.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

руса коса с лореал ексел 10

http://www.loreal-paris.co.uk/hair-c...ht-blonde.aspx
    точно този цвят много ми харсва, но въпроса е, че само с него косата няма да стане такава, моята е кестенява с червен оттенък и се питам каква ще е процедурата с изсветляването, блондор или нещо др. вие с какво сте пробвали от какво сте доволни, нмо не искам нито бяла, нито жълта косас, както най-често става

Ау,това стои много яко една приятелка е боядисана с такова.Грабва окото,доколкото до процедурата незнам не мога да помогна..сори
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Безамонячните бои принципно не са за рязка промяна в цвета - те са за придобиване на някакъв нюанс (по-тъмне най-често) или пък блясък.
    Щом ти е по-тъмна косата, ще се наложи обецветяване, но след това ако искаш траен цввят трябва да заложиш на друг вид боя (безамонячните падат лесно)
    дано съм била полезна
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Иди на фризиор.Мойта фризиорка ми го беше правила подобен цвят,малко по-светло обаче.. Тоя малко ми прилича,не се обиждай ама си е като престарялa пикня

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    толкова за 20 50 лева вместо да си правиш експерименти отиди на фризьор да те направят както искаш
    I Love
    Vania
    Kabakova

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    Безамонячните бои принципно не са за рязка промяна в цвета - те са за придобиване на някакъв нюанс (по-тъмне най-често) или пък блясък.
    Щом ти е по-тъмна косата, ще се наложи обецветяване, но след това ако искаш траен цввят трябва да заложиш на друг вид боя (безамонячните падат лесно)
    дано съм била полезна
    тне си права, дала си опрделение за оцветител.
    а към авторката - отиди най-добре на фризьор. сама с боя няма да стане, а сама няма да успееш и само ще си съсипеш косата

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си