- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не съм безгрешна...
Само едно ще ти кажа, разкарай тая битова философия от главата си.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Случвало ми се е, ама ако не ми оценят усилията втори път не се размеквам. Две години не бях пипнала да сготвя нещо от дълбока обида![]()
А за оценките хич не му мисля. Няма да се правиш на по- тъпа отколкото си, логика.
Много свободно време имаш щом изпадаш в размишления...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Хората не оценяват това, което правиш, защото просто не искат да го видят...
защото като нормални хора биха сметнали, че трябва да направят същото добро, което са получили..а те обикновено не го правят, не искат.
![]()
What you give is what you get!
Еми какво да направя като съм си мила и добра...едно момче беше пълен загубеняк, никой не го харесваше, нямаше прятели, имаше само мен и още няколко, които го използваха...научих го как да се държи с момичета, приобщих го към компяния, подкрепях го, когато имаше нужда, а след това той започна да се събира с някви кифлички и изобщо вече не му пука за мен...ми и мен вече май не ми пука, ама все пак...сега не се понасяме и постоянно се караме, а преди това го наичах "най-добър приятел" Чудя се ако го бях оставила дали щеше да не ме понася или щеше да се лигави с мен както сега се лигави с кифличките...
Още някакъв глупав "проблем" да имаш?
Вкарваш се излишно във филма. Сама си си създала такъв имидж - на знаеща и можеща и сега ще си търпиш последиците. За теб това, което ти се случва ти изглежда сериозно и важно, но погледнато отстрани е поредната простотия и безсмислена боза.