Като цяло темата не би трябвало да съществува , защото този човек които разбира жените на практика все още не се е появил на този свят. Който твърди обратното "Аз разбирам жените " е жалък самозванец , който в бъдеще ще осъзнае колко далеч далеч от истината е. Не се подлъгвайте, жените съвсем не са еднакви, но си приличат по някой черти. Една от тях е че не знаят какво искат, а очакват от нас да знаем и да го изпълняваме точно и в детайли. Няма да изпадам в подробности, хората който малко или много са си имали дълготрайни отнощения с женския пол са наясно сас свойствата на нежните същества да се ръководят от импулси и емоции. Накратко казано ситуация : (аз сам в диското тоя е много готин, защо да не напрая сад на приятеля ми, който ме обича ). И така отново на въпроса какво искат момичетата..... Е каквото и всъщност да желаят днес , утре или в други ден изискванията им вече може да са други, така че не се учудвайте ако усилията ви пропаднат някаде в нищото , точно там където е и женската представа за "Любов". И така в следствие на любимата женска думичка "искам" започва едно голямо даване , даване до края на Света и тя хубавицата пак не е доволна.
Това за парите - добре живота вече е такъв че няма как без тях , това сам склонен да го разбера, обаче това другото дето даваш даваш , правиш компромиси и после ти го набиват без капка жал , това не искам да го приема. Те не играят чесно , измислят си правила , премълчават истината , което на практика за тях не е лъжа. На практика тези обични сащества не спират да искат, нуждаят се да се чувстват желани . Хъ май изби прекалено лично , надявам се да няма засегнати и съвета ми е не давай прекалено много , защото после ще стойш и ще се чудищ кво стана мен..... къде сбърках, и Горе главата Бро ! Сложна и комплексна тема са женските желания и "исканки" , импулсчета и емоцийки, ама те най-добре си "знаят" , кое защо е . Само че най-лошото е че и си вярват че знаят какво искат някой. Не исках да говоря общо но май така се получи. И все пак имайте си 1 наум ,