- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нека 'истинските дебати' започнат! Вашите идеи за теми тук.
Дайте си примерните теми за бъдещите дебати, ще направим анкета, която ще бъде малко по - стегната.
Глас, без обосновка защо е даден, ЩЕ БЪДЕ НЕВАЛИДЕН!
Ще се броят само и единствено гласовете прикрепени с пост, която обяснява избора на потребителя.
Нека развием дебатите и направим форума още по - интересен!
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Разрових се малко в нета и ми харесаха тези:
За или против глобализацията.
За или против национализма.
За или против присъединяването на Турция към ЕС.
За или против онлайн пазаруването.
За или против двойното гражданство.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Ти даде идея в другата тема, имаш ли друга?Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Първоначално написано от montana6
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Предложиха за бездомните кучета. Напълно подкрепям, защото освем хората и животните се озлобиха.Някои си позволяват да мъчат животните (
) което е нечестно, защото те са беззащитни. В един момент агресията им се проявавя и си я изкарват сърху невинен - най-често малки деца и възрастни хора. Също трябва да се правят приюти и да се кастрират кучетата.
Един уличен превъзходен, никога няма да откаже на грижи и внимание. Може не са с хубава порода, но и те са живи същества и имат право да дават и получават обич![]()
Другата тема, която репдлагам е за агресията в училище-напоследък много зачестиха случаите с училищните побои, някои от които имат фатален край ...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аааааа, не със лошо.Първоначално написано от Battlescarred
![]()
А с добро ли....Първоначално написано от SWASTIKA
предлагат единствено и само повърхностни теми, върху които не може да се дискутира като хората.
"За или Против бездомните кучета?"... защо не си я заврете някъде тая тема? С колко поста ще се изчерпи...повече от 5 не й давам.
тцтцтц![]()
По- спокойно, бе.Първоначално написано от ifilin4ica
![]()
Абе хора, давайте го по - спокойно! Не се намираме в училище или на лекции...
Всякакви теми ще има, няма да се насираме да мислим, колкото и да го мислим, философи няма да станем...
Обикновени теми, малко повече 'драма', интерес... То си е за нас да ви кажа честно.
Е, не само обикнове, ще има и по - сериозни, но не може да изчераме играта още първия месец... Така де.
Давайте ИДЕИ, ИДЕИ, ИДЕИ, ИДЕИ, а за критики по дебата, направете друга тема.![]()
Дискутирайте на теми, които ги интересуват тинейджърите. Какъв е смисъла да говорита за и против допълнителното пенсионно осигуряване.
За и против униформите в училище.
За и против сутрешната ведрина.
За и против по-голямото профилиране по избор на ученика в гимназиите. (Примерно повече часове да са ЗИП и да си избират децата сами)
За и против училищните столове.
За и против свободното избиране на учебници от учителите.
Grumpy old madman
Tемата,която поражда най-много дискусии и спорове несъмнено е религията,така че не виждам тема с по голям потенциал за водене да разгорещен и смислен дебат от нея.
2012 година .. хаха щото филм е за мноого хора . А тия в моя клас кви сааа .. вси4ките само говорят че щяло да свърши света 2012г. хаха и нищо друго не знаят Нито как нитооо защоСвършвало се и тва е то хаха
balon4eeec
За и против отглеждане на деца от хомосексуални двойки.
Спомням си, че в осми клас два дена подред щяхме да се изпотрепем класа от размисли и страсти цели междучасия![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Много добре до момента.
Има доста теми, а и се надявам да продължат да се множат.
Надявам се следващият дебат д се получи вече както да трябва!![]()
да ти пикая на дебатите.
то густо, то пусто
Съжалявам родителите ти. Можеха да ти дадат по - добро възпитание.Първоначално написано от Joc
Teми за дебат,свързани с религията:
Има ли Бог?
Повече положително или отрицателно влияние е оказала религията за света от възникаването си до сега.
Пречи ли религията на развитието на човека?
и т.н.
Мисля че по подобни теми може да се дискутира много
айде хващай се за родителите сега.Първоначално написано от SWASTIKA
паляк
то густо, то пусто
Аз пък мисля, че тази тема е най - добрата и трябва да я запазим за по - късно или да я дебатираме повече от 10 дни...Първоначално написано от kir40
![]()
На мен ми харесва темата за "Има ли Бог?".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ревността - Болест или мания? Нещо нормално или пречка в живота?
Хомосексуалността - Избор или психическо изкривяване? Нещо нормално или нещо абсолютно грешно?
Ясновидството – факт и мистерия. Съществува или е просто измислица?
Живота след смъртта. Мит или по - скоро истина...
Личността в общество - конфликти и общуване.
нещо свързано с обществените норми ми се върти в главата, ама не мога да го формулирам на тема.
ще помогнеш ли?![]()
Хааааа
Интернет - проклятие или дар . Позитивно или отрицателно влияние на тинейджърите от 12 до 16 годишна възраст...![]()
The Spark
Добро предложение.Първоначално написано от 5StaR
ПП: Махни подписа, разваля страницата.
ППП: Темата с обществените нормни ми се вижда изключително обширна...
Не е ли това най - голямата 'сила'? Да можеш да защитиш, това, което мразиш/не обичаш/ненавиждаш...Първоначално написано от Battlescarred
![]()