- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
Прекратих най-дългата си връзка в живота. Как се чувствам? В момента точно не знам дали все още имам възможността да чувствам.
Но нищо, продължавам си напред като гадна курва, както се изрази бившия ми възлюбен. Светът е прекрасен, птичките се размазват по стъклата на тировете, слънцето пробива озона и ви пикая на токсичната трева![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
супер ми е веселоо![]()
![]()
Майсторе, майсторе пипни тука майсторе
майсторе, майсторе правиш го ДОБРЕЕЕ![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Супер супер сууупер![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Тъпата ми майка,сега намери да ми каже,че трябва да стоя у нас![]()
![]()
![]()
Писна ми,пак ми развали плановете !![]()
И пак ще си кисна у нас![]()
тва живот ли е ?![]()
Уморена съм малко, но нищо.беше хубав ден.заксъняхме за час с тея палячовци))))
беше много яко неска с Клаудияяяяяя и Борисссс
Ей какво стана ходи ли в Антверпен?Първоначално написано от DevilWish
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Aa daПървоначално написано от AraBella
в събота
гледах на леля ми момиченцето вечерта, а през деня пазар
![]()
Гледам снимката на класа и се радвам :Д Хубави сме :Д И дано скоро си дойдат наще искам да ям![]()
Нямам търпение да се изнеса от нас!!!![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз такаПървоначално написано от vanilievisez
![]()
нещо средно между щастлива и нещастнанякой би ли ми казал как му се вика на това,че аз незнам?
![]()
![]()
и просто единственото коет ми скапа настроението по този прутален начин е че разбрах че и понеделник и вторник няма да учим и ся у сряда кът отидем на даскало и контролно
ебаси
по яко не можаха да го напраят
омръзна ми вече да седя в нас
![]()
Обичам го !![]()
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
болна
Отдавна не се бях смяла така. И отдавна не бях прекарвала почти цял ден с него. Липсваше ми.. чак сега го осъзнах. о.О
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Петък 13ти най-сетне ми се отразиЩях да се очудя ако не беше станало...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ммм незнам .. нещо ми е лошо ии ми е някакво никакво .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пф нервна съм пак.Ужас.
И не знам защо, обаче като си помисля за Мерве и ми става суууууупер тъпо.Това момиче ще си ми остане най-големият кошмар и това си е.
Мисля след малко да си лягам, защото съм ядосана на целият свят направо :#
Странно, но се събудих с усещането, че ще ми се случи нещо.. и цял ден го чакам това нещо, но така и не идва .. бях щастлива днес без причина дори)