- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пъпчици
Здравейте, отодавна чета форума ви и мисля че някой ще може да ми помогне.. Видях че имам пъпчици отдолната страна на пениса ми (не са по главичката а по "телцето") , те са бели без връхче и непреличат на гнойни.Та мисълта ми е някой дали се е зблъсквал с този проблем и дали има лек защото мисля че е доста неприятно за другя пол.
Моля без излишен спам.
Тук едва ли някой ще ти даде конкретен отговор,какво може да е това и как се лекува. Трябва да се види. Отиди на лекар.
п.с. Темата не е за тук
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ot_closeup.jpg -> Ако става въпрос за това изобщо не е болест.Съвсем нормално състояние си е.
Освен че темата ти не е за този раздел ... ще ти предложа да се миеш по 3 пъти на ден с антибактериален сапун продава се във всяка аптека![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
точно това е като снимката отгоре но каточели са малко по-големи,дали знаеш нещо повече за това състояние![]()
брат тфа всеки го има.. как да го нарека .. тфа са един вид корените на косъмчетата.в смисъл там където има такава "ппчица" най-вероятно ще излезе косъмче така че не се притеснявай - мини 1 бигче и хич да не ти пука \/
май са нормални мастни образувания
отиди на лекар за всеки случай .
Дори и на лекар няма нужда да ходиш. Абсолютно нормално е това, в крайна сметка за какво правят презервативите с пъпчици от страни... х) Не се притеснявай.
ПП: Първото ми мнение от много време насам е за пъпчиви пениси...
Не му трябва никакъв лекар, защото това не е болест, нито са коренчетата на космите както каза някой по-горе.
Това и още няколко изменения, ако мога така да ги нарека, са съвсем нормални. Това са бели петънца или бабунки с диаметър от 1 до 3-4 мм и не са болест. НЕ се нуждаят от лекуване и НЕ се предават по полов път. НЕ са инфекциозни и НЕ са опасни. НЯМА нужда да ходиш на доктор, нито да си мислиш глупости. Срещат се при над 80% от мъжете. НЕ се причинят от вируси и бактерии. Абе нищо ненормално. Дишай.![]()
Мале благодаря за бързите отговори братлета, просто мислех че е само при мен но видях че имам и по тестисите ..след като се избръсне си личи повече ама то презерватива почти ги скрива!
Живей си живота спокойно! Нищо ти няма.Първоначално написано от an0nimenn
Казва се Fordyce's spots, ако те интересува името.
Ха, името не го знаех.
Има някои дами, които се кефят на тия образувания. Може би им доставят удоволствие, де да знам. Въпросът е - не се притеснявай.
Време е някой да close![]()