- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да се запознаваме ?
Здравейте !
Може ли да ми дадете някой съвети за запознанствата с момиче защото аз несъм толкова на ти с тази тема някакси незнам как да се запозная с момиче примерно от даскало какво да и кажа аре да се запознам ли какво ? Моля дайте някой съвет как да се запознаваме с момичета
Има много начини
Ако си от тези срамежливите кажи и "Здрасти",попитай я "как е" и "искаш ли или може ли да се запознаем"
А ако си от тези отворените - Здрасти.!!Искаш ли да се запознаем
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Или отиваш при нея и казваш "Здрасти, аз съм ****. От много време ми правиш впечатление...Може ли да се запознаем?" и оттам нататъка квото стане
Също така може да я поканеш на кафе
или Ммм, ако не си много срамежлив отиваш при нея и почваш да се правиш на ударен: "От някъде си ми много позната, хей ама ти си от мойто даскало. Казвам се (тук е момента да си кажеш името и да подадеш ръка за здрасти), после я остави и тя да каже една две приказки... От там натам е лесн, качвате се в автобуса и си лафите, музика, кино, хобита..., всички неща, които интересуват съвременния тинейджър ^^ Ако момичето ти се кефи, ще е лесно, ако ли не..., хах... незнам..., понеже аз винаги отивам и се запознавам с момчета, които харевам, и те винаги ми отвръщат със същото ^^
Важното е да си самоуверен с чувство за хумор, спретна и добре облечен... :_) Успех :_)
Аре аз да спра,че ще пълня темата,че постоянно се сещам за нещо
![]()
Ще пробвам и срамежливото и другото благодаря !Първоначално написано от aloveyou
Последното мнение на aloveyou (дето да се направиш на ударен) наистина действа..
Пробвал съм и върши работа![]()
Хайде..Успех със запознаването
викаш авее,труженичке ялА СА ОПРАИМИЕ
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Дано ти свършват работа..Първоначално написано от KOKII
Успех![]()
Изказа се... Няма по-пълен отговор![]()
Само да допълня, като пробваш "срамежливото" не издавай, че си тооолкова срамежлив, да не би тя да си помисли, че си от тия слабаците...
![]()
WeseLyYy & LydyYy prOgraMist4i!
Първоначално написано от yanito1996
Много неподготвено се изказа'Само да допълня, като пробваш "срамежливото" не издавай, че си тооолкова срамежлив, да не би тя да си помисли, че си от тия слабаците... '
![]()
![]()
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
Ами ако момичето не обича кафетата.Момчето какво прави?![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
"може ли да се запознаем" изразява някакси несигурност, срамежливост,
пробвай да вмъкнеш в предложението за запознаване някаква шега (не по неин адрес ) шансовете се увеличават
ААаАаА за наденицата ли питате?
Тука има малак проблем ама ще видимПървоначално написано от lipstick
![]()
![]()
![]()
[quote="KOKII"]Ее кво пък като се изчерви сладко ще еПървоначално написано от lipstick
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Ако мислиш, че момичето е хубаво и ти допада ще ти кажа аз какво правя:
Отиваш при нея и и казваш здрасти аз съм **** после си поглеждаш часовника/телефона и ако например е 12:30 и казваш:Хей айде да излезен на кафе etc. и веднага след това и казваш 18:00 на (малкия принц например) при мен 2-3 пъти се е получавало![]()