г-н Митев (Пламен Митев)
по английски :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
в Русе още няма ваканция
.. аз съм болна![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
аууууууууу как искам другата седмица ЦЯЯЛАТА да сме в грипна ваканцияяяяПървоначално написано от LittleDude
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Броят на заразените с вируса продължава да расте. Възможно е следващата седмица да бъде обявена национална грипна епидемия, съобщи здравният министър Божидар Нанев.
Сайта на БТВ
damnit! още скукаПървоначално написано от play23
![]()
![]()
хъм... може ли поне като казвате кое училище е в грипна да пишете името? За 9Фег знае ли се нещо?
зор да не ходите на даскало.. ама тва, че има щам на вируса, който е смъртоносен, кой го боли? Аз пък не искам да излизаме във ваканция, защото това ше означава, че не мога да изляза вън с приятели.. не че сега мога де, такава ми е програмата, ама...![]()
+ 1Първоначално написано от Co0kieGirl
И ние сме така... макар че ми е добре да не мръзна в даскалото, ако ни вземат зимната, ще е сууупер зле. По добре да си учим и да се махне грипа... ;/
Недоумявам как може да се смееш!! Кое му е смешното? Това,че умират един след друг ли?Първоначално написано от LittleDude
![]()
![]()
Просто не виждам,кое ти е толкова смешно. Кажи,че и ние да се посмеем малко.
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
В Американския колеж ни казаха да не идваме от утре до края на другата седмица.. Време си беше.
Вие на хероин ли сте бе?
повече хора са умирали при усложнения на нормалния грипПървоначално написано от elito0o0o0
свинския и нищо особено... ако се лекува адекватно, минава като нормалния... ако не се лекува - 2 метра underground
за смеха - виж ми подписа![]()
От Днес Официално в Плевен е обявена грипна епидемия следователно всички училища се разпускат!Първоначално написано от elito0o0o0
Повече информация за грипната епидемия в Плевен Тук
и аз точно тая статия четох! ЙЕССССССС МАДА ФАКАААА!!Първоначално написано от Rivas
време си беше
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
уж другата седмица и нпмг е във ваканция ама ще видим какво ще стане..................![]()
Оффф дано да ни пуснат още утреПървоначално написано от clever
![]()
Казанлъжкото ПМГ не сме на даскало от петък до петък...
В София днес 39 училища излязоха в грипна ..![]()
Не е важно какъв си .. важно е с какъв си ..
как бе О.о вчера бяха 48Първоначално написано от bub37o
![]()
иначе по новините казаха че ни пускат от понеделник всички (един фр гледа новините;не аз)
Своге и цялата София област ваканция до 13 включително...........Леле колко ми е кеф...Класанта каза,че няма да се отучва!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
v moito daskalo bomba da pande nie u4im bah mu balacite sme!!!!