6933.jpg
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Има навсякъде-в козметичните магазини...дори и в БИЛЛА,там също съм виждала.Аз лично от 2-3 години ползвам една на perfect и още не се е изтъпила.

Аз имам стъклена пила solingen. Много съм доволна
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Маникюристки са ми казвали, че стъклените и картонените пили са най-добри. За домашно ползване стъклените са по-неудобни, понеже се чупят. Картонените пили вършат страхотна работа, мойте са на орифлей: clean, contition & shine. Подарък са ми и аз лично съм страшно доволна.

Мега фен Аватара на vagarious
    На кои викате картонени и стъклени!?

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Ами сигурно в зависимост от това от какъв материал са направени..въпреки че аз не си представям картонена пила..

Голям фен Аватара на Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Маникюристки са ми казвали, че стъклените и картонените пили са най-добри. За домашно ползване стъклените са по-неудобни, понеже се чупят. Картонените пили вършат страхотна работа, мойте са на орифлей: clean, contition & shine. Подарък са ми и аз лично съм страшно доволна.
    Аууу и аз имам тези на Орифлейм ... ПЪЛЕН боклук (поне за мен)
    Аз ползвам стъклена
    http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...7000_thumb.jpg
    На линка нищо не се вижда .

^ Еми боклук са щото не четете . . тея от орифлейм са отгоре да си пилите ноктите щото има хора при, който по ноктите имат едни черти от самия си нокът, а не са за обикновенно пилене на нокти . .

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Има метални, картонени и стъклени. Чувала съм, че от металните пили започват да се чупят ноктите. Лично аз използвам картонена и съм много доволна. Майка ми използва стъклена, пробвах, но аз съм си свикнала с моята. Пък и картонените са с картинки

^ Металните цепят ноктите.Наистина не са хубави
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си