- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.8
и аз такаПървоначално написано от dydolinkka93
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Днес ме попитаха,вярвам ли в любовта.Аз отговорих,че я видях за кратко много отдавна
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Сега се върнах от даскало .. добре съм.
I told you what you wanted to know,
Precious secrets never spoken before.
All I'm asking,
Where did I go wrong...
Добре съм, ама ще ходя да уча малко =)
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Няма явноЩе си умра сам
![]()
![]()
![]()
Е,то като се замислиш всеки ще умре сам.Не съм чувала за ковчег с двама мъртъвци вътре xD .Първоначално написано от FromAutumToAshes
Aз съм супер,малко се дразня,че вече нямаме какво да си кажем,но то и аз не се старая кой знае колко.Четох "The lovely bones" нямам търпение да излезе филмът.![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
щастливаоф...защо напоследък съм толкова щастлива?
![]()
адски много се радвам![]()
![]()
зимата ще ходя при кака в Лондон
![]()
![]()
![]()
след 1 година най-сетне ще видя кака
![]()
![]()
![]()
![]()
адски много ми липсва тоя говедовъд
![]()
![]()
Какво беше лятото, какво е сега.
Ех, разочарована съм страшно много.
Едно говореше преди, а сега друго ..
Лошото е, че прекалено много държах на нея,
дори си мислех, че и тя държи на мен.![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Гледах Saw 6 .. доста добра беше тая част.Мислех,че ще се насера от страх ама не беше страшно,по-скоро гнусно.Днеска ми стана супер хубаво като видях,че е дошъл заради мен и като ми каза тва по скайпа .. хаха.
Жалко само,че трябваше да влизам в час и всичко се провали.
Както и да е .. и все пак не всичко е наред.Не ми се мисли за утре. . сигурно ще е поредния тъп ден.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
постоянно ме обърква...един път е мил,друг път не(Кирил)...нз и аза утре се надявам да видя онова мом4е с прекрасната усмивка
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
прецакана .. защо му се връзвам![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Дано скоро да ми пише![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
глупостта на някои хора май няма край..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Как се чувствате.. ?...
Странно, гадно ми е, тъпо ми е... Няко никво ми е... И чакам да дойде СЪБОТА !!![]()
незнам от къде имам сили да продължавамтолкова ми е зле а се старая да го прикривам
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
понякога се чудя хората знаят ли какво искат... и все стигам до верния отговор - НЕ![]()
Страшно ми е объркано. Ама наистина ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
мн размазан![]()
![]()
![]()
сууупер яко![]()
![]()
![]()
![]()
тъпо ми е , скучно ми е , треа да уча ама неща и влюбено - единственото приятно чувство сега.![]()
Предния никнейм,ми напомни за едно име и ме накара да се усмихнаДобре съм,за сега
![]()
Трябва да се оправям и да ходя на даскало,а страашно ме мързи.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
нова тема