- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-страното нещо което Ви възбужда?
зна4и да спирам с тренировкитеПървоначално написано от Hilary_
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Много много ми се иска да си направя, но не ми стиска честно казано иначе се е превърнало в нещо като фетиш за мен..Първоначално написано от fr33z0ne
![]()
Колкото до awerw дали си заслужава заради мен да го правиш?![]()
Възбужда ме врат0връзка на г0л0 мъжк0 тял0![]()
Възбужда ме когато косата на момичето е хваната на опашка или кок, говорим за дълга коса много яко е!
Също така впити дънки в едни тънички крака и добре оформено дупе![]()
evala na 4ovekaПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
Когато приятеля ми свири на китара - независимо дали на електрическа (когато излъчва адската страст и енергия), или на акустична (когато романтичната обстановка си казва думата).![]()
Възбужда ме също и като ми масажира пръстчетата на ръцете. Много се бях учудила, когато открих този факт.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
еммм .. преди година .. ходих с едно момче .. и той постоянно ми викаше Десиславо.. ама по някакъв супер зарибен начинн .. и аз много се учудих че тва ми действа така .. щото много мразя да ми викат Десиславо .. ама факт .. и все още ми действа така..![]()
![]()
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
и когато играе волей..![]()
I may not look like much,
but I`m pro at pretending to
be a ninja.
+1Първоначално написано от ThroughStruggle
високи момчета
пирвинг на веждата
свиринето на китара
![]()
uBuTo,
получава официално предупреждение за последващи санкции (временен или постоянен бан).
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮