- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оставям ги след месец . . .
Първоначално написано от TheOnee
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Извинявам се за отговора.
Когато пораснеш и ти дойде акълът,ще имаш и по-дълги връзки.
Честито.
Ти си курва.
Ама от гадния тип.
Направи услуга на човечеството - умри![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Aйде и ти направи услуга и ми изясни понятието моля те !!! А каквото ми пожелаваш нека те сполети преди мен ;] Ще се видим в адаПървоначално написано от NamelessRomantic
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Абе я да си гледате работата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bebkata
Toчно девствените курви са най-забавни![]()
Правят се на голяма работа ,пускат езичета и като стане въпрос за сериозна връзка ..........
PS Не ме мразете и заради този пост : )
Добре си си научила урока,че егоистите се справят най-добре в живота и се издигат най-високо..обаче са сами.
Колкото и да се обичаш,обожаваш и благотвориш,научи се ,че когато решаваш да се обвържеш с някой,трябва да забравиш егоизма си,поне за малко.
Ако не можеш да го направиш,значи не можеш да превъзмогнеш себе си,а ние тука нямаме власт.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Абе чакайте бе хора .. Кой е казал , че не искам сериозна връзка .. Естествено , че искам и мога да имам сериозна връзка .. Просто всички са мухльовци! Айде със здраве ! И престанете да употребявате думата "курва" като топъл хляб , защото никой от вас си няма понятие !Първоначално написано от Rhype
![]()
виждам че ти се живее , давай живей прецаквай сички нали на теб трябва да ти е добре , но запомни че сичко на този свят се връща
Знам не бой сеПървоначално написано от KiNgGRaND
![]()
Абе,хора,вие въобще знаете ли значението на думата "курва",това,че бързо прекратява някоя връзка не значи,че е курва!
И това,че е непостоянна и лесно и омръзват момчетта също не я прави лош човек...
По едно време като прочетох няколко коментара,каот горния се запитах да не би да сте ходили с нея и да ви е зарязала,че така я порицавата и заклевате да и се случи същотот..
успокойте се бее![]()
Благодаря!Първоначално написано от Eleutheria
Бях в същото положение. Но нали знаеш, че всеки рано или късно си намира майстора. Намерих, някой, който да ме кара да страдам и по този начин да ме задържи за повече от месец. Вече съм с него почти 4 месеца.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Първоначално написано от bebkata
Чак ми е жал за теб
И аз се самосъжелявам ..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e добре щом критикуваш сички мнения закво искаш сувет ?
Защото всяко едно мнение не се различава особено много от "гръмни се , обеси се , ти си курва "Първоначално написано от KiNgGRaND
![]()
Ето за това ! Други въпроси ?!
Така е, истината боли ...
Еми кво да ти кажа тука секи исразява собствоното си мнение както и аз . Това е въпрос на който ти трябва да си намериш отговора ... защо ти омръзват толкос бързо ?
Точно така,авторченце...те са мухльовци,не ти курва...Те те зарязват, не ти тях...
Схващаш че съм саркастичен,нали?
Искрено се надявам че освен курва не си и тъпа.
И да,няма да се видим в ада.Няма ад,няма и рай.Има една дълбока,хладна дупка 1 на 2 на 2 метра и това е.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.