Разбрах, че в някои градове имало грипна ваканция.. Това вярно ли е и ако да кажете кои са и ако знаете къде се очертава още...![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
В Трявна и в Ямбол е обявена знам със сигурност,мисля,че и във Самоков ще се обявява...абе очаква се през всички области да премине новият вирусен грип AH1N1 /Свински грип/
To infinity and beyond.
дано не, че иначе става страшноооПървоначално написано от cool_doll
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
нещо даскало май ще го затварят... в класа има супер много болни. Така е и другите класове.![]()
Очаква ли се и в Пловдив грипна ваканция и кога?
И аз съм болен и сега не съм на даскало,но до колкото знам не от свински грип
До колкото разбрах ако ще има ваканция,то тя ще започне от понеделник.Утре ще се разбере.
Аз четох, че още нямало достатъчно заразени,за да обявят грипна ваканция....![]()
^^^защ0о0о "" по-добре се раздвай че нямаш гришна ваканция,защото тва значи ,че няма опасност и ти да си заразен/а
Във Плевен все още не се говори нищо за пускане във ваканция,обаче като гледам какво става в други градове няма да се очудя скоро и тук да обявят грипна ваканция.![]()
и при нас не е обявена грипна ваканция,но заместник директора минава всеки ден ,записва отсъстващите и ни пита дали наистина са болни(от малък град съм и всички се знаем) . А по новините казаха ,че в училища,в които повече от 30% от учениците са болни ще бъде обявявана грипна ваканция
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
в моето даскало има доста болни,при осмокласниците в 1ния клас отсъствали 19 човека за 1 ден![]()
Първоначално написано от Peshec
уау
при нас само 1 я няма .
ама тя идва когато и кефне ,няма я от седмица вече .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Засега няма,но в една от паралелелките на зайците от 29 човека са били само двама.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
http://www.focus-news.net/?id=n1288137
От тази статия ми ства ясно, че сигурно в понделник вече ще сме в грипна...
"Колкото повече, толкова повече..!"
мм ние вече имаме грипна ваканция (от Ямбол съм) .. има 4 болни деца от нашето училище![]()
баси.. неска ни четоха в ЕГ-то за свенския грип.. симптоми,глупости,тралала.. . и ся съм се спекла,щото май и аз ще се разболявам и... ии.. нз.. дано не е нищо сериозно..Първоначално написано от Rivas
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ми честно казано малко ме е страх, защото имам слаба имунна система и най-малкото нещо ме поваля на легло и съм мн зле, от една хрема съм стигала до болница а не ми се мисли от грип и то свински. Но опитвам се да се пазя, не влизам в контакт с болни, мия си често ръцете,правя всичко необходимо. Иначе съм в София и не съм чула в някое даскало тук да има грипна, но чух че в близкия един месец ще се разболеят 2 000 000 българи от свински грип, което ме притеснява
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
2 000 000 ?!! ти чуваш ли се ????Първоначално написано от gabi_94
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
След като се разболях, в класа ми почна някакво масово разболяване, въпреки че си оздравявах вкъщи.Лесно прихващам болести, но пак зависи.
Много ми е интересно как се разбира дали е свински грип или обикновен, или(!) настинка. Аз обикновения грип и настинката ги преживявам еднакво тежко.![]()
ама мн интересно се получи..Трявна е малък град, а ние след 4 дни щяхме да ходим на екскурзия точно там..НО изведнъж тая новина за грипа там..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Мене за един ден ми се разболя половината клас...и аз в тва число. В сряда нито един болен,и на следващият ден 14 болни ебахти
![]()
Във Варна вече има затворени училища...Засега нащо май няма да се затваряАма почти всички ходим с маски
![]()
Олее, ужас и аз доста съм се психирал.. в нашия град заниятията си вървят нормално, ама всеки ден идват да ни проверяват.