- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-страното нещо което Ви възбужда?
харесват ми големи мъжки ръце такива къде като хванат твойте да не се виждат![]()
абе лоши момчета... нз защо винаги добрите момичета си падат по лошите... :P![]()
часовницитепоходката оръжията музиката
аз се възбуждам....от котки (знам 4е е смешно ама кат видя някое коте и ......побърквам се![]()
![]()
![]()
а сащо и от езика на моми4етата..... кат видя някъв език и малеее.
а кат видя някаде простирани прашки или дамско белио някакво.....![]()
![]()
и от пилета...
Zashto da se napiem i da palzim,kato moje da se napushim i da letim!!!
Възбужда ме всичко в него ..![]()
![]()
Summer (h)
Мъжки прилепнали боксеркиНаправоо
Въпреки, че не е странно, е нещо, което със сигурност би ме възбудило на момента.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Това ме подсети днес какъв шок изживях.. някакъв ми търси пълномощно в скайпа от мойто даскало.. и вече да се прави на гъзар ми прати полуголи снимки с впити боксерки. На къде отива света...Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Иначе и аз съм като теб.. но зависи кой ги е обул. :P
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Харесват ми обикновени момичета , които несе обличат с разни шалвари и хем подобни лайна ....... Тесни дънки , хубаво дупе , циците нямат значение , но все пак да има ....... и да нее , някой прическа с 123123 цвята на косата някви емота и лайна .........![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
ахаааа .... аз си имам коремче дет неси го давамПървоначално написано от Hilary_
мноо ма кефи просто
е не някой шкембе кат на сумист ама го има .... много яко :
![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Някой парфюм.Направоо...![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
кое ти е оформеното е ? слаб кат клечка ....... ръка 25 ? ......Първоначално написано от Kandrobs
Е, естествено. Не може да се възбудим от всеки само защото е обул прилепнали боксерки :Д :PПървоначално написано от kombarka
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Б,ат ми,когато го видя гол
ем аз като ходя се с изсулени дънки секи път ми се виждаат :PПървоначално написано от Assshley
:P
е , братле тоя с тая баклава вчера ме побърка да се смеяПървоначално написано от DiabolicalSoul
чак се чуда как майка ми не се развика
![]()
![]()
![]()
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
+1 супер сааа както и устните,зъбите,врата и дългата косаПървоначално написано от ganima
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Хубав(добре сложен) мъж , макар че мисля , че тва не е странно , но все пак![]()
червения тролей с надписите на Loob .. мм откачам като го видя ..![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
емии примерно въздохът УуУуУу само като си помисля за него и се възбуждам![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
+++Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
Също много обичам миризмата на парфюм.Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Целия разделабе сайта
![]()
Нещо нормано: високи мъже, когато Той ми свири на пиано, когато шофира, а аз го гледам, целувки по ушенцето, галене по косата..
Нещо странно (за повечето хора): да ме души (както и аз него), да е властен; кокалчета, гръклянчето..![]()