.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Не съм безгрешна...

Имам много голям проблем и той се състои в това, че всички си мислят, че съм перфектна, а то не е така. Никой не оценява това, което правя, защото всички са свикнали да съм мила, добра и отзивчива...когато получа шестица всички казват ми много ясно, то няма как иначе...случвало се е да се прибера и да кажа, че имам единствената шестица и най-хубавото съчинение, а нашите просто да кажат "Какво толкова се вълнуваш, не ти е първата шестица" Не съм няква бележкарка, но се радвам, когато съм първа...или например имам навика да помагам на хората с каквото мога...почти няма човек, на когото да откажа...казват "мерси" и дотам...всички ми споделят какво им е и ми искат съвети, на никого не съм отказала, но никой не ме пита аз как съм...просто всеки приема всичко това за даденост и никой не го оценява...Случвало се е и да не се прибера вкъщи цял ден, защото съм била на училище, на тренировки, а и най-добрата ми приятелка има нужда от мен... Случвало ли ви се е нещо такова? Аз ли съм виновна?

Омри от гАдел

Не се хваля...това ми е много голям проблем, ясно?

Цитирай Първоначално написано от cataclysm
    Омри от гАдел
    от гАдел човек наистЕна може да Омре...

заеби, няма да ти праскам ирония, щото и без това всички ще го направят.

отдръпни се. спри малко да бъдеш такава, дори и да има умерени проблеми. недооцененото няма смисъл да бъде хабено на грешни места. може пък някой да зацепи ценността на оказана помощ и/или добро дете, когато вълната се обърне.

Kогато помагаш на някого не виждам причина да искаш нещо взамяна.Ти за себе си ли помагаш.
    Все някой някога ще го оцени.

hottie
    Guest
    Живей за себе си, а не за другите !

Град
    Непостоянно
    ако чакаш да те оценят за всяко едно нещо, което си направила ше ти е най-големия проблем докато умреш. живот няма друг начин, казаха ти го живей за себе си, тва е .. вкарваш се във филмите излишно ей
    .!.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Това да живееш,за да помагаш на другите ми звучи по добре,въпреки че много хора ще го нарекат глупост.
    Какво като живееш само за себе си,какво удовлетворение ти носи това.А това да живееш за себе си в много случаи значи да пречиш на другите,така че..

Разбира се, че им помагам за себе си, но просто всички са свикнали с тези ми черти и всички си мислят, че това, което съм постигнала е просто късмет и данни, а то е и много труд...писна ми всички да казват "Абе ти си умна, ще се справиш, ама аз какви ги надробих..." Винаги така става...Просто не знам, а и когато не направя нещо вярно се появяват много разочаровани хора, а когато някой друг сгафи всички казват "Еми случва се" или "Е, то не и/му е по силите" Не съм идеална и не мога всичко...но много хора не го разбират

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kir40
    Това да живееш,за да помагаш на другите ми звучи по добре,въпреки че много хора ще го нарекат глупост.
    Какво като живееш само за себе си,какво удовлетворение ти носи това.А това да живееш за себе си в много случаи значи да пречиш на другите,така че..
    Не ме разбра или аз се изразих неправилно. Имах предвид, че няма смисъл да се тормози и да иска на всяка цена другите да я оценяват. Тя си знае какво прави, какво и колко заслужава. Нека бъде горда и доволна от себе си.

Цитирай Първоначално написано от desitoyoy
    Разбира се, че им помагам за себе си, но просто всички са свикнали с тези ми черти и всички си мислят, че това, което съм постигнала е просто късмет и данни, а то е и много труд...писна ми всички да казват "Абе ти си умна, ще се справиш, ама аз какви ги надробих..." Винаги така става...Просто не знам, а и когато не направя нещо вярно се появяват много разочаровани хора, а когато някой друг сгафи всички казват "Еми случва се" или "Е, то не и/му е по силите" Не съм идеална и не мога всичко...но много хора не го разбират
    Не виждам нещо негативно в това.Ако правиш нещо с много усилия и после получаваш похвала,какво толкова.Вероятно повече няма да се повтори.Това че сега с лекота постигаш някои неща може само да те радва,по късно ще дойдат очакванията от теб за нещо повече,например като отидеш в университета,и тогава ще получиш похвала.

лИпИлО!

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    София
    ка фе во
    THE TRUTH IS OUT THERE

Готин аватар имаш.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

не сме безгрешни, но сме истинскиииии

Град
    Непостоянно
    .!.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Дааа в този живот тря'я си егоист.Помисли за себе си.Вече си се доказала,явно.
    Ако нещо ти не ти изнася направо си им го казвай.Няма нужда да таиш всичко в себе си,логично е да не те разбират.

Прекалено много се впрягаш. Нормално е в етап от живота си да усещаш подобни неща...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

може би сте прави, че го приемам много навътре...просто толкова бях свикнала с всичко това, че като се замислих и лошо ми стана...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Да живеят сапунките
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Моя случай беше подобен. С времето се промених без да усетя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми