.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Пъпчици

Пъпчици

Здравейте, отодавна чета форума ви и мисля че някой ще може да ми помогне.. Видях че имам пъпчици отдолната страна на пениса ми (не са по главичката а по "телцето") , те са бели без връхче и непреличат на гнойни.Та мисълта ми е някой дали се е зблъсквал с този проблем и дали има лек защото мисля че е доста неприятно за другя пол.

Моля без излишен спам.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Тук едва ли някой ще ти даде конкретен отговор,какво може да е това и как се лекува. Трябва да се види. Отиди на лекар.

п.с. Темата не е за тук
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ot_closeup.jpg -> Ако става въпрос за това изобщо не е болест. Съвсем нормално състояние си е.

Град
    Враца
    Освен че темата ти не е за този раздел ... ще ти предложа да се миеш по 3 пъти на ден с антибактериален сапун продава се във всяка аптека
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

точно това е като снимката отгоре но каточели са малко по-големи,дали знаеш нещо повече за това състояние

Голям фен Аватара на Naik1
    брат тфа всеки го има.. как да го нарека .. тфа са един вид корените на косъмчетата.в смисъл там където има такава "ппчица" най-вероятно ще излезе косъмче така че не се притеснявай - мини 1 бигче и хич да не ти пука \/

Град
    в света на приключенията ..
    май са нормални мастни образувания
    отиди на лекар за всеки случай .

Град
    My empire of Dirt.
    Дори и на лекар няма нужда да ходиш. Абсолютно нормално е това, в крайна сметка за какво правят презервативите с пъпчици от страни... х) Не се притеснявай.

ПП: Първото ми мнение от много време насам е за пъпчиви пениси...

Град
    София
    Не му трябва никакъв лекар, защото това не е болест, нито са коренчетата на космите както каза някой по-горе.

Това и още няколко изменения, ако мога така да ги нарека, са съвсем нормални. Това са бели петънца или бабунки с диаметър от 1 до 3-4 мм и не са болест. НЕ се нуждаят от лекуване и НЕ се предават по полов път. НЕ са инфекциозни и НЕ са опасни. НЯМА нужда да ходиш на доктор, нито да си мислиш глупости. Срещат се при над 80% от мъжете. НЕ се причинят от вируси и бактерии. Абе нищо ненормално. Дишай.

Мале благодаря за бързите отговори братлета, просто мислех че е само при мен но видях че имам и по тестисите ..след като се избръсне си личи повече ама то презерватива почти ги скрива!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an0nimenn
    Мале благодаря за бързите отговори братлета, просто мислех че е само при мен но видях че имам и по тестисите ..след като се избръсне си личи повече ама то презерватива почти ги скрива!
    Живей си живота спокойно! Нищо ти няма. Казва се Fordyce's spots, ако те интересува името.

Град
    My empire of Dirt.
    Ха, името не го знаех.

Има някои дами, които се кефят на тия образувания. Може би им доставят удоволствие, де да знам. Въпросът е - не се притеснявай.

Цитирай Първоначално написано от Naik1
    брат тфа всеки го има.. как да го нарека .. тфа са един вид корените на косъмчетата.в смисъл там където има такава "ппчица" най-вероятно ще излезе косъмче така че не се притеснявай - мини 1 бигче и хич да не ти пука \/
    +1
    Big cock is here

Време е някой да close

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си